Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu aracı tanıyan hakkında bilgisi olan?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SharpSnip

Pek inanasım gelmiyor ama bir arkadaşım gönderdi bu resmi , böyle bir şeyin gerçekliği var mıdır? Görünüşte sadece tribünler var ama ben pek inanmadım bu turbo olayına...Kaldı ki o kaput kapatılınca o tribünler nereye gidiyor...

Register or Login" border=0>

Cem

O salyangozlar boşta duruyor zaten, ellerine 2 salyangoz geçmiş,hemen hatıra fotoğrafı almışlar. Turbo takıldıysa, egzos manifolduna takılır ayrıca, öyle kaputun dibinde olmaz=)

SharpSnip

ön cama dergi falan koymuşlar , derg,ye falanda çıktıda bnm haberim mi yok diye düşündüm:) belki bizim forumdan biridir >:)

Cem

O arabada dergiye konu olabilecek hiç bir modifikasyon göremedim ben. Ayrıca torbo salyangozlarının yerine bakıldığında görüldüğü gibi her ikisi de boşta. Birini motor üst kapağı üstüne koymuşlar,diğerini hava filtre borusu üstüne debimetrenin yanına koymuşlar,resmen komedi. O dergi de işin hava kısmı olsa gerek

tolga_ozhan

Başka bir sitede 156'ya turbo takıp güzel bir güç değeri elde eden birisini okumuştum. Tabi ne derece sorunsuz ve güzel işliyor onu bilmiyorum.

ATA

O aracın sahibi sitemize uye, hatırlayanlar çıkacaktır Egeturbo nickli 17 yaşında ki Arda. Turbo revizon atölyeleri var 1.sanayide, ama kendi 156sı turbolu falan değil. Sürekli forumlarda 156 turbo manifoldu arıyorum diye konu açıp duruyor.

O dergide tuning turkiye 2008/ağustos sayısında turbo revizyonunu anlattığı sayfalar. 156 ile ilgili hiç bir şey yazmıyor o dergide.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ersinguller

Hım. O zaman orda bu arkadas aslında turboları gostermıyor, sadece revizyon atölyesinin reklamını yapıyor?

Çok komikti o üyemiz yaa gelsede okusak yine