verilen cevaplara ters dusecek belki ama ben kat iptali ile kendi otomobilimden cok degişik bir sonuc aldım.. hatta ben bile bu kadar hissedecegimi dusunmemistim.
benimde 2001 model 130,000km de 156'm var. arastırdıgımda kat iptali guzel olmaz denildi ama ben deneyip gormek istedim...
katı soktum 60 milyona orta susturucu taktırdım.. sonuca ben bile inanamadım.. alt devirlerin olmesini beklerken aynı tamamen kaldı.. ust devirler acayip canlandı... ben begenmessem katı geri takarım diyormadum ama hiç oyle bir niyetim yok..
benzin sarfiyatı biraz attı ama deger bence..
+hp aldınızmı derseniz bence almadım.. cunku 130.000km de tıknamıs olan kat sokulup yerine susturucu kondugu için bu kadar farketti.. onceleri pskolojik zannetim ama dnedigimizde sonuc gercekten sasırttı beni
cok uzattım ama son olarak denememizi anlatmak istedim
arkadasımın 2000 model 1600cc meganı ile kat iptalinden once 300metrede 2 boy yerken simdi 2 boydan fazla one geciyorum.. defalarca denedik ve kat iptalinin bu kadar farkettigine ilk defa sahit oldum.. abartmıyorum.. duzgun bi orta susturucu ile guzel sonuc alınabilirmis.. izmirdeyseniz aynı yere yaptırabilirz..
kat iptali lamdayı bozarmı bilmiyorum ama sendor katalizorden once oldugu için bozulmaz gibi geliyor.. fazla konustum sanırım saygılar