Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV için stop lambası :(

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan.akcan

Arkadaşlar geçen gece talihsiz bi kaza yaşadım, evimin önündeki GTV'me arkadan çarptılar. Stop lambam hasar gördü ve yeni parça temin etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Alfadanadam

Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla You are not allowed to view links. Register or Login  kalan son sıfır stopu almıştı. Ancak yine de You are not allowed to view links. Register or Login'ten Sercan yada You are not allowed to view links. Register or Login  yardımcı olabilir.

cihan.akcan

Teşekkür ederim. Bi bakalım

cihan.akcan

Bu yurtdışından getirtme işlemleri nasıl oluyo? Bilen birisi varsa izah edebilir mi? Misal bizim şirketin araçları Bulgaristan'a gidip geliyo. Sipariş versek oradan getirtebilir miyiz?

tolga_ozhan

Benim elimde GTV stop var. Yurt dışında bulacağınız paranında altına satıyorum üstelik.
Ama yine de yurtdışından alabilirsiniz.

jenson

Dün dingilin birisi dur-kalkta arkadan dokundu sabah sabah. Adam şanslıymış sadece siyah bir tampon izi bıraktı. Pastayla temizleme yapıcam

cihan.akcan

Geçmiş olsun. Benim kaza da biraz film gibi oldu. Olayla alakam yok. gecenin ikisinde mercedes cla ile renault trafik çarpışıyo, trafik direksiyonu kırıp komşunun arabasına arkadan vuruyo, komşunun citroen'i de benim arabaya arkadan vuruyo. Şoför bahçıvanı, bahçıvan uşağı, uşak aşçıyı sonra hepsi aşçıyı gibi bi durum oldu yani :)

jenson

Bahtsız GTV olmuş geçmiş olsun tekrardan, umarım uygun stop bulursun

916GTV

Hiç yurtdışıyla falan uğraşma. Kargosu, gümrüğü, ıvırı zıvırı derken canın çok sıkılır. You are not allowed to view links. Register or Login da hazırı varken hiç fanteziye gerek yok bence.

Anıl

Ata'da da bir adet stop lambası vardı! Ata bir ara bu lambalara çok merak sarmıştı :p Alfa Romeo stoğunda var 750TL civarı bir fiyatı olması lazım ama piyasada çok daha ucuza bulunur, dert etmeyin ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

cihan.akcan

You are not allowed to view links. Register or Login ile hallettik o işi. Sağolsun yardımcı oldu :) Burdan kendisine tekrar teşekkür ediyorum :)

916GTV

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login ile hallettik o işi. Sağolsun yardımcı oldu :) Burdan kendisine tekrar teşekkür ediyorum :)

Kendisi alfa romeo kızılay

cihan.akcan

Alıntı Yap

Kendisi alfa romeo kızılay

Bu iyiydi  :alkis:

Tolga033

cihan.akcan

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçmiş olsun.  :(

Eyvallah geçti çok şükür. Allah kimseye kaza bela vermesin.