0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam sizin arka amortisorler arizali olabilir. Bende eicbach 3.5 luk spor yay olmasina ragmen hic bir cukurda vurma sesi gelmedi simdiye kadar.Eski aracimin amortisorleri bittikti onda vurma sesi geliyordu.B6 ya gelirsek oda b8 kadar olmasada oda spor bir amirtisordur oem konforu istiyorsaniz b4 alacaksiniz.Bence ilk olarak bir amortisor testine sokun arabayi.
Benim arac mk1 spor paket.Arka amortisorler ayni her giude onler farklida spor pakette.Dediginiz cukurlarda her arac o sesi yapar hocam merco s500 ile girseniz bile.keskin derin cukurlarda takacaginiz her amortisorun tepkisi ayni olur bence.
Hava basinclariniz kac hocam ?birde hangi lastik marka ve ebatlari var?
Shop.alfisti den ayni sizin yaptiginiz gibi MiTo icin B8 amortisor fiyat teklifi almistim, proforma fatura gorselini paylasiyorum:Bilstein B6 stock yaylar ile kullanmaya uygun. B8 ise spor yaylar ile kullanilmak uzere tavsiye edilir.Gordugun uzere yaklasik 75€ kargo vereceksin. Ayrica urun bedelinin %18'i kadar gumruk vergisi odeyeceksin.Son olarak gecici diye cikarilan vergiler ile ekstra bir sey gelmis midir bilemiyorum.Bilstein'in fiyati fazla geldiginden ben sonradan Koni str.t amortisorleri aldim. Onlari gazelle racing sitesinden aldim, bakmani tavsiye ederim. Koni'ler de oldukca basarili cikti, arabanin tepkileri, o bam gum vurmalar cok insani seviyeye geldi. Bir de yoksa, guzel bir spor yay da takmanizda fayda olur.
Ben de zamanında araştırmalar içerisinde ve çeşitli kombinasyonlarda bulunmuştum ve 18 inc jantlar ile B8 + H&R 30 MM. süspansiyon-yay ikilisini tercih ettim. Hem pişmanım, hem değilim! Özellikle bozuk yollarda konfor %75 eksi yönde farkediyor, fakat temiz ve uzun yolda verdiği zevk (konfor + yol tutuş) bence hiç bir araçta yok.Madem sizin için konfor önemli, orjinal yayları değiştirmeden süspansiyonları değiştirmeniz en mantıklısı ve belirttiğiniz üzere B6'lar en uygunu ve tabi jantlarınız da 17 inc ise mükemmel seçim.