Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dellobaltino

You are not allowed to view links. Register or Login
Tuş dizilimi 6.5" ile aynı. İlan bilgilerinde 5" yazdığına bakmayın, bence 6,5"lik bir ünite bu. Uyum konusunu daha önce yazdığım gibi bilemiyorum. Alfa romeo sayısı az olunca bu tür örnekler de az oluyor maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Naviasyonlu bir cihaz fakat bizim araçta navigasyon anteni yok. Bunu alıp taksak bile navi nasıl çalışacak.

Ayrıca resimdeki ürün de fena değil[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dellobaltino

Ya daha önce göğüslüğün üstündeki eşya gözüne bi navigasyon montajı yapan bi arkadaş vardı. Navigasyonun ayağını içeriye sabitleyip kapağını da kesmişti. Hatta koltukları falan taba renkliydi. O navigasyonu bulamıyorum bir türlü. Markası modeli neydi bilen var mı

agucba

Ya daha önce göğüslüğün üstündeki eşya gözüne bi navigasyon montajı yapan bi arkadaş vardı. Navigasyonun ayağını içeriye sabitleyip kapağını da kesmişti. Hatta koltukları falan taba renkliydi. O navigasyonu bulamıyorum bir türlü. Markası modeli neydi bilen var mı

Alfadanadam'a sorabilirsiniz, onun eski Giulietta'sı idi.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

///////////////

Dellobaltino

Resmini buldum. Fakat ürünün bir markası modeli yok. Türkiyede bulunur mu acaba[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

admin

Resmini buldum. Fakat ürünün bir markası modeli yok. Türkiyede bulunur mu acaba[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ürünü Aliexpress veya Alibaba gibi sitelerden araştırabilirsiniz. Burada benzer ürünler farklı markalar altında satılmakta.

Mesela Aliexpress'te bu var;

Veya Alibaba'da;
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

evrenalpar

Ben şu ürünü kullanıyorum. Aliexpress'ten 110 dolara aldım. Tuşlar da çalışacak diye aldım ancak direksiyon tuşları maalesef çalışmıyor. Radio, dvd, Usb'den video ve müzik dinleme, geri görüş kamera, dokunmatiğin hissiyatı, navigasyon vs gayet kullanışlı. Telefonla görüşmede sadece sesi az geldiğini söylüyorlar, sağ üst köşesindeki nokta şeklindeki mikrofon sanıyorum yetersiz kalıyor, harici mikrofon bağlantısı yapılırsa çok daha iyi olur. Ürün android olduğundan her türlü programı indirebiliyorsunuz. Örneğin mp3 download programını yükleyip doğrudan teybe müzik indirebilirsiniz. Çocuk için çok iyi oldu, telefondan interneti paylaşıp youtube'dan istediğim videoyu açarak oyalayabiliyorum uzun yolda, trafikte. Tavsiye ederim olumsuzluklara rağmen.

206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Dellobaltino

Resimdeki çerçeveyi bulmam lazım önce. Fakat piyasadaki çerçeveler içe doğru derinliği olan tiplerden (2.resim).ve o da hoş durmuyor. İlk resimdeki çerçeveyi bulup, onu piano black boyayıp, uygun bir üniteyle sırıtmsyan bir görüntü elde etmeyi düşünüyorum. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Foxy

[/quote]
Ürünü Aliexpress veya Alibaba gibi sitelerden araştırabilirsiniz. Burada benzer ürünler farklı markalar altında satılmakta.

Mesela Aliexpress'te bu var;

Veya Alibaba'da;

Bende bu ürün var bluavido  marka geçen ay taktım. Torpido üzerine çift taraflı bant ile yapıştırdım. Kesme biçme yapmadım.Sadece geri görüş kamerası arkasında tamponda küçük bir delik açmak zorunda kaldım.Fiyatına göre iyi bir ürün.

Alfadanadam

Ürün bu değil, bu modelin montajı sıkıntılı olur alt-ön taraftaki uzantı yüzünden.

Bendeki bu model:

Satın almayı düşünürseniz, bir arkadaşım montaj için almıştı ama bir türlü fırsat bulup takamadı. Satsam mı diyordu.

Dellobaltino

Valla hocam ben alsam bile kapağı kesip, oraya kablo çekip temiz bir montaj yapmayı beceremem. Türkiye satan 1-2 kişi buldum. Onlar da 700-800 istiyor. Ve bu ürün bu fiyat etmez. O kadar parayı vermek yazık.

CengoCenk

Konuyu biraz hortlatmis gibi olacağım ama; bu konuda bir gelişme var mı? Düzgün fiyatı makul bir sistem yaptıran var mı son dönemde? Şu andaki sisteme (5 inc standart dokunmatik) android auto , carplay  bile eklersem raziyim.

zeusslide

Alpine kullanıyorum çok çok memnunum ve ses performansı hiçbir şey eklemeden arttı.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CengoCenk

Alpine kullanıyorum çok çok memnunum ve ses performansı hiçbir şey eklemeden arttı.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavsiye için teşekkürler. Ancak fiyat 1300€ yazmışlar sağ olsunlar. Car play ve android auto olmadiktan sonra bence o para biraz fazla. Alternatifleri araştırmaya devam.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysbilgin

Ben Pioneer SPH-DA120 ünite taktırdım yakın zamanda. Bluetooth, CarPlay, geri görüş vs. dahil tüm özellikler mevcut. Ekran ve ses kalitesi çok iyi. Ben CD ihtiyacım olmadığı için bu modeli tercih ettim, isteyenler için CD'li modeli de var.

Çift USB girişi var cihazda, birini vitesin önüne, diğerini de torpidoya çıkarttık.

Tuş rengi ve açılış logosu değişebiliyor, böylece araca tam uyum sağlıyor.

Çerçeve, kamera, montaj dahil 3000 TL'ye mal oldu. İlgilenen olursa yönlendiririm aldığım yere.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

CengoCenk

Bu çok faydalı oldu teşekkürler. Ancak benimkisi makyajlı model. O yüzden tüm konsol değişmeyecek. Uygun bir çerçeve ile olabilir diye dusunuyorum. Bir de direksiyonun kumandalarının fonksiyonlarının iptal olmaması önemli. Umarım bulabilirim.  Tekrar tesekkurler

Dellobaltino

Bu pioneerde navigasyon var mı? Uygun çerçeve ile mk2 lere de uyarsa harika olur

ysbilgin

Bu çok faydalı oldu teşekkürler. Ancak benimkisi makyajlı model. O yüzden tüm konsol değişmeyecek. Uygun bir çerçeve ile olabilir diye dusunuyorum. Bir de direksiyonun kumandalarının fonksiyonlarının iptal olmaması önemli. Umarım bulabilirim.  Tekrar tesekkurler

Direksiyon kumandaları çalışıyor, onun için de arka tarafa ufak bir modül ekliyorlar, o da fiyata dahildi.

ysbilgin

Bu pioneerde navigasyon var mı? Uygun çerçeve ile mk2 lere de uyarsa harika olur

Bu modelde dahili navigasyon yok, olan modeller vardır mutlaka. Carplay olduğu için ve telefondaki haritayı yansıtabildiğim için ayrıca bir navigasyon ihtiyacı hissetmiyorum hiç.

MK2'ler için sadece boşluğu kapatacak ufak bir çerçeve mevcut sanırım.

CengoCenk

Bugün bir yerden teklif aldım. Android 7.1 1 gb ram 7 inç ips ekran. Direksiyon kumanda aparatı, geri görüş kamerası cerceve montaj vs hepsi dahil 2600 tl.
Ürünün fotosu da aşağıdaki şekilde. Cin işi belli ancak android olmasını özellikle istediğim için olabilecek sadece bu var sanırım.  Kullanan var mıdır bu tarz ürünü? [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

CengoCenk

Tekrar merhaba arkadaşlar. Android sistemi çerçevede çok iyi durmadığı için taktirmaktan vazgeçtim. Pioneer 8700 modeli için araştırma yapmaya başladım. Direksiyon kumandası ve mevcut uconnect ekrandan yapılan ayarlara (yağmur sensor hassasiyeti far sensor hassasiyeti vs vs) bu sistemle ulaşılabilecek. Sadece android auto ile navigasyon çalışacak. Içerisinde sd card ve dvd girişi var. Açılış arka plan vs customize edilebiliyor.
Öğrendiğime gore bu sistemi yakın zaman içerisinde 2 farklı giulietta kullanıcısı taktirmis.  Acaba taktiranlar forumdan midir? Kullanım ile ilgili bazı sorularım olacaktı. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ysbilgin

Tekrar merhaba arkadaşlar. Android sistemi çerçevede çok iyi durmadığı için taktirmaktan vazgeçtim. Pioneer 8700 modeli için araştırma yapmaya başladım. Direksiyon kumandası ve mevcut uconnect ekrandan yapılan ayarlara (yağmur sensor hassasiyeti far sensor hassasiyeti vs vs) bu sistemle ulaşılabilecek. Sadece android auto ile navigasyon çalışacak. Içerisinde sd card ve dvd girişi var. Açılış arka plan vs customize edilebiliyor.
Öğrendiğime gore bu sistemi yakın zaman içerisinde 2 farklı giulietta kullanıcısı taktirmis.  Acaba taktiranlar forumdan midir? Kullanım ile ilgili bazı sorularım olacaktı. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ben bunu taktırmaya gidip son anda yukarıda fotolarını koyduğum diğer Pioneer modeli taktırdım. Eğer Tekstilkent'teki yerse ben ve benim yönlendirdiğim arkadaş olabilir o iki Giulietta.

CengoCenk

Ben bunu taktırmaya gidip son anda yukarıda fotolarını koyduğum diğer Pioneer modeli taktırdım. Eğer Tekstilkent'teki yerse ben ve benim yönlendirdiğim arkadaş olabilir o iki Giulietta.

Evet aynen. O yer. Size söylenen fiyat neydi? Ve tabi ki memnun musunuz? Bir de mevcuttaki ekran fonksiyonları gitmesin diye ek bir aparat takiliyor mus o aparat dahil midir fiyat?

ysbilgin

Evet aynen. O yer. Size söylenen fiyat neydi? Ve tabi ki memnun musunuz? Bir de mevcuttaki ekran fonksiyonları gitmesin diye ek bir aparat takiliyor mus o aparat dahil midir fiyat?

Satan ve montajını yapan arkadaşlar gayet ilgililerdi, montajda vs. problem yaşamadık.

Üniteden de gayet memnunum, normalde sonradan takılan aksesuarları tercih etmem ama ünite kaliteli ve arabaya uyum sağladığı için rahatsız etmedi bu beni. Ses kalitesi, bluetooth bağlanma hızı filan gayet iyi.

Benimki 2013 olduğu için uconnect yoktu zaten. Direksiyon kumandalarının çalışması için bir modül taktılar arkaya.

3.000 diye konuşmuştuk başta her şey dahil, ek bir şey istemediler herhangi bir şey için. Çerçeve, kamera, ara modül vs. dahil. Tabi aradaki kısa zamanda kur ciddi değişti, ufak bir oynama olmuştur fiyatlarda diye düşünüyorum.

CengoCenk

Satan ve montajını yapan arkadaşlar gayet ilgililerdi, montajda vs. problem yaşamadık.

Üniteden de gayet memnunum, normalde sonradan takılan aksesuarları tercih etmem ama ünite kaliteli ve arabaya uyum sağladığı için rahatsız etmedi bu beni. Ses kalitesi, bluetooth bağlanma hızı filan gayet iyi.

Benimki 2013 olduğu için uconnect yoktu zaten. Direksiyon kumandalarının çalışması için bir modül taktılar arkaya.

3.000 diye konuşmuştuk başta her şey dahil, ek bir şey istemediler herhangi bir şey için. Çerçeve, kamera, ara modül vs. dahil. Tabi aradaki kısa zamanda kur ciddi değişti, ufak bir oynama olmuştur fiyatlarda diye düşünüyorum.

Detaylı bilgilendirme için teşekkürler. Sanırım sizin arkadaşın bir videosu var youtube da. Daha doğrusu mixsepet koymuş videoyu. Orada benim taktirmayi düşündüğüm modelin aynısını takmışlar. Acaba arkadaşınız memnun mu. O da benim gibi makyajlı kasaya yaptırmış çünkü. Bir de fiyat bilgisi alma şansımız olabilir mi?

ysbilgin

Detaylı bilgilendirme için teşekkürler. Sanırım sizin arkadaşın bir videosu var youtube da. Daha doğrusu mixsepet koymuş videoyu. Orada benim taktirmayi düşündüğüm modelin aynısını takmışlar. Acaba arkadaşınız memnun mu. O da benim gibi makyajlı kasaya yaptırmış çünkü. Bir de fiyat bilgisi alma şansımız olabilir mi?

YouTube'da videosu olanı bilmiyorum açıkçası. Benim numarasını verdiğim kişinin  (serviste karşılaştık, tanımıyorum şahsen) aracı makyajsızdı.

Sizin için bir fiyat alıp yazacağım bugün.