Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA ROMEO MİTO PARÇA TEMİNİ **ANAKONU**

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

denizlion

Alfa Ailesine Günaydınlar

Ben Alfa Romeo Mito  1.6 Kullanıcısıyım.Malumunuz Mito nun Body Parçları türiyede yok.hiç bir Tuning veya Modifiyecidede yok.Lip olsun Marşpiyeller olsun diffüzörler olsun işte bir çok parçası yok.Benim gibi yurt dışından alışveriş daha önce hiç yapmamış ve şu sıralar paypalında kapanmasıyla parça temini konusunda eli kolu bağlananlar için bu konuyu açıyorum

Konunun amacı- Satmak  istediğiniz parçalar  veya yurt dışından sipariş verirken buraya da sorarak yurt dışından topluca parça alabileceğimiz bir konu olsun istedim. Mitolarımız bence çok farklı ve Tuninge çok yatkın araçlar.

3 Gün Önce Marmara forumun önünde harika bir Mito gördüm.Beyaz Marşpiyeller vs Güzel bir tuning çalışması olmuş.Kapısına Not yazdım Parçaların nereden ve nasıl temin ettiniz diye numaramı bıraktım. Zalım  beyefendi dönmedi bile :)

Mito sahipleri birbirleri ile ve dışarıdan arkadaşlarımızında yardımları ile araçlarımızı daha güzel bir hale getirebiliriz. body parçarlına çok ihtiyacım var.yardımlarınız bekliyorum... sevgiler saygılar esen kalın ;)

AbesLang