Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 yay-helezon aranıyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

la fortuna

159 için hangi marka yay ve kaç mm uygun olur sizce.önerileri bekliyorum

Comwolf1980

Waayy hadi bakalım hayırlısı.. 159 hakkında bilgi sahibi olmadığım için fikir sahibi de olamıyorum. Benim 156'mda 3,5cm yay, 18" jant, 225*40*18lastik var. Arabaya 3 kişi bindiğimiz zaman otoyoldaki ufak esnemelerde bile bir sürtünme sesi geliyor. Çamurluk zannediyordum ancak, aslında tampona sürttüğünün farkına vardık. Onun için de bir aparat kullanılarak boyaya zarar vermeden çamurlukların açıldığını öğrendim. Yakında gidip çamurlukları açtırmayı düşünüyorum.
Yine de bunlara dikkat et derim. 159'daki lastik tampon mesafesi nedir onu da bilemiyorum. Forumdaki 159 sahibi tecrübeli arkadaşlar vardır yardımcı olacaklardır.
Hayırlı olsun şimdiden. :)

Register or Login" border=0>

Register or Login" border=0>

ersinguller

Ben 159'a 3cm eibach takmıştım.

Başarılıydı da.. Ancak 4 kişi belki ama, 5 kişi binmemek gerekiyor, kasislerde sorun yaşayabiliyordum.

Comwolf1980

Ben 3. kişiye razıyım. Zaten 5. kişiyi araba kabul etmez. :) Yeter ki sürtmesin. O sesi duyduğum zaman İçim cızlıyor walla. :)

quote:

Ben 159'a 3cm eibach takmıştım.

Başarılıydı da.. Ancak 4 kişi belki ama, 5 kişi binmemek gerekiyor, kasislerde sorun yaşayabiliyordum.