Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'un çipli olduğu nasıl anlaşılır?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sabrican

Dört beş ay önce kuzenime bir 159 aldık. Şimdi de ben akmak üzereyim. Denediğim araçların hiçbiri kuzeniminki gibi gitmiyor. Kuzeniminkinin yazılımlı olduğundan şüphelenmeye başladım. Nasıl anlaşılır?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

ozoozo

Muadilleri araçlar ile deneyin , olmadı obd cihazı ile kontrol edin onlarda olmadı kesin çözün dynoya çıkmak :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Dört beş ay önce kuzenime bir 159 aldık. Şimdi de ben akmak üzereyim. Denediğim araçların hiçbiri kuzeniminki gibi gitmiyor. Kuzeniminkinin yazılımlı olduğundan şüphelenmeye başladım. Nasıl anlaşılır?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

turbo basıncı göstergesine bakın.
gaza en ufak dokunmanız ile oynuyorsa, 900-1000 devir civarlarında bile ibre yukarı doğru gitmek için istekliyse, tam gaz giderken maksimum basıncı 1.6ya yakın ise çiplidir.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login nun dedigi gibi alt devirdeyken bile dip gaz yapildiginda turbo basinci yaridan fazla oluyorsa. 3500 devir sonrasinda 4500 e gelene kadar alt devirde oldugu gibi devir artisi ayni oranda devam ediyorsa arac islemlidir.

gezegen87

sabrican

4.5 litre yakması en büyük kanıt sanırım. Çipli olduğundan emin oldum artık.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic