0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir sorum daha olacak panjuru komple değiştirecek olursam tampon sökülmesi gerekiyor mu? Panjurun nasil değiştirilecegini bilen var mi?LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
550 lira orjinali cikma icin bikac yeri aradim ellerinde yokmus.zaten olan da sifir fiyatinin az aşagisina satiyor.böyle giderse sifir alicam sanirimLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
550 liraya orjinal diye yan sanayi satıyorlar bilginiz olsun.
Yaparlar şaşirmam o yüzden görmeden almam alfayedek haricinde bir yerden.ama orda da pahali yada ben bir panjura okadar verememLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru diyorsunuz maalesef paramiz degersiz olduğu için 100 euroluk bi ürün buraya gelince 500 lira oluyor.millete bakiyorsun 3 kuruşluk aksesuarlari yan sanayi parçalari gayet rahat takiyorlar.yan sanayi bi civata takmak bile benim içime sinmiyor.fazla takintili olmak da iyi bişey değilLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
isam panjurların bazılarında orjinal logo geliyor. Fakat bazıları kazılı kalite olarak orjinalle alakası yok. AlfaYedek in sahibi benim. Tüm Türkiyede fiyat neyse malesef o fiyatları bizler karar vermediğimiz için yorum yapamıyorum evet pahalı. Yerinize olsam mk3 yeni kasa panjuru alırım 600 TL ve kırılma riski digerlerinden daha düşük
Evet haklisiniz.satilanlar hep isam marka.orjinal alfa romeo parça degil.artik napalim arabama bu şekilde binicem.temiz bi çikma denk gelirse alirim yoksa yaza falan anca alabilirim sifirini.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben mk3 panjura gectigim icin mk2 panjurum bosa cikti.Hic bir kirik catlak deformasyon yok.İsterseniz bilginiz olsunEVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlatan Siempre Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan ugur_1903e Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan ertena İkinci El
Başlatan whispertr Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan c.guleken Alınıklar