Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: Giulietta havuzlu paspas  (Okunma sayısı 1700 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baris75

• Membro
Giulietta havuzlu paspas
« : 27 Kasım 2019, 11:25:42 »
Merhaba arkadaşlar Giulietta için havuzlu paspas yoktu bildiginiz üzere. Fakat şimdi internette bir kaç markanın araca özel olarak üretilen modellerinden var. Ben rizline markaya mail yoluyla ulaşmıştım. Neden üretmediklerini sormak için onlarda bir ay içerisinde çizimlerin tamamlanıp üretilip piyasaya sürülecegini söylemişti. Geçenlerde n11.com dan https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/rizline-alfa-romeo-giulietta-3d-havuzlu-paspas-P380342814 bu ürünü aldım ama çok kötü olduğu için geri iade ettim. Başka satıcıdan  hiç alıp kullanan oldumu. Bu satıcının sattığı rizline degil gibiydi şöför tarafı kısacıktı. Arka şaft üstü çok büyükdü. Ön yolcu tarafında geçme deilkleri yoktu. Başka alıp tecrübe eden varmı. Acaba bu satıcı yanlış ürünmü gönderdi. Yoksa bütün rizline olanlar aynımı. Kış geliyor ve ardahanda gerçekten çok lazım oluyor havuzlu paspas. Test edip alan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Dellobaltino

• Membro
Ynt: Giulietta havuzlu paspas
« #1 : 27 Kasım 2019, 17:29:12 »
Ben aracımda orjinal kauçuk paspas seti ve yine orjinal bagaj havuzu kullanıyorum. Öncesinde havuzlu paspas kullanıyordum. Şahsi yorumum giulietta da orjinal kauçuk paspaslardan başkası kullanılmamalı. Araca uyumu açısından pahalı da olsa almaya değer. Fakat aynı şeyi bagaj havuzu için söyleyemeyeceğim. İncecik kağıt gibi birşey, parasını haketmiyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baris75

• Membro
« #2 : 27 Kasım 2019, 20:50:29 »
Ben aracımda orjinal kauçuk paspas seti ve yine orjinal bagaj havuzu kullanıyorum. Öncesinde havuzlu paspas kullanıyordum. Şahsi yorumum giulietta da orjinal kauçuk paspaslardan başkası kullanılmamalı. Araca uyumu açısından pahalı da olsa almaya değer. Fakat aynı şeyi bagaj havuzu için söyleyemeyeceğim. İncecik kağıt gibi birşey, parasını haketmiyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bende orjinal kauçuk paspas ve bagaj havuzu var. Onları zaten kullanıyorum. Ama yaşadığım yerde kış ağır geçiyor. Sürekli kar yağışı oluyor. Ayağımdaki karlar eriyince aracın döşemesini ıslatıyor. Oyüzden havuzlu paspas arıyorum. Birde şimdiye kadar hep universal vardı. Alın orasını burasını kesin uydurun diyorlardı. Şimdi araca döşemeye bire bir uyumlu paspas üretiliyor. Oyüzden almak istedim.

Adalı35

• Membro
« #3 : 29 Kasım 2019, 18:06:32 »

Hocam bende orjinal kauçuk paspas ve bagaj havuzu var. Onları zaten kullanıyorum. Ama yaşadığım yerde kış ağır geçiyor. Sürekli kar yağışı oluyor. Ayağımdaki karlar eriyince aracın döşemesini ıslatıyor. Oyüzden havuzlu paspas arıyorum. Birde şimdiye kadar hep universal vardı. Alın orasını burasını kesin uydurun diyorlardı. Şimdi araca döşemeye bire bir uyumlu paspas üretiliyor. Oyüzden almak istedim.

Merhaba,  black friday indiriminde 3D paspas aldim bende. 10u gibi teslim olacak şeklinde bilgi var. Aldığımda görsellerini paylaşırım degerlendirirsiniz.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

takahara

• Membro
« #4 : 12 Aralık 2019, 11:38:38 »
Merhaba,  black friday indiriminde 3D paspas aldim bende. 10u gibi teslim olacak şeklinde bilgi var. Aldığımda görsellerini paylaşırım degerlendirirsiniz.

Geldi mi acaba paspaslarınız ? Ben de bakınıyorum kauçuk paspas ama orijinal dışında pek düzgün bişey bulamadım.
2006 147 1.6 distinictive

Adalı35

• Membro
« #5 : 12 Aralık 2019, 11:45:37 »
Geldi mi acaba paspaslarınız ? Ben de bakınıyorum kauçuk paspas ama orijinal dışında pek düzgün bişey bulamadım.
Merhaba evet dün geldiler ve sabah bizimkine uygun olmasi için kesmek zorunda kaldim kenarlarından ( ayarlamak icin parcalari var) hali paspasin yerine kış icin ideal f/p olarak ama herhalde yeni olduğundan ilk araca bindiğimde bir plastik,hortum vb kokusu gibi bi koku oluyor bi kac gun sonra daha detayli bilgi verebilirim koku konusunda. Fotolarini da yükleyeyim. Incelersiniz

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

GoogleTagged