Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

bugün toplanma konusunda son durum nedir? ona göre kendimizi ayarlayalım.. bugün akşam gelemeyecek olan var mı?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Hakan Tosun

Akşam oradayım ben, yarıs yarından sonraki gün olduguna göre bugun antrenman bence önemli :) arabaların cogu zıpkın gibiydi dün.

ROLL ON BABY  8)
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

ismet

biz de erkayla geliyoruz.. kadir zaten en geç 8.30da gelirim dedi..

geriye tufan abi ve özgür kaldı.. inşallah onlar da gelir..

Gouki

ismet

tamamdır süper.. tufan abi ses ver?

ismet

özgün sevgili kardeşim şimdi farkettim, AB (+) imiş senin kan grubun.. benimki de AB (+), artık korkusuzca kullanabilirsin araçları.. direktör olarak her türlü arkandayım  :haydi:

Gouki

ismet

Erkay KAHYA

Selam,
Kadir abi'yle konuştum. Akota'dan Murat Bey'de gelecekmiş.

ismet

acaba konuşsak senin tulumla benim t-shirt'ü getirir mi? yoksa bir ara uğrayıp almamız gerekecek..

blackgear

Selamlar;

Öncelikle akşam 7 buçukta hatta belki daha erken pistteyim :)) 5 gibi ofisten çıkıp eve gideceğim, arabayı değiştirip ekipmanlarımı alacağım. Ardından birşeyler atıştırıp veya duruma göre atıştırmadan piste doğur yola çıkacağım. Sağolsun, insanın anlayışlı patronu olması inanılmaz güzel birşeymiş :)

Dolayısıyla uygun bir yerden İsmet ve Erkay' ı alabilirim. Lakin Aşti' nin oraya gelmem, sizin direk şaşmaza geçmenizden daha yavaş sonuçlanır. Konya yolu, malumunuz, bir de şantiye var şimdi, girmek akıl karı değil pek ;) İsterseniz ölümüne gelirim tabi ki, o ayrı :))

Tufan abi mesai' deyken telefonunu ve forumu kullanamıyor sanırım. Sağolsun bana öğle arasında fırsat yaratıp msj yollamış. Gelecem ama geç gelecem mesaim olabilir falan demiş. Duruma göre arayacak bizi.

Akşamki antrenman turdan ziyade strateji ağırlıklı olmalı bence. Kim ne zaman, kaç tur atacak. Biliyorsunuzdur belki benzin olayı iptal. Yani benzin alınmayacak. Her takım en az 4 pit stop yapmak zorunda. Ki bu en az pilotla yarışan takım arasında bir pit fazlamız olacak demek, o da çok bi zaman kaybı yaşatmayacaktır bize, Erkay ve Doğa bu zaman kaybını pistte hayli hayli kapatır zaten ;)

Erkay, senin tulum ok. Yalnız 66 beden :)) Harbi battal boy sanırım. Murat Bey getirecek, deneyecez, olursa alıyoruz olmazsa alamıyoruz diyecez. İnşallah olur, ufağına tefeğine bakmayalım, paçasıydı beliydi, terzi de ayarlanabilir sanırım. (Benim tulumun ağını görseniz bi, şalvar gibi oldu :)) Ama inanılmaz rahat, hele kottan sonra giyince insan bi ferahlıyor :)) )

T-Shirt konusunda bişi diyemedim, forumu yeni okudum. Onu da bir şekilde hallederiz sayın direktörüm.

Arkadaşlar, bu arada akşam için güzel fotoğraflar gerekli. Ki buluşma topiğinde paylaşalım. Alfistiler takım görsün :p :)) Desteğe gelsin :)  :alfisti:

Bu arada alabilirsem pist korkisi ve kurallar kitapçığından çıktılar alacağım. Akşam üzerinden geçeriz birlikte.

Şimdi İsmet ve Erkay' dan haber bekliyorum, yemek yiyim de mi geleyim yanınıza, yoksa sizi uygun (Ankamall gibi mesela) bir yerden alayım, birlikte yer miyiz?

Erdem abi, Serkan abi, Hakan abi ve Kutay, destekleriniz için sizleri de bu akşam piste bekliyoruz.

Son olarak kardeş takım da orada yer alacak, isimler falan henüz netleşmedi tabi ki, o benim uydurmam. Adamlar halen "ağır abiler" ve yarışmaya da o şekilde katılabilirler. Direktör kartlarının da basıldığını düşünürsek takım adı değişikliği de zor gibi gözüküyor ;) Kardeşliğimiz yalnızca gönül kardeşliği şeklinde olacak :) Hani kaza falan yaparlarsa, zaman kaybı yaşanırsa üzülcez, o kadar :p :)) En azında şimdilik böyle, akşam onlar da geliyor büyük ihtimalle, orada netleştiririz stratejimizi.

Selamlar;
Kadir...
:alfisti: :alfisti: :alfisti:

ismet

kadircim eleman filan aranıyorsa bugün istifa edip sizin şirkette işe başlayabilirim :)

bizi bir arkadaş şaşmaza bırakacak.. 7 en geç 7.30 gibi pistte oluruz.. yol üstünde yemek filan yiyemeyiz, acaba aries arenada yemek yenecek yer var mıdır? gerçi biz şaşmazdan erkay'ın aracı alıp geliyoruz, belki orada köfte möfte bir şeyler yuvarlarız.. istersen sen de şaşmaza gel, orada atıştıralım.. ne dersin?

diğer arkadaşlar, yemek konusunda sıkıntı yaşayan olursa paket köfte filan getirebiliriz.. haber vermeniz yeterli.. ;)

erkay gerekirse karbon desenli pardesüsünü giyer içine, yine de tulumu oturtur üstüne, o konuda sıkıntı olmaz sanırım. adam zaten kendi battal boy, minyon bir şey değil ki  :haydi:

bugünkü tamamen strateji ağırlıklı bir toplantı olacak.. zaman kalırsa belirlediğimiz stratejinin bir denemesini yaparız.. iki strateji olursa ikisini de dener, hangisi uygunsa onu uygularız..

t-shirt işini bir şekilde hallederiz.. olmadı giymem, turnuva zamanı eşantiyonlardan kaparım biraz :) resim olayına da katılıyorum, gönül dostlarımızı bu zevkimizden mahrum bırakmamak gerek :)

diğer takım ismini değiştirmek isterse değiştirir, olmazsa da sorun değil.. gönüller bir olsun yeter..

not: kadircim bu akşam yayını detaylı incelemek isterim.. tabii müsait olursan  ;)

blackgear

Aries' de yemek yiyecek alan var ama yemek yok :)) O zaman her koyun kendi bacağından sallanıyor bu akşam :) Saat 19:30 pistteyim.

Kaç strateji belirlenirse denerim, tur atarım, aracı değiştirir bir daha tur atarım, her türlü pistteyim yani  :rock: :))

Doğa tulumla ilgili tecrübelerini paylaşmadın?? Oldu mu? Sıkıntı var mı? Bir de kask işini ne yaptın? Halledebildin mi?

Özgün, akşam araç üzerinden ölçü falan alcaz biliyorsun stickerlar için. Metre gibi bişi ayarlayabilir misin? Annemin mezurasını alıp geleyim mi?

ismet

şaşmaz'da köfte deyince anında sattın, halimbey'de cağ kebabı desem beraber yerdik  :haydi:

blackgear

Köfte ile möfte arasındaki ince fark, şaşmaz la halimbey arasında yok abi :)) Kusura bakma :p :))

Bu arada eleman aranıyor harbi, iyi satış yapan/yapabilecek biri lazım. Ciddiyim, mümkünse mühendis, değilse her türlü, ama ingilizce temel şart.

Yaya da bakarız ayıp ediyosun, geçen de gösterecektim kaçtın gittin. :)) Hatta arkadaki kum tepeciklerine doğru sallarız bir iki tane sen merak etme ;)

ismet

:o oha atış da mı yapıcaz? abi ben kıyamam senin oklara.. kaybolur gider alimallah  :haydi:

ingilizcem var mühendis de sayılırım ama satış konusunda berbatım :(

Gouki

Kadir abi metre aldım ben yanıma.

blackgear

Eyvallah Özgünüm, harikasın :))

İsmet, senden kıymetli değil ya, kaybettiğin kadar ok alırsın, olur biter nedir sanki :p :)) Ahuhahah :)) Kaybolmaz sen merak etme.

erdem1904

Ne yayı ne oku Malkoçoğlu Kadir  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

ikiniz de on numarasanız gençler.. işte alfista ruhu  :alfisti:

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne yayı ne oku Malkoçoğlu Kadir  :D

Karting' den sonra da bi fetih organizasyonumuz var abi :)) Okumuzla, yayımızla, kılıcımız topuzumuzla, fetih yapacaz da, nereyi fethetsek diye düşünüyorum şu an google map üzerinde :p :D :))

erdem1904

Ahiboza gelin.. toprakları çok bereketli  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tfnsmsk

@Ekip; anca cıktım. tahminim 8:30-45 gibi olurum.
Telin de sarjı azaldı bilgi.
sportif ruh.

sbk0655

Arkadaslar İstanbuldayim o sebeble  destege gelemiyorum bugün.Ama yarın donüyorum ve yaris sabahı her şartta orada olacağım.

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaslar İstanbuldayim o sebeble  destege gelemiyorum bugün.Ama yarın donüyorum ve yaris sabahı her şartta orada olacağım.

Bekliyoruz Serkan :)

Bugün yapılan son antrenmanlara ilgili bir kaç bilgi aktarayım, fotoğraflardan önce :))

Ekip olarak çok çok iyiyiz. Tabi ki rakipleri de değerlendirmek gerek ama birincisi, bence bu kadar iyi bir takım, bu kadar iyi bir ruhta, ancak bu kadar motive bir şekilde bir araya gelebilir.

Gönül rahatlığı ile şunu belirtmeliyim ki, bu güne değin, maksat eğlence, maksat değişiklik olsun diyen ben, artık kupaya en iyi taliplerden biri olduğumuzu söyleyebilirim. Erkay' ım, hiç merak etme, o kupa alınacak ve değerinin üzerinde bir fiyatla satılacak ;)

Abi ben yarışmayım, ben yavaşım sizi yavaşlatırım diyen ÖZGÜN insanı, bana nal toplattı bu gece :)

Tufan abi, gerçekten bir harikaydı, ki yarış içerisinde performansının katlanarak artacağından adım gibi eminim. Bu arada meçler inanılmaz :) Keşke önceden alıp diktirme ve antrenmana öyle çıkma şansımız olsaydı.

Doğa yine her zamanki gibi hızlı ve öfkeliydi :)) Göz bebeğimiz demiştim, takıma girmek isterken, göz bebeğimiz :))

Erkayımda bu gece karbon kaput yoktu, onun etkisi sanırım, rekorunu saliselerle kaçırdı. Yalnız 66 beden tulumun cuk diye oturması, bende şüphe uyandırdı, hani ruhu olmasa, sadece bir makine diyeceğim  :haydi:

Bana bu kez iyi araba denk geldi, lastik problemi sebebi ile ufak bir dur kalk ve zaman kaybı yaşamama rağmen, elimden geldiğince konsantrasyonumu bozmadan limitleri zorlamaya çaba sarfettim :)

Sözün özü, bu takım kupa alır arkadaş ;) :nazar: :clover: :alfisti:

Son olarak direktörümüz İsmet' in direktifliğinde yapılan toplantı neticesinde doğru stratejiler belirlenmiş olup, yarış günü her pilot tarafından uygulanacağı sözü alınmıştır. Aksi durumda italian mafia moduna bağlayacağını da belirtmiştir :)

Bu arada yarışma boyunca desteklerini esirgemeyen Erdem Abime ve Hakan Abime, bu gün orada olamasa da, Serkan abime, fiziksel olarak bizim yanımızda olamasa da, Cuore Sportivo algısına sahip, manevi desteklerini esirgemeyen tüm ruhdaşlarımıza, takımımız adına teşekkürü bir borç biliriz.

:rock: Cuore Sportive : Sportif Ruh, bir Alfa, bir Alfisti geleneği.  :clover: BİRLİKTE HER ANINDAN KEYİF ALDIĞIMIZ BİR RUHU PAYLAŞIRIZ :clover:. Çünkü bizler makine operatörleri değiliz!... Bizler A noktasından B noktasına gitmiyoruz!... :rock:

Teşekkürler Arkadaşlar, teşekkürler Alfisti Turkey  :alfisti: