Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

Oralarda çevirme olmaz...  ;) Bende şirketteyim hala işler uzadı.. Size uğrayıp öyle eve geçeceğim...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

biz de 7.30 gibi orada oluruz.. acaba orada yemek için bir yer var mı.. olmadı biz de geliriz o tarafa.. tel açarım gelecek olursak
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

blackgear

Abi İstanbul yolunun altında Halimbey sofrası var. Cumhuriyet Cafe. Cumhuriyet kafesi diyeceğim de o hapishane gibi oluyo :)) Ben 15 dk sonra Ostimden çıkıp o yannı doğru gidiyor olacağım. Güzel mekan, yemekleri falan iyidir. Piste de çok yakın. GATE elektronik ve Metro Marketin arkasında kalıyor. Gelirseniz Alo diyin muhakkak.

533 525 74 48
549 557 64 66

ismet

biliyorum halimbey'i.. gelecek olursa ararım mutlaka.. afiyet olsun sana şimdiden..

bu arada doğa'nın telefonu var mı? gelip de beklemesin bizi orada..

erdem1904

ağzının tadını biliyorsun Kadir :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login

:serefe:

Buyur gel abim :)

ismet

doğa'nın da telefonunu forum bilgilerinden aldım.. haberleşiriz kadir.. biz zaten 3 kişi geliyoruz (ben + erkay + arkadaş)

blackgear

Okeyy.. Hoop ben kaçtım, pistte yada yemekte görüşürüz...  :haydi:

erdem1904

:serefe:

Buyur gel abim :)

afiyet olsun... :)  :arkadasim:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Hakan Tosun

06DG977 Sunflower Metallic Starlight

ayaktakimi

Arkadaşlar bugün pistte takımlardan biri aradı. Pistte bildiğim kadarıyla 4 takım antrenman yaptı bugün. Pist şu anda yeteri kadar büyük ama biraz da büyüme imkanı var. Cumartesi günü pist daha da büyüyecek ve üst tarafı da yarışa açılacak. Böylece 15 araç daha rahat bir yarış yapabilecek... Özetle; cumartesi günü pist biraz daha uzayacak. Ayrıca pist sahibinin bize belirttiği gibi, hafta için takımlar indirimli olarak antrenman yapabilirler. Sizleri uyarmak isterim, yarış günü araçlar şu andaki gibi olmayacak. Bakımdan geçecek ve performansı biraz daha iyi olacak. Bilginize.
Ayak Takımı Organizasyon Ekibi
www.ayaktakimi.org

blackgear

Bilgilendirme için teşekkürler İlker Bey, evet bugün biz de onur konuklarımız (Erdem Abi, Serkan Abi ve Erkay bey' in arkadaşı) ile pistte idik :)

Pisti, araçları ve pilotlarımızı 1 saatlik antrenmanda test etmiş olduk. Araçlar inanılmaz dengesiz durumdalar şuan. Roket gibi giden araçların yanında hiç gitmeyen araçlar da mevcuttu. Pistin şu anki durumuna göre sanıyorum ki zamanlarımız ortalamalarda.

Ayrıca bir kaç sorumuz olacak yarış kural ve prosedürleri ile ilgili, bu soruları bir araya getirir size sorarız.

Pistin uzayacağı ile ilgili bir bilgi verilmedi bize. Cuma akşamı da ekibimizin bir kısmı ile pistte olacağız. Eğer vaktiniz olursa sizleri de aramızda görmek ister, sorularımızı yüz yüze tartışma şansı bulabiliriz.

Değerli ruhdaşlarım, pist zamanları ile ilgili bilgiler Direktörümüz İsmet Bey' dedir. Muhtemelen sonuçları yarın buradan lanse eder kendisi.

Selamlar;
Kadir...

erdem1904

Kadir kusura bakma sen pistte cırmalarken telefonlarını ve zipponu alıp ROD la kaçtım  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Gouki

Geç katılsam da güzel bir antremandı. Kaskın ön camı olmadığı için yüzümün yarısını hissetmiyorum. Direktörümüz çok profesyonel. Benim zamanlar pek iyi olmayabilir nedeni el frenini çekik unutmuşum :p

erdem1904

O kadar bekledim gelmedin özgünüm  :) yarın desteğe arasla oradayım  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

blackgear

Kadir kusura bakma sen pistte cırmalarken telefonlarını ve zipponu alıp ROD la kaçtım  :D

Haberin geldi abi :)) Bir daha malboro yok ;)

Geç katılsam da güzel bir antremandı. Kaskın ön camı olmadığı için yüzümün yarısını hissetmiyorum. Direktörümüz çok profesyonel. Benim zamanlar pek iyi olmayabilir nedeni el frenini çekik unutmuşum :p

Anlaşıldığı üzere kask ve eldiven önemli :)) Benim de kask büyük geldi kafama, her şikandan sonra kask düzeltmekle uğraştım :)) Bu arada o el freni hep problem yaratıyor, söyleyelim de el freni iptal edilsin. :rock:

Bu arada alıntıdır;

1) Maratona ralli pilotu abimiz Agah Örs takım direktörü olarak ve motocrosscu abimiz Necati Neco Kalaycı pilot olarak katılıyor...
Büyük maratona 13 gün kaldı!  :nazar:

2) MaxFm 95.8'de canlı yayındayız...! Yarın (19 Nisan Cuma) Ankara'nın en iyi radyosu MaxFm'e saat 09:00'da konuk olarak katılıyoruz. You are not allowed to view links. Register or Login ya da Android / Iphone uygulaması üzerinden de yayını dinleyebilir ve 1 Mayıs Ayrton Senna Anma Karting Maratonu hakkında sorular sorabilirsiniz...  :yukari-ok:

Araçlara AlfistiTurkey ve Alfa Romeo stickerları ile takım adımız Core Sportivo  :clover: yazıları gerekli. Hatırlatmadır Özgüncüm  :yukari-ok:

ismet

herkese merhaba,

güzel bir katılım ile yarışma öncesi ilk antrenmanı yapma şansımız oldu. güzel, eğlenceli bir akşamdı. katılımcılara teşekkür ederim.

pistin genişleyeceği bilgisi bize yarış sırasında söylendi. merak etmeyin, çok profesyonel bir direktörünüz var, gelişmeleri an be an takip halinde  8)

arabalar ile ilgili genel şikayetleri bir kenara bırakırsak, alabildiğimiz tur dereceleri şöyle:

Kadir: 60 - 59B - 54 - 53 - 53 - 60 - 58 - 55
Doğa: 57 - 56 - 59 - 55 - 57B - 55 - 55 - 53 - 52 - 59P - 56 - 55- 54 - 54 - 55 - 60
Erkay: 60 - 56 - 68 - 74 - 55 - 55 - 54 - 56 - 57 - 57 - 60B - 55 - 60 - 53 - 54 - 54
Özgün: 65B - 58 - 54 - 56 - 57 - 58

Pit-stoplar: 32 - 22 - 36 - 34 - 18 - 18

Bu bilgilere göre ortalama 55-57 sn civarında tur derecemiz var. Elbette Tufan Abi'nin derecesi de önemli ama tecrübeli bir yarışçımızın da ortalama civarında olduğunu kabul ederiz. Gönül ister ki bu akşamki antrenmana katılsın.

Pitler için de ortalama 20 sn civarı bir değişim düşünebiliriz. Hatta 15 sn'de rahat rahat değişiliyor ama garantiye alalım işimizi. Benzin için girilecek pitler ne olacak bilmiyoruz, onları da düşünmek gerek.

benim aklımda bazı stratejiler var ama yorumlar nedir görmek isterim önce..

bu arada "Cuore Sportive" ne diye soran olursa ve yarışta da durumlar içler acısı olursa, Honda'nın sloganı japonca "Hızlı ve Öfkeli" demek diyerek başarısızlığımızı japonya'ya iteliyoruz arkadaşlar, haberiniz olsun  >:D

:alfisti:

Gouki

Araçlara AlfistiTurkey ve Alfa Romeo stickerları ile takım adımız Core Sportivo  :clover: yazıları gerekli. Hatırlatmadır Özgüncüm  :yukari-ok:

Kadir abi bu iş bende.

Alfadanadam

yukarıdaki linkte çok çok uygun fiyata kask var. Üstelik ücretsiz kargo. Alın bulunsun :)

Gouki

Şu anda 95.8 Max FM'de maratondan bahsediliyor. 8 motorlu bir helikopter slow motion görüntüler kaydedecekmiş yarış boyunca.

yukarıdaki linkte çok çok uygun fiyata kask var. Üstelik ücretsiz kargo. Alın bulunsun :)

Saolasın Bülent abi.

Hakan Tosun

Arabalara sticker şart ama basarıslık halinde direktör çaktırmadan sökerse japonlara iteleriz gider  :haydi:

ben de katılan herkese cok tesekkur ederim, inanılmaz keyifliydi. Tur zamanlarım hic bekledigim gibi degil fakat ilk yarıstıgım arabayla devam etseydim sonuna kadar, daha iyi yapalirdim zira son yarısıp o katil gibi giden 14 numaraya kesiği attım ama frenlerinin sıkıntıı olması yuzunden her apekste dengesini bozmak icin ugrasmak zorunda kaldım , bu da bazı durumlarda iç tarafı boş bırakmam anlamına geldi ama gecebilen olmadı.. Bu aksamki antrenmanda iyi arabalardan birini tutucam o hep bizim takımda kalsın karışmasın, hedefim 48 saniye, önumuzdeki hafta 45..
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

ismet

her ne kadar yarışma öncesi tüm araçlar için sıfırlama ve ayar yapılacak olsa da, yarışma zamanı bu araba gitmiyor deme şansımız yok maalesef.. o yüzden moral bozmadan, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız..

teknik ve taktiksel becerimizi bireysel başarı ve takım oyunu ile dengeleyerek şampiyonluğa uzanacağız..

ve finish olduktan sonra türk bayrağımız ile alfisti turkey bayrağını göndere çekeceğiz  :alfisti:

blackgear

her ne kadar yarışma öncesi tüm araçlar için sıfırlama ve ayar yapılacak olsa da, yarışma zamanı bu araba gitmiyor deme şansımız yok maalesef.. o yüzden moral bozmadan, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız..

teknik ve taktiksel becerimizi bireysel başarı ve takım oyunu ile dengeleyerek şampiyonluğa uzanacağız..

ve finish olduktan sonra Türk bayrağımız ile alfisti turkey bayrağını göndere çekeceğiz  :alfisti:

+1  :yukari-ok: :serefe: :nazar: :alfisti:

Bülent abi teşekkürler link için.

Alfadanadam

Rica ederim. Ayrıca doğru ölçüde alabilmek için aşağıdaki linki de bir okuyuverin.

blackgear

Şu anda 95.8 Max FM'de maratondan bahsediliyor. 8 motorlu bir helikopter slow motion görüntüler kaydedecekmiş yarış boyunca.

Yarışmada Aselsan ve Siemens ekipleri de olacak. Onların katkısı olabilir. Gerçi destekleyenler kısmında ankaraflycam isimli bir katılımcı daha var. Yarışmaya katılıyor mu, hangi ekiple katılıyor bilemiyorum :))

Ama çok güzel olacağı kesin.

Rica ederim. Ayrıca doğru ölçüde alabilmek için aşağıdaki linki de bir okuyuverin.

Abi işte aradığım bilgi :)) Çok teşekkürler...