Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

wtcc arabası egzos sesine sahip 156 yı tanıyan?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

İnsanlar araçlarına neler yaptığını ister anlatır ister anlatmaz. Böyle bir zorunluluk olduğunu da nereden çıkarıyorsunuz önce onu izah edin?????

Ne yani ben jant dedim diye , araçtaki jantları detaylı bir şekilde anlatmak zorunda mıyım? Arkadaşın aracı ile ilgili bir konu açılmış bir başkası tarafından, o da evet o araç benim aracım demiş, hata mı etmiş yani.

Birşeyleri yoluna koymadan bilgi vermek istememesi normal değil mi, nedir bu ısrar ve bu terslik????

Sercan Keklik

abi araç stabil degil 2 ay önceki konuya yakalandım msgı :) Bas baya özden tüfekçi yakalanmış işte :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alfadanadam

Özden Tüfekçi değil, yanlış cevap..
Ceza, yat çabuk on şnav :)

n/a

valla bülent abi bu forumda değil ama eskiden takıldığımız bazı forumlarda ki sercanda bilir o forumları, buna benzer örnekleri çok yaşadığımızdan ani bir refleks oldu sanırım bizdeki..
Ben bu forumun, o forumlara dönmesini hiç istemem..
Ben zaten yok böyle bi araba demiyorum, sadece bana pek inandırıcı gelmedi diyorum, umarım vardır da bizde görürüz inceleriz..

Alfadanadam

quote:

valla bülent abi bu forumda değil ama eskiden takıldığımız bazı forumlarda ki sercanda bilir o forumları, buna benzer örnekleri çok yaşadığımızdan ani bir refleks oldu sanırım bizdeki..
Ben bu forumun, o forumlara dönmesini hiç istemem..
Ben zaten yok böyle bi araba demiyorum, sadece bana pek inandırıcı gelmedi diyorum, umarım vardır da bizde görürüz inceleriz..

Biliyorum o forumları :) Ama orada bile bazen gerçek çıkıyo.(Modifiyem'deki Suzuki mesela :)
Bu gerçek ama ben bişiler gördüm çünkü :)
Bekleyelim, ne zaman içine sinerse o zaman çıksın sahneye..Zaten gören görmüş. Ben aracın resmini gören biri olarak ilk mesajda bahsi geçen arabaymış gibi geldi bana :)