Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 cam düğmesi tekli yardım lütfen

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emincankuzey

Merhabalar herkese, günlerdir 159 um için tekli düğme arıyorum hangi marka model uyar sitelerde komplesi var 280 tl civarı eğer tek düğme uydurabilirsem süper olacak düğmeler arızalı değil hiç yok 😅

admin

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhabalar herkese, günlerdir 159 um için tekli düğme arıyorum hangi marka model uyar sitelerde komplesi var 280 tl civarı eğer tek düğme uydurabilirsem süper olacak düğmeler arızalı değil hiç yok 😅

Tam olarak ne aradığınızı yazarsanız daha makbul olacaktır. Düğme arıyorum şeklinde yazınca pek bir anlamı olmuyor.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

emincankuzey

Konu olarak cam düğmesi yazmıştım yeniyim forumda idare edin,cam grubu düğmelerim kırık 4 lü komple olarak satılıyor ancak pahalı tek bulup yada uydurup kendim tamir etmek istyorum ancak hangi model uyar bilemiyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım var

ucarozcan

anladığım kadarıyla aşağıdaki ürünü arıyorsunuz.
Türkiye'de 2. eli var mı bilmem ama yurt dışında fiyatlar böyle.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

emincankuzey

anladığım kadarıyla aşağıdaki ürünü arıyorsunuz.
Türkiye'de 2. eli var mı bilmem ama yurt dışında fiyatlar böyle.

Günlerdir bakıyorum hiç tek bu şekilde denk gelmedim teşekkür ederim ama fiyat fahiş bayağı değil mi en iyisi gidip 280 e takımca almak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ekerem

siz çıkmacılara bi bakın gerçi onlarda öyle bi fiyat istiyorki nerdeyse orjinal daha ucuz :) yine de bi şansınızı deneyin
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

emincankuzey

Çıkmacılar aynen dediğiniz gibi nette sıfırı 280 iken adamlar benden 300 küsür istediler hani sadece üst kabını bulmak amacındayım soketle değil de

nanotechmilas

gui nin düğmeleri ile aynı gui ninkini alıp elektronik kartı haric diğer buton kısımlarını değiştirebilirisniz :)

emincankuzey

Gui giulietta hımm bakayım ucuzdur inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi