Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cam Filmi Serbest

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ormanci

Zaten gazetede yazana göre MYK toplantısında "MTV gibi oldu, kendi ayağımıza sıktık" gibi değerlendirmeler gelmiş. Bunun üzerine adım atmaya karar vermişler.

Hürriyet'te "orta yol bulundu" demişler. Ancak içerik pek net değil. İçişleri Bakanlığına sorulacak falan demişler.  Fakat tahmin ettiğim şekilde, 1-2 numaraya izin verecekler, zifiri karanlık olmasın diyecekler. Ölçümü nasıl olacak peki, belli değil...

OğuzCanAlantor

Bugün serviste 2 müşteri çevrilmiş ve sadece uyarı almışlar . Büyük ihtimal çıkan haberlerden dolayı poliste ceza kesmeyi şuan dondurmuş .

Hüllooogggggg

Cumhuru Reis neymiş yav :D

alrem2510

Bence bu beceriksizlik ya da yonetememe degil. Bu tamamen tek adam rejimini mesrulastirma cabalari. "Tek adam halkin yaninda oldumu hic bir zarari yok hatta faydasi cok. Eger reisi cumhurumuz olmasaydi bunlar bize mtv yi de sokacakti cam filmini de. Ama reisi cumhurumuz bu isleri yapan kendi partisi olmasini bile umursamadan karsi cikti. AKın adami degil HALKın adamı"
Bunlari 2019 baskanlik secimine kadar daha cok yasayacagiz ve bu tur manevralarla kitle korunmaya devam edecek. Polis ne yapacak bu durumda; zaten icisleri bir yazi gonderir, o zamana kadar da garibim polis kimseye ceza kesemez en fazla uyarir..

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

martini_lancia

Tayyip Erdoğan,kitlelere şirin gözükmek  için superman edası ile cam filmi olayını serbest de bıraktırsa; her ne kadar geçen hafta içim yana yana söktürsem de;bir daha asla bu ülke şartlarında cam filmi taktırmam.

Zira yarın sabaha nasıl bir ülkede uyanacağımızın garantisi asla yok,bu yaşananlar zaten herkese tecrübe olmuştur.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

Doğa Tosun

ben bunların olacağını bildiğim için iki aracımdan da sökmeye tenezzül dahi etmedim. Padişahım çok yaşa.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ekerem

You are not allowed to view links. Register or Login
ben bunların olacağını bildiğim için iki aracımdan da sökmeye tenezzül dahi etmedim. Padişahım çok yaşa.
Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bı dünya ceza kesilen bu kısa süreçte de  Yolda ilerlerken ilerde polis arabası görürsem 4 camı da açıyorum maksat film uzaktan belli olmasın bununla ilgisi varmı bilmiyorum ama daha hiç cevrilmedim
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

halil

ve beklenen son.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

KaanA

ve beklenen son.

Bakalım ne gibi düzenlemeler gelecek, yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkmuyor değilim malumunuz Türkiye standartları.

Ormanci

Derece gelecek işte, arabanın ön camına tamamen yasak, sürücü-yolcu yan camları 1 ve 2 numara (bunu nasıl ölçecekler bilemiyorum, kaliteye göre görüntüleri de değişiyor), arkada ise 3-4 numaraya kadar falan izin verecekler bence.

Bu arada son açıklamadaki saçmalık da dikkat çekici. Reina saldırganının kaçtığı araç durduruluyor, çok koyu cam filmi yüzünden adam fark edilmiyor. Vay anasını, ya mahalle arasında bile şüpheli araç durdurduklarında didik didik ederler, terör saldırısı sonrası şüpheli arabayı durdurup şöyle bi içine bakıp "devam et" mi diyorlar????

Yiğit Doğukan

Halk olarak artık geleceği görüyoruz. Tebrikler bize.

Jakomo

Halk olarak geleceği görüyor olsaydık  yakıt fiyatları bu raddede olmazdı....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Yiğit Doğukan

Halk olarak geleceği görüyor olsaydık  yakıt fiyatları bu raddede olmazdı....

Geleceği gören ve yakıt fiyatlarının bu raddede olmasını tahmin eden kesim zaten yukarıdaki yorumlarda belli ediyor kendini. Geri kalanı hala hüloloğ

halil

işin enteresan tarafı ;  millet cam filmi yasağına epey tepki gösterirken, akaryakıt fiyatlarındaki anormal artışlara sesini çıkarmıyor.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

agucba

işin enteresan tarafı ;  millet cam filmi yasağına epey tepki gösterirken, akaryakıt fiyatlarındaki anormal artışlara sesini çıkarmıyor.
Çünkü yakıtı 50, 50 aldıkları için depoya gireni göremiyor.
Soyut algılama yetisi eksik!

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////

akıllı

Çünkü yakıtı 50, 50 aldıkları için depoya gireni göremiyor.
Soyut algılama yetisi eksik!

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk
Bakınız: Piaget bilişsel gelişim, soyut işlemler dönemi, 11-16 yaş. Daha yazayım mı? :duvar:

ekerem

Yazılanları okuyunca aklıma bı arkadaş geldi " ben hep 100 liralık alıyorum zamlardan etkilenmiyorum"  diye güya espri yapiyodu :)
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel