Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 75 egzoz önerisi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

slm. arkadaşlar.aranısda yeniyim.2.0 ts 75 im var  ,buna son susturucu egzos düşünüyorum,fazla bağırmayan hafif homurtulu bi ses ,kn açık hava filtresi var arabamda,ama sıkıntı yapıo sanki,onun vereceği o tok sesi alabileceğim uygun bişey ne olabilir.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Gouki

Aramıza hoşgeldiniz. Supersprint olabilir.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login şu aralar bana biraz pahalı gelir,geçen bi köpeğe çarptı maalesef oda bize 1000 tl kadara maloldu.

agucba

34 FAK 71'i mi aldınız?

///////////////

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login
34 FAK 71'i mi aldınız?

41 plaka beyaz bir 75 vardı geçen hafta Bostancı'da bence o   :yukari-ok:

Fatihob

Bencede o.

Fak plakayı göztepede gördüm tamponsuz yatıyordu. MiTocu arkadasımın arkadası almış o 75i.
..

tugrul

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

egeozal1

Bence hiçbiri değil  >:D
156 2.5 candır Tuğrul abi :))

sbk0655

Beyaz 75.Cok diri.Zaten bildigim kadarı ile İstanbul da bir alfa ustasının aracıymis.

milano 75

slm. 34 ar 585 plaka aracım.carium zeki ustadan aldım.gayet güzel toplamıştı 75 i.kayıncımda 156 var,onu bakıma götürdüğünde gördük ve aldık.

milano 75

geçen gün sportivoda gördüm bende 41 uh plakayı ama acelem vardı yakından bakamadım.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login    makine bu

tfnsmsk

maşallah, eski bir 33 sahibi olarak.. bu jenerasyon alfaların ayrı bir yeri olduğuna inanırım.
nazar değmesin diye kendiliğinden perdelemiş güzelliğini..  :nazar:
:alfisti:
sportif ruh.

Alfadanadam

slm. 34 ar 585 plaka aracım.carium zeki ustadan aldım.gayet güzel toplamıştı 75 i.kayıncımda 156 var,onu bakıma götürdüğünde gördük ve aldık.

Süper bir iş yapmışsınız. Zeki abi özenle topladı onu. Yanlış hatırlamıyorsam boya bile yoktu onda.

Fatihob

Tuğrul 1
Serkan-Okan-Fatih 0

Hayırlı olsun yeni 75iniz :clover:
..

agucba

Yalnız antenin düzeltilmeye ihtiyacı var.
Zamanında bizim kullandığımız 75'te solda elektrikli anten, sağda ise Dancall'in telefon anteni vardı.
Ne günlerdi be... Arabada giderken telefon ile konuşuyorduk, çekim kuvveti yerine göre çok değişiklik gösteriyordu. İki ay öncesine kadar bizimle idi, ailem Adapazarı'na taşınınca attık.  :)

///////////////

obasar

Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

EskiTüfek

Susturucuyu kafana göre alma, Zeki'ye bir danışıver. Sonrasında montajda konum itibarıyla kazan çarpraz takılır ama sen egzoz ucunu düz taktırabilirsin. İki çıkışlı uç çirkin görünür, hafif büyükçe bir oval daha iyi görünüm verir.