Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Difüzör

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

necati_jr

You are not allowed to view links. Register or Login
Tabi

Ara Fonksiyonunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

Sizin kastettiğiniz bu

değil mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sercan Keklik

Sizin kastettiğiniz bu

değil mi?

evet
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

necati_jr

evet

Benim mevcuttaki difüzör de bu tip zaten. Lakin ben kırmızı aracın piano black modelini tercih etmek istiyorum açıkçası ilk aracı aldığım zamanlardaki gibi.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Aracı alır almaz Paşa'dan o 80 liralık -ki o zaman 250 küsürdü sanırım- difüzörü yaptırmıştım.

Arkadan araç çarpınca durum bu oldu & yukarıdaki fotoğraftaki difüzör ile değiştirdi servis.

Araç çarpana kadar bir iki ufak çizik dışında bi sıkıntısı olmadı da gerçi ama şu an yeniden yaptırmayı düşündüğüm bu aşamada hangisini tercih etmem gerektiğinin fikrini sizlerden de almak istedim açıkçası.

Sercan Keklik

Benim mevcuttaki difüzör de bu tip zaten. Lakin ben kırmızı aracın piano black modelini tercih etmek istiyorum açıkçası ilk aracı aldığım zamanlardaki gibi.

Aracı alır almaz Paşa'dan o 80 liralık -ki o zaman 250 küsürdü sanırım- difüzörü yaptırmıştım.

Arkadan araç çarpınca durum bu oldu & yukarıdaki fotoğraftaki difüzör ile değiştirdi servis.

Araç çarpana kadar bir iki ufak çizik dışında bi sıkıntısı olmadı da gerçi ama şu an yeniden yaptırmayı düşündüğüm bu aşamada hangisini tercih etmem gerektiğinin fikrini sizlerden de almak istedim açıkçası.

Burda hem fikiriz :)

Yani şu an üstündekini kesinlikle değiştirmeyin demek istiyorum.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

nazamarya

Resimdeki difüzör için montaj dahil 140TL fiyat aldım. Yorum ve önerilerinize göre hafta sonu taktırmayı düşünüyorum. Pianoblack parlak görüntü rahatsız eder mi?
Egzoz uçları da 40TL den başlıyor dendi. 220-250TL gibi bir rakama uçlarla birlikte takılabilecek.

2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

suqunet

selam,

aranıza yeni katıldım 2015 julyetimle. ben de arka tampon ve egzozları degistirmek istiyorum. servis alttaki fiyatları verdi.

EKSOZ UCU      880 TL KDV DAHİL
ARKA TAMPON 1530 TL KDV DAHİL

standart dısında tampon taktırmak istersem garanti vs konuları nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.

suqunet

yorum yapabilecek var mı? arka tampon + egzoz ucu icin ?

ssg

Hocam dışarda yaptırın bence. Tampon tamam bir şey diyemem ama egzoz kısmı çok pahalı sanayide 3 te 1'i fiyatına aktif çıkış ve uçları yaptırabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla serviste sadece görüntü amaçlı oluyor sağ çıkış en azından benimki öyleydi. Ben sonradan sanayide aktif çift çıkışa geçtim.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

nazamarya

Hocam dışarda yaptırın bence. Tampon tamam bir şey diyemem ama egzoz kısmı çok pahalı sanayide 3 te 1'i fiyatına aktif çıkış ve uçları yaptırabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla serviste sadece görüntü amaçlı oluyor sağ çıkış en azından benimki öyleydi. Ben sonradan sanayide aktif çift çıkışa geçtim.

Bütçeye bağlı ama 2400TL difüzör ve uç için bence de pahalı. alfayedekte linki verilmiş oem parça. QV 440TL, Montajı, uçları heralde 700TL civarı tutar max. Standart görünüşte ama oem parça olmayanlar da piyasadaki muadilleri 250-500TL arasında. Hepsi bütçe dahilinde.

2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

necati_jr

yorum yapabilecek var mı? arka tampon + egzoz ucu icin ?

2014 yazında çift aktif egzoz yaptırmıştım Maslak Atatürk Oto San.'de İskender'de. Yaklaşık 600-700 gibi birşey tutmuştu yanılmıyorsam bütün maliyet ucun yanı sıra boru sistemi vs dahil. Tavsiye ederim. O kadar para sakın vermeyin boşuna servise.

Difüzörü ise Paşa Tuning'den yaptırmıştım 250 TL'ye damarlı modelini parlak piano black olarak. Şimdilerde daha da uygun fiyatı nette gördüğüm kadarıyla.

Şu an üzerindeki difüzör ise servis tarafından takıldı kaza sonrası. QV difüzörü. Maliyeti de yaklaşık 300-400 TL olmalı yanlış bilmiyorsam. Damarlı olanlar ama 1-2 bin TL civarları. Baya pahalı.

suqunet

tesekkurler, bu Paşa Tuning forumda 1 2 yerde daha gordum iletisim bilgileri var mı? googleda cıkanlar dogru mu bilemedim.

ArinFırat

selam,

aranıza yeni katıldım 2015 julyetimle. ben de arka tampon ve egzozları degistirmek istiyorum. servis alttaki fiyatları verdi.

EKSOZ UCU      880 TL KDV DAHİL
ARKA TAMPON 1530 TL KDV DAHİL

standart dısında tampon taktırmak istersem garanti vs konuları nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Bence yoruma bile gerek yok, eğer ultra mega hiper zenginseniz bile bu parayı egzoz ucuna vermeyin gidin bir fakir fukarayı giydirin besleyin doyurun..iyi kötü hepimiz ortalama yaşam standartları olan insanlarız,,dışarıda max.400 TL ile hallolacak bir görüntü için servise 2400 TL bayılmaya değmez

suqunet

egzozla ilgili İskender Usta dısında önerisi olan var mı? aşırı tok bir satıcı, ne telefonlarına bakıyor ne randevu veriyor. gecen hafta  difuzoru degistirmistim 1 haftadır egzozu yaptırtamadım.

agucba

Bostancı'da Süreyya Usta'yı tavsiye edenler var genelde.

Agucba by Tapatalk

///////////////

onur26

merhaba ankarada bu modifiyeyi yaptıran var mı acaba tavsiyelerinizi bekliyorum. :yukari-ok: