Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

17" Alfa Romeo GTV/Spider Jantları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coolistanbul

Konu başlığı tartışmak ve fikir almak icin cok guzel, aradaki geyiklere de bittim Alfisti ruhu bu işte :-)

1999 2.0TS sahibi olmis ve her yol sartinda kullanmış birisi olarak (2011-2013 arasinda) söyleyebilirim ki

1. Hangi jant olursa olsun Alfanin dizayni olsun ve orjinal olsun sakin replikaya girmeyin, hic bir standardı olmayan replikalar oncelikle can guvenliginizi sonra yürüyen aksami en sonunda cebinizi bitirir. Demedim biliyorum.

2. GTV 1996-2004 arasinda üretilmiş bir kez on yüz face-lift edilmiş, 2 kez ic dizayn değişmiş bir araçtır ama kasa genel hatlarıyla ayni kalmıştır. Yani 1996 haliyle dolasıyla siz 2005 ve sonrasında üretilen Alfalarin özellikle 2011 sonrası, jantlarini alip GTV ye koyarsaniz bir gençleştirme yakisiklastirma operasyonundan ziyade orjinalitesini bozma operasyonu gerçekleştirmiş olursunuz. O yuzden 1996-2004 arasi üretilen GTV lerin internetten resimlerini bulup ( fabrika çıkış ) hangisi hosunuza gidiyorsa onu secmenizi nacizane öneririm. Boyle aracın değerini de korumuş hatta arttırmış olursunuz orijinaline sadik kalarak.

3. CMS e gelirsek, o jantlar Alfalara olmaz olamaz olmamalı, taktiginiz anda bir Apaçi yarattiniz demektir. Malesef görünüm mahvoluyor.

4. Ebada gelirsek : 16 sakin !  uzak durun derim çünkü aracın geniş arkasını yolda tutamıyor. Kucuk geliyor. 17 cok iyi tavsiye ederim. 18-19 denemedim bilmiyorum etkisini. Ama genel bilgi jant çapı büyüdükçe ağırlık artar. Ara hizlanmalar yavaşlar. Yakıt tüketimi artar yol tutuş düzelir, 17 mi 18 mi tercih sizin, ama TR nin yol şartlarında 45 yanagın altına dusmenizi pek onermem. 17 optimum en iyi olabilir.

Sizinle iki resim paylaşacağım

AŞK yazılır ALFA ROMEO okunur...

Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

ali kaynak

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba,

Sizce Alfa Romeo GTV ve Alfa Romeo Spider 'lara en çok yakışan 17" jantlar hangileridir?

Bu arada GTV ve Spider 'da 17" 'de hangi lastik ölçüsü kullanmak daha doğrudur. 215/45r17 mi?
Bende bi Gtv yada Spider olsa kesinlikle 17 Zender takardım. Vela da 2.alternatifim olurdu .

You are not allowed to view links. Register or Login Şu güzellige baksana

You are not allowed to view links. Register or Login
Lancia delta III