Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: Giulietta spor paket marşbiyel  (Okunma sayısı 2385 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dellobaltino

• Membro
Giulietta spor paket marşbiyel
« : 04 Ağustos 2019, 15:16:23 »
Arkadaşlar aracıma temsili resimdeki orjinal spor paket marşbiyel takımından ikinci el olarak temin etme arefesindeyim. Bildiğim kadarıyla vidalı monte edilen bir ekipman. Aracımın orjinalinde olmayan bir ürün olduğundan haliyle aracın  üzerinde vida deliği yok. Ne şekilde monte edebileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Dellobaltino

• Membro
Ynt: Giulietta spor paket marşbiyel
« #1 : 04 Ağustos 2019, 22:58:54 »
Bulduğum başka bir resimde marşpiyelin görüntüsü bu. Alttaki kulaklar sanırım marşpiyel sacının alt kısmına vidalanacak. Ortadaki delik kısımlar ne için acaba. Bu marşpiyeli sonradan takan kimse yok mu forumda

Dellobaltino

• Membro
« #2 : 05 Ağustos 2019, 21:58:10 »
Ben aldım bugün de boyası montajı var. Anladığım kadarıyla klipslerle birlikte montaj yapılıyor. Klipslerini bulup, araca da delik açmak lazım klipslerin geçmesi için. Acaba yapıştırma yoluyla mı taksam bilemedim, tutar mı tutmaz mı

martini_lancia

• Membro
« #3 : 05 Ağustos 2019, 22:08:55 »
156 için de orijinal marşpiyer için vidalama yapılıyor,üstlerine arka tarafta kapak takıldığı için gözükmüyor bu vida gözleri ayrı tabi,siz de aslına uygun şekilde yapın derim,sağlam olsun.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

Dellobaltino

• Membro
« #4 : 05 Ağustos 2019, 22:26:30 »
156 için de orijinal marşpiyer için vidalama yapılıyor,üstlerine arka tarafta kapak takıldığı için gözükmüyor bu vida gözleri ayrı tabi,siz de aslına uygun şekilde yapın derim,sağlam olsun.
Önce bi boyama işlemini halledeyim. Sonra bunu orjinal şekilde montajını yapacak bir yer bulursam dediğiniz şekilde yaptırıcam. Olmadı yapıştırıcam.

fikri.şakar

• Membro
« #5 : 05 Ağustos 2019, 22:40:01 »
Yapıştırmada atma yapıyor. Aracı lifte alırken dikkat edilmesi gerekiyor. Lifte alırken liftin aracın altına basan kısımları yükseltilmeli yoksa liftin kolları marşpiyele baskı yapıyor ve yapışkan kısımlar atıyor baskı fazla olursa marşpiyeli kırıyor

Dellobaltino

• Membro
« #6 : 05 Ağustos 2019, 22:59:09 »
Yapıştırmada atma yapıyor. Aracı lifte alırken dikkat edilmesi gerekiyor. Lifte alırken liftin aracın altına basan kısımları yükseltilmeli yoksa liftin kolları marşpiyele baskı yapıyor ve yapışkan kısımlar atıyor baskı fazla olursa marşpiyeli kırıyor
Geri mi satsam bilemedim. Lifte almak bile sorun yaratacaksa nasıl kullanıcam

coyote

• Membro
« #7 : 06 Ağustos 2019, 08:42:37 »
Marşpiyelin aşağıya doğru çıkıntı yaptığı tüm otomobillerde, lifte alınırken lift kolunun marşpiyeli ezme riski mevcut. Zaten liftlerin kollarının ucundaki yuvarlak takozların, döndürülerek yüksekliklerinin arttırılabilmesi, bu riski bertaraf etmek için. Bence marşpiyelden vazgeçmeyin. Zaten hergün lifte çıkmıyoruz, servise gittiğinizde, lifte alırlarken aracın başında durursunuz, olur biter. Yanlız, bence yapıştırma yapmayın. Sonuçta orjinal parça takıyorsunuz, orjinal yerlerine delik delip, deliklerin etrafına paslanmaya karşı, kulak çubuğu yardımıyla boya sürüp, klipsli montaj yapın derim.

Metin88

• Membro
« #8 : 28 Ağustos 2019, 12:55:45 »
selam iyi günler ben aracıma bunları antalya birmot serviste yaptırdım yalnız bu araca sonradan eklenen bir parça aksesuar değil yedek parça olarak geçiyor aksesuar paketinin içerisinde yer aldığı için. aksesuar olarak satılan parça siyah plastik olan parça onlar yapıştırma bunlar ise vidalı ve boyasız olarak geliyor.ilk önce boyanması fırınlanması lazım sonra işinin ehli bir usta (zaten delme yerleri belli ve teknik resim de var) kolayca 1 günde halleder ama dediğim gibi normalde bunu servisler size satmaz aksesuar olan siyah plastik olan parça.boyası işçiliği montajı tahmini olarak en az 2000 tl olur diye düşünüyorum.

Metin88

• Membro
« #9 : 28 Ağustos 2019, 12:58:38 »
aracınızın üzerinde bu parça görünmediği için sipariş veremiyorlar anca kazası olan üzerinde bu marşpiyeler olan başka araç varsa onun üzerine gösterip sipariş verip alabilirler yada çok yakın tanıdğınızın olması lazım :))))) durum böyle malesef plastik parçayıda ben önermiyorum önceki giuliettamda yaptırmıştım hem kendi rengi olmadığı için iyi durmuyor hemde ayrılıyor çok iyi yapılıp yapışması için birkaç gün beklenmezse

Dellobaltino

• Membro
« #10 : 28 Ağustos 2019, 13:04:26 »
Delik açılmadı boyanıp yapıştırma yoluyla takıldı. Şimdilik sağlam duruyor. Çıkma parça 500 boya ve montaj 200 toplamda 700 e maloldu

agucba

• Amministratore
« #11 : 28 Ağustos 2019, 14:57:33 »
Konuyu okurken bence vida yerleri açmaya vidalamaya gerek yok, yapıştırın diyecektim, siz zaten öyle yapmışsınız. Gayet iyi olmuş.
Lifte kaldırılacağı zaman da servise bilgi verilir ve ona göre gerekli özen gösterirlir.

///////////////

GoogleTagged