Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Body 156 eski kasa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfa 156

Peki bunlara ne dersiniz?

Register or Login" border=0>

n/a

Kötü mü desem, rezaletmi desem tam bilemedim

krm

modifiye herhalde kumar gibi bir şey. bırakılması gereken yerde bırakılamıyor.. sonuç: rezalet

whale

aslında bu italyanlar türklere çok benziyor bir başladılarmı abartmadan duramıyorlar son resimdeki US bayrağıda tüy dikmiş ne alakası varsa

Alfadanadam

CMS'deki arabaya rahmet okutur cinsten be bunlar :)

Tufan

son resimdeki egzoza hasta oldum ben de, gözümü alamıyorum...

admin

bu adamlar bunları bide sergiliyorlar dimi.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Onur

Alfalara hafif modifiye gidiyor ,bu kadar ağır oldumu da  sirk arabasına dönüyor bence

master

Sonra da insanlar neden Alfa almıyorlar :) Bunları gören adam Alfa alır mı :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

quote:

aslında bu italyanlar türklere çok benziyor bir başladılarmı abartmadan duramıyorlar son resimdeki US bayrağıda tüy dikmiş ne alakası varsa

ben bunların italyan oldunu hiç sanmıyorum italyanlar bu kadar zevksiz olamaz 156 yapıcak olsam wtcc deki 156 gta ları örnek alırım kendime

n/a

3uncu resimde plakada boston yazıyo!! bence amerikadan!!

CuoreSportivo

quote:

3uncu resimde plakada boston yazıyo!! bence amerikadan!!

Kesinnnnnn!! Bayilir eblek amerikalilar boyle abartmaya, isin ... cikarmaya. Zevksiz, köhne insanciklar...

Onur

amerikada 156 satılmıyor biliyordum belki yanlı biliyorumdur ama 97 den sonra çıkan yeni alfa modelleri gitmedi diye okumuştum, belki fuar için getirtmişleridir biryerden...

n/a

amerika bayragıda var baksana!! başka ülkeler abd bayragından bişiler yapsmazlar arabalarına

master

Şov için gitmiş olabilir ABD'ye...
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

anIL(34an623)

quote:

amerikada 156 satılmıyor biliyordum belki yanlı biliyorumdur ama 97 den sonra çıkan yeni alfa modelleri gitmedi diye okumuştum, belki fuar için getirtmişleridir biryerden...

yıl konusunda emin değilim ama ben de böyle biliyorum. alfa g. amerika ülkelerine satıyor yanılmıyorsam...

CuoreSportivo

Dogrudur, satilmamistir ama para bol oldugu icin bunlarda rahatca getirtmislerdir. Bak e-Bay'de surusune bereket koleksiyonluk Alfa var, hemde amerikalilarin elinde. Ayrica bir tane 1951 model You are not allowed to view links. Register or Login varki, fiyatida cok makul. Acaba herseyiyle kaca patlar bize bir tane getirtseydik??

n/a

sergilenen yer amerika değil.büyük ihtimalle italya.1.aracın ön camın üzerindeki You are not allowed to view links. Register or Login. sitesi italyanca yada ispanyolca.sitede sergilenen araçların plakasıda italyan.

CuoreSportivo

Satis yeri California olarak gorunuyo. Belki eleman italyada duzenlenen bir bulusmaya gitmistir. Son cekilen fotolar ise amerikadan, yoksa nerden gorunur o kadar cok devasa pikap ve kamyonet?

n/a

ziya pikaplar nerede?benmi göremiyorum yoksa.3.fotodaki 156 nın yanındada fiat punto duruyor.bence amerika değil.

CuoreSportivo

Sondan 5. 9. ve 10. fotolar halil abi. Bende punto goremedim. Fotolar cok buyuk oldugu icin cook gec aciliyo. Herneyse abi, benim merak ettigim su. Amerikadan bu eskileri getirtmek kaca patlar. Mesela atiyorum, $10.000'lik bir veloce herseyiyle kaca Turkiyeye getirilir?

CuoreSportivo

Nedense acayip bi his olustu icime yaw, kesin bi tane klasik almak lazim gibi

n/a

istanbulda rpm otomotiv var.hem restorasyon modifiye işi yapıyorlar hemde amerikadan klasik araba falan getirtiyorlar
istersen bir You are not allowed to view links. Register or Login firma daha vardı ama adını çıkartamadım.onlarda bu işlerle uğraşıyorlardı.bulursam yazarım

Edited by - halil on 05/05/2006  19:24:13

Alfadanadam

Stingray Oto / İstanbul Caddebostan

CuoreSportivo

Istiyorumki simdi hemen bi tane olsun altimda fakat eger klasik alirsam bu muhtemelen askerden donuste olur, yani 1 sene sonra :) Ama simdiden fizibilite yapmak, isi bilmek lazim