Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 156 Krom Kapı ve Cam Çıtası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feridunaksu

Merhaba Arkadaşlar,

Resimdeki krom cam ve kapı çıtasını aracıma düşünüyorum. Sizce nasıl durur, daha önce yaptıran var mı. Tavsiye edermisiniz. Saygılar.

İnsan beyni bizim anlayabileceğimiz kadar basit olsaydı, onu anlamayacak kadar aptal olmamız gerekirdi.

Bandırmalı

Daha önceden sorulmuştu forumda cevap kötü durur olmuştu hiç kimse tavsiye etmemişti Umarım hevesinizi kırmamışımdır 156mk1 çıtalar içteki sacın paslanması sebebi ile kabarmalar oluyor benimde önceki Alfamda düşünmüş yorumlar sonrası apaçilik sınıfına terfi etmemek için vaz geçmiştim Tercih sizin
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

koroglubrk

Aynen Katılıyorum. Sanki boyle Caddy transporter sahiplerinin vazgeçilmezi olan aksesuarlar gibi geliyor bana. Çevrenizde bir ornegi olsa orjinal hali daha guzel durduğunun sizde farkına varırsınız. Bende daha yeni yeni alfa sahibiyim ve tanıdığım alfistiler hep ufak dokunuşları tercih etmiştir dış görünüşte. Tabi tercih sizin
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

tolga_ozhan

koroglubrk

You are not allowed to view links. Register or Login
Lütfen yapmayın.
Noktayı koydu  :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

takahara

2006 147 1.6 distinictive

feridunaksu

Yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Tavsiyeniz üzerine çıtadan vazgeçtim. Saygılar
İnsan beyni bizim anlayabileceğimiz kadar basit olsaydı, onu anlamayacak kadar aptal olmamız gerekirdi.

Gouki

Vazgeçmenize sevindim. Bence 156'ların en güzel çizgileri yukarıdan aşağıya doğru bakıldığı zaman kapılardaki ovallik. Yani diğer arabalar gibi dümdüz değil kapıları. Onlara bu kötülüğü yapmanızı istemezdim :)

feridunaksu