Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Difüzör

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ormanci

Baya bildiğiniz esnek plastik yani öyle mi?

Çok sanmıyorum yav, fiber alıyor olmayasınız diyeceğim ama garip bi soru olacak :)

Bir de boyasızken niye parlak oluyor onu anlamadım. Mat siyaha mı boyatmak lazım?

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Baya bildiğiniz esnek plastik yani öyle mi?

Çok sanmıyorum yav, fiber alıyor olmayasınız diyeceğim ama garip bi soru olacak :)

Bir de boyasızken niye parlak oluyor onu anlamadım. Mat siyaha mı boyatmak lazım?

Yok ya bildiğin plastik. Olmadı yakayım ben bakalım ericek mi:) Piano black boyalı geliyor kimisi mat istiyor o yüzden fazladan 40-50 lira istiyorlar.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Ormanci

Ne bileyim, başkaları da ilanda güya ABS plastik diyor ama tahta gibi fiber oluyor baya, aldatmacadır diye düşündüm, o yüzden dedim :D
Hmm anladım, o zaman gerçekten öyleyse ben de alabilirim ya :)

Ormanci

Hocam peki şunu sorayım o zaman, o da tamamsa sipariş vereceğim;

Orijinal vida yerlerine oturuyor mu?
Fiber olanlar esnemediği için güya delikleri olmasına rağmen, tamponun orta bölümündeki iki civata yuvasına sabitlenemiyor.

Hemi de kulaksız, fiyat güzel, zamanında 350TL verdik fiberine :)

fevkalbeser12

Fiber olanlar esnemediği için güya delikleri olmasına rağmen, tamponun orta bölümündeki iki civata yuvasına sabitlenemiyor.

Üzerindeki orjinal olan difüzör üst kısmı tırnaklı, alt tarafı vidalı, çıkartması çok basit. Yerine gelen difüzörün tırnakları yok. Üst kısım yerine oturuyor ama aşağıda 4 kulak yerine ortada iki kulak var yerine oturtmak için ama aşağıda yan kısımlara da vidalanıyor. Üst kısmı komple siyah silikonla yaptım zaten tam oturuyor. Eğer alırsan profilde numaram var anlatırım. Biraz karışık oldu anlatımım:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Ormanci

Üzerindeki orjinal olan difüzör üst kısmı tırnaklı, alt tarafı vidalı, çıkartması çok basit. Yerine gelen difüzörün tırnakları yok. Üst kısım yerine oturuyor ama aşağıda 4 kulak yerine ortada iki kulak var yerine oturtmak için ama aşağıda yan kısımlara da vidalanıyor. Üst kısmı komple siyah silikonla yaptım zaten tam oturuyor. Eğer alırsan profilde numaram var anlatırım. Biraz karışık oldu anlatımım:)

Hocam bende fiber ve sağa sola uzantılı olanı var, o yüzden sökerken silikonla uğraşıcaz sanıyorum. O yüzden başka bir yerde taktırmayı planlıyorum.

Kulaktan kasıt, o vidalanan yerler zaten değil mi? Tamamdır, ortada boşta kalan 2 taneye de vidalanıyorsa sorun yok, yan kısımlara vidalanıyor dediğin, nasıl olsa plastik diye tampona doğru yardırıyoruz vidayı değil mi hocam :)

Neyse şekil şemalden de anlaşılır, derdim plastik olmasıydı, telefon ettim ama açan olmadı, herhalde henüz şu elektrik olayından muzdaripler, yarın öbürgün falan arayıp sipariş ederim.

ajavelin

Ne difüzörmüş ya:)

You are not allowed to view links. Register or Login Ali abicim; 70 lira verince eline parlak siyah difüzörü gönderiyorlar. Ama yok eğer "ben parlak siyah istemiyorum benimki mat siyah olsun, kırmızı olsun, yeşil olsun" dersen 120 lira verip istediğin renkte alıyorsun.
Özgün bunu alirsam bana yardimin gerek.. Nerede taktiririm, nereden egzoz ucu alirim.. Modifiye bana çok uzak bir kelime

Ben mat siyahı begeniyordum ama 50 TL daha verilmez ki

alisto

geçtiğimiz haftasonu araca difüzör ve çift çıkış egzost uygulaması yaptırdım.

Difüzör crazyCar Ahmet ve  Selçuk Usta'da,
Egzost ise Gider egzost Mustafa'da yapıldı.

Görüntü oldukça şık oldu, sesde de çok ince bi tokluk var. İkinci eksoz için ek, son susturucudan önce bağlandı, çok ufak bir delik açıldı.

Gouki

Özgün bunu alirsam bana yardimin gerek.. Nerede taktiririm, nereden egzoz ucu alirim.. Modifiye bana çok uzak bir kelime

Ben mat siyahı begeniyordum ama 50 TL daha verilmez ki

Seve seve abi. :rock:

fatihmehmet

Arkadaşlar merhaba , aranıza yeni katıldım nasipse eğer bu hafta gulietta teslim alıyorum Kayseri'de ikamet ediyorum buradan Katılan var mı , Kayseri veya civar iller herhangi bir organızasyon Yapılıyor mu ? Bir de aracımda difüzör ve çift çıkış egzoz eksik bu konuda bana yardımcı olabilecek yönlendirecek olan var mı ? Bu hafta istanbuldan teslim alacağım aracı eğer orada da yönelndirebileceğiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer olursa çok sevinirim :)

Merhaba, hoşgeldiniz.

Ara ara buluşmalar yapıyoruz ama az sayıdayız. Giulietta yoktu aramızda iyi oldu :)

Sizin plaka nedir? Görünce selamı eksik etmeyeyim. :)

34EZ6252 benimki.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Murat159

arkadaşlar merhaba bende yeni gulietta alaraktan aranızdayım. bende çift çıkış lı difüzör yaptırmak istiyorum piano black olursa aracın başka parçalarını da piano black yaptırmam gereklimi?
Hayırlı olsun. Başka bi yeri piano black boyamanıza gerek yok.
teşekkürler tüm parayı sıvadık araca elime para geçince girişeceğim

ES53

Tek egzoz ile de hiç anlamı yok. Çift çıkış yaptırmanın maliyeti de var. Boş uç taktırsan duman çıkmayacak, garip duracak.

Katiliyorum.

ataozcan

Bu gun konustum  70  tl plastik difuzor pazartesi yollayacaklar

alisto

ben difüzörü yaptırırken, benden önce biri vardı, daha önce 70 liraya zeytinburnundan mı ne almış.. ama otoyolda şişmiş patlamış rüzgardan dolayı.. aman montajına falan dikkat et..

bi de malzemesi daha ince olabilir normalden.

ataozcan

Kibitzer

Difüzör gelince ve takıldıktan sonra ayrı ayrı detaylı resimlerini istiyoruz :D
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Ormanci

Bende uyuz oldum gerci

Ne oldu ki?
Fiber olanı hiç elletmesem mi diyorum acaba.
Aslında 400TL'ye gidip orijinal çift çıkış QV plastiği alayım diyorum.
En düzgün ve garantisi o olacak galiba.
Ya da kafayı kırıp 1.000 TL verip yine orijinal difüzör...

ataozcan

otoyolda suratten patlamıs dediler ya onu soyluyorum

ataozcan

alacagım firma ile konustum mallarım bu gün elinde olacagını yarın aramamı söyledi
otoyolda patlamıs dedim abi dedi bazıları cok ince malzeme kullanıyor bizimkiler ondan degil dedi
yarı parasını yollayacagım

Ormanci

Hmm tamamdır, ben de yarın durumumu bi netleştirip sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama hala kararsızım, standart çift çıkış QV plastiği mi alsam acaba diye :)

ataozcan

ben satıcıya parayı gönderdim bakalım ne zaman yollayacak geldikten sonra yorum yapar detaylı fotoları takmadan paylasırım bence bekleyin 2  -3 gün aksama arayıp yollayıp yollamadıgını soracagım

ataozcan

evet difuzor geldi 21 tl kargo parası toplamda 91 tl pasa tunning difuzor plastik ancak cok kalite degil 70 lira edermi evet goruntu güzel ve oyle yolda hızdan patlayacak kadar zayıf degil
ben bunu mat siyaha boyayıp takacagım 10 cm lik eksoz ucu iyi gider malzeme fiber degil plastik boya için plastidip tercih edecegim herhalde söyle soyleyeyim megan 2 plastik camurlugu ayarında 90 tl ye deger

Ugur55

10 cm lik uçlar var. Ayrıca boşuna fazladan para vermeyin linkteki üründen alın 70 liraya piano black boyalı difüzörü gönderiyorlar. Ürün kesinlikle fiber değildir. Reklam gibi oldu bu ama gidipte serviste bi plastik parçasına 1200 lira vermeyin.
Difüzör egzoz uçları ve diğer işlemler toplam ne tuttu hocam.cidden hoş olmuş görüntü.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

fevkalbeser12

10 cm lik uçlar var. Ayrıca boşuna fazladan para vermeyin linkteki üründen alın 70 liraya piano black boyalı difüzörü gönderiyorlar. Ürün kesinlikle fiber değildir. Reklam gibi oldu bu ama gidipte serviste bi plastik parçasına 1200 lira vermeyin.
Difüzör egzoz uçları ve diğer işlemler toplam ne tuttu hocam.cidden hoş olmuş görüntü.
120 lira egzoz işçilik, 120 lira egzoz uçları 70 lira difüzör.
                         jeremy clarkson

alisto

evet difuzor geldi 21 tl kargo parası toplamda 91 tl pasa tunning difuzor plastik ancak cok kalite degil 70 lira edermi evet goruntu güzel ve oyle yolda hızdan patlayacak kadar zayıf degil
ben bunu mat siyaha boyayıp takacagım 10 cm lik eksoz ucu iyi gider malzeme fiber degil plastik boya için plastidip tercih edecegim herhalde söyle soyleyeyim megan 2 plastik camurlugu ayarında 90 tl ye deger

dostum montajını yaptın mı ? resim var mı ?