Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 159 a double din takdım hareketli logo lazım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

merhaba arkadaşlar..
uzun ve hatta çoook uzun bir bekleyişten sonra alfa 159 uma sahip oldum ve aranıza katıldım :haydi:
alfa geçmişim yeni değil önceden de 2004 156 m vardı hatta aroc sitesinde faal bir üyeydim ancak satmak zorunda kaldım ve yaklaşık beş yıl sonra 159 sahibi olabildim:)
aracı daha geçen hafta aldım ve hızla aklımdakileri yapmaya başladım çift egsoz çıkışı v.s
ve olmazsa olmaz o saçma teyb ten kurtulup bir doubledin edindim.
aldığım model pionerr avh 4450 bt bugün itibariyle montajı yapıldı ve çok memenunum (sormak istediğiğiz sorulara yardımcı olurum)
ancak doubledinin mümkün olduğu kadar orjinal durmasını istiyorum kendisinin çok orjinal güzel arka planları var ancak ben arka plana alfa logosu koymak istiyorum yalnız istediğim ya hareketli bir logo yada şu sitede olan gibi hareketli flash dönen alfa 159
bu konuda yardımınıza ihtiyacım var o sitede dönen 159 nasıl kaydederim ve teybe nasıl katarım bu arada alternatif olarak hareketli örneğin ışık yansıması olan logo aradım saatlerce bulamadım bir el atarsanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Siteden indirseniz bile formatı %90 swf'dir eğer cihaz swf formatını destekliyorsa kolaylıkla yüklenebilir.

Alfadanadam

Hoşgeldiniz. Gle güle kullanın.
Double din ünitenin farklı arayüzleriyle birkaç konsol fotosu rica edebilir miyim. Benim de planlarım arasında böyle bir uygulama var. Bir de maliyet tabi :)

Tapatalk

egeozal1

Double din ünitede direksiyondaki kumandalar çalışıyor mu? :)

Alper

Bulent abi ben pioneer 4550 aldim bir incele derim :)
5500 de alabilirsin tabii.

KAKIRMAN

Bi ara Karaköy alt geçit yolum düşmüştü. Modeli tam aklımda değil ama 6yuzlerle başlıyordu eleman 540 a bırakırım demişti. Pıoneer double din. Hatta gt kısmet olsaydı onu almayı düşünüyordum. Fiyat bana çok makul gelmişti.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Siteden indirseniz bile formatı %90 swf'dir eğer cihaz swf formatını destekliyorsa kolaylıkla yüklenebilir.
cevap için teşekkürler
siteden nasıl indirebilirim? birde cihazın formatı destekliyip desteklemdiğini nasıl öğrenerim
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

Hoşgeldiniz. Gle güle kullanın.
Double din ünitenin farklı arayüzleriyle birkaç konsol fotosu rica edebilir miyim. Benim de planlarım arasında böyle bir uygulama var. Bir de maliyet tabi :)

Tapatalk
çok teşekkürler...hoşbulduk :)
double dini şiddetle tavsiye ederim arabaya güzel hava katıyor gerçi benim istediğim model bu değildi ben ikinci el bir 159 sahibinden satın aldım üniteyi en kısa zamanda fotoları paylaşırım arayüz güzel ama dediğim gibi hareketli bir alfa ogosu atsam şahane olacak.. :yukari-ok:
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Double din ünitede direksiyondaki kumandalar çalışıyor mu? :)
dostum tek başına çalışmıyor markaya özel kumanda aparatı var onuda alıp taktırmak lazım ve maalesef artı 100 euro gibi bir fiyatı var onu taktırırsan sorunsuz oluyor.
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Bi ara Karaköy alt geçit yolum düşmüştü. Modeli tam aklımda değil ama 6yuzlerle başlıyordu eleman 540 a bırakırım demişti. Pıoneer double din. Hatta gt kısmet olsaydı onu almayı düşünüyordum. Fiyat bana çok makul gelmişti.
o fiyatlara biraz zor duyduğum kadarıyla çakmalarda oluyormuş tr de alabilceğin en makul fiyat o da spot ürünler için 900-950 tl civarı ben 1 aylık kullanılmış bir ürün aldım 600 tl ye geldi bana
yalnız arkadaşlar şunu belirtmeden geçemeyeceğim sadece teybi değiştirdim hoparlörlere hiç bir ilavem yok standart hoparlörlerde ses kalitesi mübalasız söylüyorum en az 3 kat arttı şok oldum mevcut teyp acaip dandik bir şey.
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Bulent abi ben pioneer 4550 aldim bir incele derim :)
5500 de alabilirsin tabii.
üstad sende de 4550 varsa resim atma olayını biliyorsundur bir el atsan benimkinede ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!

Alper

Ben daha dun aldim taktirdim :)
Daha tam cozumleyemedim zaten.
Ama ses off diyorum bambaska bir ses aldim 2 takim mid ve Alpine bas ile JBL anfi super uyum sagladi bu unite ile.

Alfadanadam

Durum acil değil. Geniş geniş bakacağım ben daha :)

Tapatalk

ar.159

34 AV 0020 COMING SOON!!

egeozal1

Konuyla ilgili forumda çok haşır neşir olan yok anlaşılan. Bir bilgimiz olsaydı yardım etmeye çalışırdık. ;)

KAKIRMAN

Vaktiyle Bülent Beyin açtığı konular incelenirse istenilen bilgilere ulaşılabilir. Biraz araştırmacı ruhuna sahip olmalıyız değil mi?
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ar.159

Ya ben baya baya araştırdım o animasyonu resimleri indirmenin yolunuda buldum ama gönlümce animasyonu logo foto v.s bulamıyorum en azından kaynak gösterebilirseniz gerisini ben halledeceğim
34 AV 0020 COMING SOON!!

egeozal1

Bana kalırsa sadece Alfa Romeo logosu klas durabilir. ;)

ar.159

Bana kalırsa sadece Alfa Romeo logosu klas durabilir. ;)
Aslında kendi seçenekleri arasında bir dünya resmi car arkasından mavi ışık yayılan ve üzerinde de saat var digital en klas o duruyor o dünyayı alfa logosu ile değiştirebilsem tadından yenmeyecek ana saat o backgrounda ait yani ben logoyu koysam saat olmayacak oda istediğim sonuç değil bence verdiğim linkteki dönen 159 U  yerleştirebilsem en şahane o duracak gibi
34 AV 0020 COMING SOON!!

egeozal1

Bilgisayara bağlayın teybi arkaplanı da montajlayın ;) Tabii olursa eğer arkaplanın formatı değişmez ise saat çalışır diye tahmin ediyorum. ;)