Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2004 156 MK2 fiber kaput.mükemmel duruş

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

Fiber kaplama yaptırmak isteyen arkadaşlara örnek teşkil etmesi açısından resimlerini paylaşıyorum,olumlu ve olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Register or Login" border=0>
Register or Login" border=0>Register or Login" border=0>Register or Login" border=0>Register or Login" border=0>

ottoman

resimleri göremedim...?

ku2

Fiber kaplama nedir acaba..?

Fiberglas'dan kaputmu yaptırdınız..?
Yoksa folyo ile kapladınızmı..?

Fiber kaplama ilk defa duyuyorum..???
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ArinFırat

quote:

Fiber kaplama nedir acaba..?

Fiberglas'dan kaputmu yaptırdınız..?
Yoksa folyo ile kapladınızmı..?

Fiber kaplama ilk defa duyuyorum..???

fiber görünümlü folyo kaplama.bu arada yüklediğim resimleri görebiliyormusunuz

ArinFırat

ArinFırat

ottoman

zevkler  ve renkler tartışılmaz tabi ama benim gözüme hoş gözükmedi. araç beyaz olsaydı belki daha güzel olabilirdi.

ArinFırat

ku2

Zevkler ve renkler diyelim..
Benim tercihim değil.

Bu tür bir uygulama eğer arabada başka modifiyeler de varsa güzel durur diye düşünüyorum. Mesela jant lastik 17, spor helezon, karlık, vs...daha sonra böyle bir kaput..tamamlayıcı olabilir.
Olabilir diyorum..gene..çünkü olmasa da olur. :))

Güle güle kullanın :))
--

ArinFırat

quote:

Zevkler ve renkler diyelim..
Benim tercihim değil.

Bu tür bir uygulama eğer arabada başka modifiyeler de varsa güzel durur diye düşünüyorum. Mesela jant lastik 17, spor helezon, karlık, vs...daha sonra böyle bir kaput..tamamlayıcı olabilir.
Olabilir diyorum..gene..çünkü olmasa da olur. :))

Güle güle kullanın :))

mucur ve taş izlerinden dolayı görüntüsü çok kötüydü,nokta nokta bissürü yaralı bereli yer vardı.ya boyatacaktım yada kaplama yapacaktım.mantıklı olan kaplama oldu.kaput olduğu için boyatmak hiç cazip gelmedi

sp4rc0

bence sadece tavan kaplaması araçta iyi duruyor, o da sadece açık renk araçta.. İzmirde komple mat beyaz kaplama 147 vardı, tavanı siyah kaplamış fena değildi.

kaput yerine, aracın dışındaki boyasız plastik parçaları, kapı direkleri, kapı kolları vs. yapsaydınız bence çok daha iyi görünürdü.

güle güle kullanın..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

ArinFırat

quote:

bence sadece tavan kaplaması araçta iyi duruyor, o da sadece açık renk araçta.. İzmirde komple mat beyaz kaplama 147 vardı, tavanı siyah kaplamış fena değildi.

kaput yerine, aracın dışındaki boyasız plastik parçaları, kapı direkleri, kapı kolları vs. yapsaydınız bence çok daha iyi görünürdü.

güle güle kullanın..

direkleride yaptım.kapı kollarını yapacak kadar maharetli değillerdi,gözüm tutmadı elemanları :))

dnr1

Selim abime katılıyorum..ahengi bozmuşsun be usta..madem basladın çabuk yay jant devam et..durma..devam..
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

ArinFırat

quote:

Selim abime katılıyorum..ahengi bozmuşsun be usta..madem basladın çabuk yay jant devam et..durma..devam..

para para para :))

emin

ağırlığın hafifletilmesi maksadıyla yaptırılan karbon fiber kaputlara eyvallah diyorum ama aracın da bunun farkedilmesi için yüklü olması gerek biraz. Onun dışında karbon kaplama o kadar çok yayıldı ve ayağa düştü ki ben aynalarımı kaplamıştım şimdi pişmanım o derece. kaputunuzu korumak dışında bir işlevi faydası olacağını düşünmüyorum, size aracınıza dışardan bakarken bir keyif veriyorsa ne ala.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ArinFırat

quote:

ağırlığın hafifletilmesi maksadıyla yaptırılan karbon fiber kaputlara eyvallah diyorum ama aracın da bunun farkedilmesi için yüklü olması gerek biraz. Onun dışında karbon kaplama o kadar çok yayıldı ve ayağa düştü ki ben aynalarımı kaplamıştım şimdi pişmanım o derece. kaputunuzu korumak dışında bir işlevi faydası olacağını düşünmüyorum, size aracınıza dışardan bakarken bir keyif veriyorsa ne ala.

mucur izlerinden ve nokta nokta kalkan boyalardan kurtulmanın tek yolu buydu. boyatmaktan daha iyi :)

ku2

Kaput boyalı olsun..Bişey olmaz :)))
Niye kaplattın..altında ne var dicek bir dolu adam çıkacak :))
Bunu da söyliimm..
--

ArinFırat

Diyarbakırdayım ve buralarda hala salakça boya takıntıları var.toros ve doğan şahin devrinden kalma,arabanın nadir alındığı ve alındığı zamanda 1 gram boya olmasın kazası olmasın düşüncelerinin aşılmadığı bir yerdeyim.boya ve değişen varsa fiyat müthiş kırıma uğruyor.kaputu açınca kaza boya olmadığı belli.yoksa bana kalsa ya kırmızı ya beyaza boyatır cillop ederdim arabamı :)