0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok geçmiş olsun. Sağlıklı olmanız dileğiyle.Jant kumlama + boyama 300 TL civarına yapılmakta. (Bostancı / İST)
sıfır eksik mi onda Adet mi? Kumlamayı çünkü 1.500 den aşağı adam akıllı yapan yok
Kayseri de kumlamayı sektörel olarak tanıdığımız bir ustamız manuel olarak elle en ince şekilde jantın tanesini 40 tl ye yaptı 4 jant 160tl. Boyama da 4 jant için 3 kat astar+zımpara 500 tl ye anlaştık toplam 650 tl tutuyor tabi bu rakam büyük şehirlerde ustanın elindeki iş durumuna yada işçilik kalitesine göre değişir. 500 tl ye boyayan arkadaşın daha önceki boyadığı jantları bildiğim için güvendim. Sırf jant boyama için 4 janta 1500 tl, 1200 tl isteyenler de oldu. Yani bu işin sabit bir rakamı yok bence, geçen sene aynı 4 janta zımpara+boya yapacak arkadaş 350tl istemişti ama boyandıktan birkaç ay sonra bıya dökülmeye başlayınca farkettim ki boya üstüne direk boya sıkılmış zımparasız. Kumlama yada zımparayı yaptırıp boyaya vermek lazım bence. Kumlama yapılacaksa özellikle elle yapılmalı makina çok yaralıyor janları genelde.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adet Sercan'ım. Kuzey, o fiyatlara yapıyor. 1.500 adet mi diyorsun ?
https://youtu.be/wompNHr4l-0Videoda ki gibi, makine kumlaması var birde, makine kumlamasında genelde daha büyük çelik konstrüksiyon elemanları vs kumlanıyor ama kum ebatları büyük olduğu için alüminyum jantı astarla kapanyacak derecede yaralayabilir, tavsiyem zımpara ama zımparayı tüm kıvrımlara girip hakkıyla yapacak usta bulmak çok zor olduğundan elle kumlama yaptırmak daha mantıklı bence tabi kumlamadan sonra 2-3 kat alüminyum astarı ve zımpara yine yapılacak eğer temiz iyi bir sonuç isteniyorsa.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onlar kumlama yapmıyor.instagram da masek66 var takip edin. Kumlama yapan yer burası. 1.500 den aşağı takımı yapmıyolar pek ama fabrikasyon dıyorsan bu adamlar fabrikasyon kumlama
Soruma cevap vercek yokmu yaw arka amortisör ler yaglimi gazlimi 156 larin
Saolasin hocam teşekkür ederim helezon yaylarını değiştirdim arka sağ taraf çok kötü vuruyor kilitli kalmış dedi usta bozuk yollarda özellikle lastik camurluga sürtüyor yarın bakcam bulabilirsem amortisör
Eski yaylar kırıktı sadece soldaki ama ben ikisini birden değiştirdim değiştirmeden önce herhangi bi vuruntu yoktu değiştirdikten sonra sağ tarafta sıkıntı oldu
Yarin sanayiye bakcam bulabilirsem yarın alcam bulamazsam sipariş vercem artık tamiri için İstanbul veya Ankara ya göndermek lazım oda uzun sürer almak daha mantıklı çıkma buldum ama onlarda ne kadar sağlam bilinmez dediğiniz gibi en mantıklı sıfır almak
Başlatan phantom Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan madmax Alfa Romeo İle İlgili Genel Bilgilendirmeler
Başlatan Alfisti55 Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan diecower Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan hasansenol Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye