0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla döşemeciler pek gönüllü değil o işe. O kumaşın orjinali de garip bir şekilde zor bulunuyor, uydur kaydır birşey de yaptırmam. Yahu piyasada perdesi olan bir sürü araba dolanıyor, enteresan bir şekilde bu işe bakan yer bulmak mesele..
Benim eski bir arkadaşım hobi olarak kendine eski bir BMW 5.40 V8 aldı. Onunla çok uğraştı ve sonunda adam etti. O sırada bu işten keyif de aldığını fark edip bu işe girdi. Spor-Lüks çok güzel bir müşteri profili var. Instagram adresleri https://www.instagram.com/trifecta.restoration/166 bir modern klasik. En azından bir fikir verebilirler nereden bulunur, veya yerine düzgün olarak ne kullanılır diye. Darkhardware'den Kibitzer yönlendirdi dersiniz ararsanız.
Bu 159 larda da olan arka cam perdesi ile aynı değil mi? Benzer stor kumaşları olması lazım, onlardan bir şeyler çıkabilir diye düşünüyorum siyah rengi bulunabilirse. Ofiste çünkü aynen bu tarzda bir stor perde kullanıyoruz, tek farkı renk olarak bej olması.
Küçükbakkalköy'deki Altınuç Döşeme'ye sorabilirsin bence. Sana oldukça yakın, hatta eski oturduğun sitenin tam karşısı sayılır.Yapamazlar ise en azından yapabilecek bir yer söyleyebilirler.RMX2151 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlatan beckher Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan drcalibra İkinci El
Başlatan karahanergun Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan basar1980 Gündemden Farklı Konular
Başlatan fabiodantae Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye