Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta mk3 ön panjur

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

Herkese selamlar.eşimin giu'su pert olduktan sonra yaklaşık 6 aydır kendi giu'mu eşime vermiştim. geçtiğimiz günlerde ışıklarda öndeki araca hafifçe çarptığı için ön panjurda çatlak oluştu.son zamanlarda ön panjura mk3 görüntüsü vermeye bahane aradığım için bu kazaya hiç üzülmedim ve hemen işe koyuldum.panjur fiyat olarak pahalı olduğu için kendi kafamda bir proje vardı ve onu hayata geçirdim.olumlu olumsuz eleştirileriniz ile
beğenip aynısından yapmak isteyenler ile fikir alışverişinde bulunabiliriz.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umitkilic

Gözenekler daha büyük olsaydı aşağıdakilerle uyumlu olurdu.Ellerinize sağlık.Eklediğiniz parçaya kavis verebildiniz mi yoksa zemin zaten düz mü?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Gözenekler daha büyük olsaydı aşağıdakilerle uyumlu olurdu.Ellerinize sağlık.Eklediğiniz parçaya kavis verebildiniz mi yoksa zemin zaten düz mü?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
büyük gözenekli denedim içerisi kabak gibi meydandaydı ayrıca ızgaranın çevresinde V olmadığı için büyük gözenek çiğ durdu(sanayi eşrafı ile ortak kanaate varıldı :)).
zemin düz değil, ızgarayı fön ile ısıtarak hafif bir kavis verildi.ısıtılmasa dahi malzeme yumuşak olduğu için kavis verilebiliyor..fazla kasmaması için her ihtimale karşı ısıtıp bombe verdik.

ekdellal

ArinFırat

Çok şık, elinize sağlık.
teşekkür ederim.. Bu arada petek ızgara+tampon sökme işçilik + boya 250 TL ye halloldu.

balesanist

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Yakışmış bence.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

talhaozsarac

Petek ızgaraları nerden temin ettiniz?

ArinFırat

Petek ızgaraları nerden temin ettiniz?
You are not allowed to view links. Register or Login ilan no 648561545
şimdi baktım görsellerin arasına benim giulietta'yı da koymuş