Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hkmtctnky

You are not allowed to view links. Register or Login
Paintball acıtıyor be kardeşim  :)) bowling falanmı oynasak...

Sizin takımlar belli zaten ama eksik kalan dolması gereken yerler olursa boşluklar itina ile doldurulur  :)
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

Gouki

Hikmet sen istediğin sürece hep kadrodasın kardeşim.

may-alfa

Sizlerle olmak güzeldi.
Doğa'nın turlarına yetiştim, aracın kötü olduğu Doğa'nın düzlüklerde aracı "koltukta ittirmesinden" ve -ne hikmetse- düzlüklerde diğer araçların uzamasından belli oluyordu. Ağırlık/güç oranına göre zaten Doğa şanslıydı ama aracın kötü olması bu şansı altüst etti. Ama şunu belirteyim Doğa benim gördüğüm en iyi sürücüydü. Doğa'nın morali bozuldu ama bozmasına hiç gerek yok çünkü kendisi ve diğer takım arkadaşlarımız gerçekten profosyoneldi.
Hakaret ya da küfür adına bizden kimse tek bir şey söylemedi.
Hepinize burdan tek tek teşekkür ediyorum;
Mükemmeldiniz ve sportmenliğe yaraşır şekilde davrandınız. Tekrar tekrar teşekkürler.
Ama şunu belirtmek isterim her tarafta "Alfa Romeo ve Alfistiturkey" flamalarından dolayı organizasyonu sanki biz yapmış gibiydik. Rengimiz her taraftaydı
Not: Özgün en kısa zamanda bir çiğköfte yapalım.
Mehmet Arif

blackgear

...okuyun dicem ama "bunu yazam adam kör oldu" diyerek uyarıyorum sizi  :))...

Ahahahaha :))

Yazacak cevapları yok sanırım, Hikmete cevap vermişler ama ben halen yanıtsızım :)

Abi sağlam yükleniyorum 2 kere sildiler şuan silmedik diye kıvırıyolar.. bide tehdit var " Hakaret niteliği taşıyan bir durum olursa (ki şimdiye kadar olmadı) her türlü hakkımızı hukuki mecralarda arayacağımızı her kesin bilmesini isteriz." diye.. :D ama şu kadarını söyleyim bunlarda bu haksızlığa cevap verecek ne göz var ne yürek kıvırmaya devam edecekler.. tabii bizde ortalığı yıkmaya :)  :alfisti:

Doğacım, İlker Bey, bugün (akşam üzeri) beni aradı. Yazdıklarımda haklı olduğum yönlerimizin olduğunu belirtti. Telefonda da kendisine tavrım çok farklı olmadı.

Elbette bu bir yarış, bu bir motor sporları yarışı, amatörce hazırlanmış bir organizasyon ve bu tip aksaklıklar gayet normaldir, takım olarak bu profesyonel ruha sahip olduğumuzu tekrar belirttim. Lakin maratonun sonunda F1 de de bu tarz arızalar oluyor demesi yerine, takım adımızı okumasını, tur sonuçlarımıza göre gayet iddialı bir ekip olduğumuz ve tüm olumsuluklara rağmen centilmenliğimizi ve preofesyonelliğimizi bozmadığımızı belirtmesini, ve en azında yaşanan aksaklık için üzüntülerini dile getirmesini dilediğimizi belirttim. Ama böyle bir davranışta da bulunmadıkları için organizasyonlarından hiç memnun kalmadığımızı belirttim.

Profesyonel olan, bunu yapar. Onlar kendilerine yakışan tutum ve davranışı sergilemeye devam ediyorlar. Biz de, bize yakışanı yapmalıyız. Gerekli açıklamalar yapıldı, söylenemesi gerekenler de fazlası ile söylendi.

Daha önce de belirttiğim gibi, bundan sonra Ayak Takımı Organizasyon Ekibi ve Aries Arena yarış pisti, benim için kapandı. Katılmak veya gitmek isteyen ne kadar arkadaşım, dostum varsa, yaşadıklarımızı anlatacağım ve bir kez daha düşünmelerini söyleyeceğim.  :rock:

Tutup da Feybuk sayfalarına vs.. yazdıklarımı takip bile etmeyeceğim. Bence sen de böyle yap ;) En güzel ders budur. Çünkü anlayan için o yazdıklarımızda çok mesajlar vardı. Eğer bir mesaj almadılarsa, bu saatten sonra ne desen boş ;) Anca kendimizi yorarız. Anladın mı?

Tekrar belirtiyorum, biz kaybettik sandık fakat kazandık ama onlar kaybettiler ve halen kazandıklarını sanıyorlar ;)

Centilmenliğin getirdiği profesyonellik de bunu gerektirir. Biz iyi bir takımız ve geçmişten ziyade (hele hele hatamız olmayan bir gemişimiz varsa) önümüze bakalım derim.

Bu arada elendik ya la...  :'(

blackgear

Sizlerle olmak güzeldi.
Doğa'nın turlarına yetiştim, aracın kötü olduğu Doğa'nın düzlüklerde aracı "koltukta ittirmesinden" ve -ne hikmetse- düzlüklerde diğer araçların uzamasından belli oluyordu. Ağırlık/güç oranına göre zaten Doğa şanslıydı ama aracın kötü olması bu şansı altüst etti. Ama şunu belirteyim Doğa benim gördüğüm en iyi sürücüydü. Doğa'nın morali bozuldu ama bozmasına hiç gerek yok çünkü kendisi ve diğer takım arkadaşlarımız gerçekten profosyoneldi.
Mükemmeldiniz ve sportmenliğe yaraşır şekilde davrandınız. Tekrar tekrar teşekkürler.
Ama şunu belirtmek isterim her tarafta "Alfa Romeo ve Alfistiturkey" flamalarından dolayı organizasyonu sanki biz yapmış gibiydik. Rengimiz her taraftaydı

Abi biz seninle tanışmadık??? Yani ben hatırlamıyorum. Siyah 156 bi bende bir de Serkan abi' de vardı, aracını bile görmedim :(

Bu arada çiğköfte olayı nedir yaa?? :)) Yapılmasından anlamam ama malzemelerini iyi alırım :) Ne lazımsa söyleyin, yapalım bi sıra gecesi :))

Bu arada organizasyonlar karıştı :))

Bence, bir plan program yapalım. Öncelikle yine ulaşabileceğimiz kadar geniş bir Alfisti kitlesi ile bir akşam bowling turnuvası ile başlayalım derim. Bu turnuva esnasında çiğköfte partimizi değerlendiririz. Parti de de acılı köfteleri yuvarlarken paintball organizasyonunu konuşuruz.

O ki herkes hazır, çok da ertelemeden bowlingi bu hafta sonuna organize edelim derim. Cumartesi akşamı gibi mesela ;)  :rock: :alfisti:

Erkay KAHYA

Neye elimi attıysam kurudu. Bi bulsam arkamdan söveni. :)

Sen o 5. vitesi olmayan 156' yı kime sattın bi düşün bence ;) :))  :haydi:

Selam,
Kadir abi sen karıştırmışsın biraz. 5. vitesi olmayan aracı ben Balıkesir'e almaya gitmiştim.
Olayı özetleyim.
Satıcı araç tertemiz hiç sorun yok demişti. Atlayıp gittiğimde araçla tur attık. 5. vites dişlisi kırılmış.
Araçta 5. e taktığınızda boş ta gibi oluyordu. O kadar temizdi araç yani.
Aynı kişi tam ben 159 almaya karar verdiğimde qtronik 159 satıyordu sahibinden de. :)
Tesadüfün böylesi demiştim hatta. :)

may-alfa

Sizlerle olmak güzeldi.

Abi biz seninle tanışmadık??? Yani ben hatırlamıyorum. Siyah 156 bi bende bir de Serkan abi' de vardı, aracını bile görmedim :(

Bu arada çiğköfte olayı nedir yaa?? :)) Yapılmasından anlamam ama malzemelerini iyi alırım :) Ne lazımsa söyleyin, yapalım bi sıra gecesi :))

Bu arada organizasyonlar karıştı :))

Bence, bir plan program yapalım. Öncelikle yine ulaşabileceğimiz kadar geniş bir Alfisti kitlesi ile bir akşam bowling turnuvası ile başlayalım derim. Bu turnuva esnasında çiğköfte partimizi değerlendiririz. Parti de de acılı köfteleri yuvarlarken paintball organizasyonunu konuşuruz.

O ki herkes hazır, çok da ertelemeden bowlingi bu hafta sonuna organize edelim derim. Cumartesi akşamı gibi mesela ;)  :rock: :alfisti:
Merhabalar;
Tüplü ve taka lacivert polo vardı da ordan tanımamışsındır (Alfamızı sattık ya tanımadın bu seferlik öyle olsun  :)) ). Şaka bir yana, tanıştık ama olaylar nedeniyle hatırlayamadınız heralde.
Saat 16:00'da bir 159 bakmak için erken ayrıldım. Fakat akşam Özgünle tekrar buluştuk yemek ve çiğ köfte yedik.
Ben Beypazarı tarafından geldiğim için bana uyan saatlerde her türlü organizasyona gelirim.
Mehmet Arif

Kutay

Organizasyonlara sıcak bakılıyor.  Şöyle bi fikir geldi bana ?

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ismet

ayak takımı facebook sayfasında resimleri yayınlamış..

motor arızası yüzünden yarış dışı kalmış CuoreSportivo'nun bir tane bile resminin olmaması rastlantı mı? belki de formula'da da böyle oluyordur, medya yarış dışı kalanların resimlerini çekmiyordur..  :asagi-ok:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ayaktakimi

motor arızası yüzünden yarış dışı kalmış CuoreSportivo'nun bir tane bile resminin olmaması rastlantı mı? belki de formula'da da böyle oluyordur, medya yarış dışı kalanların resimlerini çekmiyordur..  :asagi-ok:

Ekibimizin fotoğrafçılarının çektiği fotoğraflar ve helikopter görüntüleri, araç üzeri görüntüler elimize daha ulaşmadı. Ulaşınca tabii ki paylaşacağız.
Ayak Takımı Organizasyon Ekibi
www.ayaktakimi.org

blackgear

Abi, o fotoğraflar bireysel olarak takımların çektiği ve paylaşım sitelerinde dolaşan fotoğraflardan alıntılar sanırım. Ayak takımı henüz kendi fotoğraflarını paylaşmadı.

Bu arada bulanıkta olsa bir tane var bizim araç :))

Bu da Kutayın canavarı :)) Teşekkürünüz için ricalarımızı sunarız İlker Bey, üzerimize düşeni yapmaya çalıştık ve yarışmanın porefesyonel kategoride olması için elimizden gelen çabayı göstermeye çalıştık. Tabiki bunda öncelikli hedefimiz grubumuzun tatmini idi. Bu fırsatı yaşattığınız için biz de teşekkür ederiz.  :alfisti:

ayaktakimi

Abi, o fotoğraflar bireysel olarak takımların çektiği ve paylaşım sitelerinde dolaşan fotoğraflardan alıntılar sanırım. Ayak takımı henüz kendi fotoğraflarını paylaşmadı.

Bu arada bulanıkta olsa bir tane var bizim araç :))

Yeni 98 fotoğraf eklendi.
www.ayaktakimi.org

ismet

ben de başkası çekilirken şansa kadraja girmişim :))

ayak takımı'nın bu konuda özel bir çaba sarfetmediğini biliyorum.. yaşadıklarımızdan sonra ufak bir iğnelemeydi bu..  ;)

aslına bakarsanız, ilker bey benim size kanım kaynadı.. sonuçta amatör ruhla yapılan bir iş bu.. aksaklıklar olacak.. ancak şu bir gerçek ki, önemli olan organizasyon yapmak değil organizasyonlardaki kriz yönetimidir.. bu konuda maalesef başarısız oldunuz ve biz de haklı olarak tepki gösterdik.. maddi boyutunu geçiyorum, manevi olarak zarar gördük.. özellikle ünal bey'in "yarış ortalamanızı alıp sürenize eklicez" sözüne rağmen yarış dışı bırakılmak bizi üzdü..

hep eleştiriyorsunuz ama ne yapabilirdik ki başka diye sorabilirsiniz haklı olarak.. bence şöyle yapılabilirdi:

1. ünal bey'in dediği gibi son pilotumuzun, ki kendisi 1.23 dönüyordu ve en hızlımızdı, ortalaması alınıp kalan süreye bölünüp yarış dışı kaldığı zamanki tura eklenebilirdi. kaçta yarış dışı kaldığı belli. hiç zor olmayan bir iş.

2. hakemler pit-stop bölgesinde geyik yapmak yerine sorunla ilgilenebilirlerdi. gidip konuştum onlarla direktör olarak. dedim ki aracı değişelim hemen. bana dediler ki, teknik servis bakacak onay verirse değişiriz. ama teknik servisin yeteneksizliğini gördük. sırasıyla şunlar dendi bana:

a. yay koptu, değiştirdik
b. benzin bitti
c. hava yaptı
d. hortum koptu

tepki göstermekte haksız mıyız? aracımız değiştirilip yarışa devam edebilmeliydik.

3. bence en kolay çözüm şuydu: diğer yarışan takımlara durum izah edilebilirdi. arkadaşların başına böyle talihsiz bir olay geldi, izniniz olursa onlara hesaplama yaparak turlarını eklemek istiyoruz, rızanız var mı diye sorabilirdiniz. böylece;

a. rıza gelirse; hatanızı telafi edebilirdiniz
b. rıza gelmezse; samimi şekilde hatanızı telafi etmeye çalıştığınızı ama diğer takımların karşı çıktığını söyleyip sorumluluğu rahatça üzerinizden atabilirdiniz.

ne kadar basit bir çözüm öyle değil mi? 

diğer mecralarda özellikle yazmadım, ancak burayı takip ettiğinizi biliyorum.. aries arena bizim için bitmiştir ancak ayak takımı bu hatalar konusunda sorumluluğu üzerine alabilirse aradaki buzlar eriyebilir diye düşünüyorum. kötü niyetli olduğunuzu düşünsem, tek kelime etmem size zaman bile harcamam ama iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum. lütfen bunu bir "tüketici şikayeti" olarak düşünün ve arkadaşlarınızla değerlendirin.

yaptığınız her işten sonra şunu sorun: memnun olmayan bu arkadaşların acaba haklı oldukları noktalar var mı? bizim de bir hatamız oldu mu? bu hataları nasıl giderebiliriz?

son olarak, ilginize teşekkür ederim.. sonu kötü bitse de antrenmanlar olsun yarış olsun, kendi içimizde çok eğlendik.. emin olun, etraftaki alfa bayrak ve logolarından anlaşılacağı üzere, en çok çaba sarfeden ekip bizdik..

selamlar..

blackgear

Hayatta gerçek kazananlar, dost edinmeyi bilenler olmuştur hep ;)

Takımımız [CuoreSportivo Team Spirit]

Yarış öncesi brifing.

Güvenlik aracı... Start anını bekliyor...

Ve start...

Start sonrası ısınma turu, yarışta hareketli start verildi. Bence doğru bir karardı fakat uygulamada hata vardı. Bence!...

Pist ısıtma çalışmalarından bir kare :))

Kardeş takım pilotumuz Bekir Abi, selamlar abim :)

Start öncesi sıralanma pozu sanırım.

Stickerlar neredeeeeeee..... :)))))))  :rock: :rock:

Start sonrası, liderlikte gibi gözüküyoruz, ama aslında ya 5 yada 4. yüz, zira bi geçtim, bi geçildim ilk iki tur içinde ;)

Erkay ve ?güvenlik aracı üzerinde sticker çalışmaları... Abi sinyallerdeki GTA lar neydi yaa ? :))

Pek bi artiz çıkmışım ya la :)) Sankim F16 pilotu :))

Öndeki dörtlü CuoreSportivo Pro Team, ilginçtir, ceza durumumuzda aynı olayı yaşamışlar ama onlar vuran araç konumunda  >:( Yani cezalar biraz bize göre verilmiş gibi, daha konuşmak istemiyom ya bu konuda offf.... Hakan abim, saygılar bu arada (Sol arka BMW' yi kapatan Alfa şapkalı karizma)

blackgear

ben de başkası çekilirken şansa kadraja girmişim :))

ayak takımı'nın bu konuda özel bir çaba sarfetmediğini biliyorum.. yaşadıklarımızdan sonra ufak bir iğnelemeydi bu..  ;)

aslına bakarsanız, ilker bey benim size kanım kaynadı.. sonuçta amatör ruhla yapılan bir iş bu.. aksaklıklar olacak.. ancak şu bir gerçek ki, önemli olan organizasyon yapmak değil organizasyonlardaki kriz yönetimidir.. bu konuda maalesef başarısız oldunuz ve biz de haklı olarak tepki gösterdik.. maddi boyutunu geçiyorum, manevi olarak zarar gördük.. özellikle ünal bey'in "yarış ortalamanızı alıp sürenize eklicez" sözüne rağmen yarış dışı bırakılmak bizi üzdü..

hep eleştiriyorsunuz ama ne yapabilirdik ki başka diye sorabilirsiniz haklı olarak.. bence şöyle yapılabilirdi:

1. ünal bey'in dediği gibi son pilotumuzun, ki kendisi 1.23 dönüyordu ve en hızlımızdı, ortalaması alınıp kalan süreye bölünüp yarış dışı kaldığı zamanki tura eklenebilirdi. kaçta yarış dışı kaldığı belli. hiç zor olmayan bir iş.

2. hakemler pit-stop bölgesinde geyik yapmak yerine sorunla ilgilenebilirlerdi. gidip konuştum onlarla direktör olarak. dedim ki aracı değişelim hemen. bana dediler ki, teknik servis bakacak onay verirse değişiriz. ama teknik servisin yeteneksizliğini gördük. sırasıyla şunlar dendi bana:

a. yay koptu, değiştirdik
b. benzin bitti
c. hava yaptı
d. hortum koptu

tepki göstermekte haksız mıyız? aracımız değiştirilip yarışa devam edebilmeliydik.

3. bence en kolay çözüm şuydu: diğer yarışan takımlara durum izah edilebilirdi. arkadaşların başına böyle talihsiz bir olay geldi, izniniz olursa onlara hesaplama yaparak turlarını eklemek istiyoruz, rızanız var mı diye sorabilirdiniz. böylece;

a. rıza gelirse; hatanızı telafi edebilirdiniz
b. rıza gelmezse; samimi şekilde hatanızı telafi etmeye çalıştığınızı ama diğer takımların karşı çıktığını söyleyip sorumluluğu rahatça üzerinizden atabilirdiniz.

ne kadar basit bir çözüm öyle değil mi? 

diğer mecralarda özellikle yazmadım, ancak burayı takip ettiğinizi biliyorum.. aries arena bizim için bitmiştir ancak ayak takımı bu hatalar konusunda sorumluluğu üzerine alabilirse aradaki buzlar eriyebilir diye düşünüyorum. kötü niyetli olduğunuzu düşünsem, tek kelime etmem size zaman bile harcamam ama iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum. lütfen bunu bir "tüketici şikayeti" olarak düşünün ve arkadaşlarınızla değerlendirin.

yaptığınız her işten sonra şunu sorun: memnun olmayan bu arkadaşların acaba haklı oldukları noktalar var mı? bizim de bir hatamız oldu mu? bu hataları nasıl giderebiliriz?

son olarak, ilginize teşekkür ederim.. sonu kötü bitse de antrenmanlar olsun yarış olsun, kendi içimizde çok eğlendik.. emin olun, etraftaki alfa bayrak ve logolarından anlaşılacağı üzere, en çok çaba sarfeden ekip bizdik..

selamlar..

Abi ben en baştan beri senin gibi düşünüyordum lakin gün geçtikçe fikirlerim değişti. Flygirls yarıştan çekildikten sonra yarışa 6. yedeklerden giren Dinazor Avzıları ekibi pist çalışanlarından oluşuyordu. Hatta pilotlardan biri Ünal Bey' in yeğeni... Komplo teorisi olarak gözükebilir ama durumu anladııınnnn? ;)

Sağdaki siyah t-shirtli ufaklık ;) Ünal Bey' in yeğeni mi akrabası mı neymiş öyle bişi :))

Amatörlük, başka bir şey değil.... Tosfed yapsa, itirazı ile ipale kadar gider de işte, bu amatörlerle uğraşılmaz. Neticede hakemler tosfed lisanslı, gerekirse itiraza bile gidilebilir bu durumda, ama kim uğraşacak :)) Prensipte Ayak Takımı bitmiştir benim gözümde, İlker Bey ile gönül dostuluğumuz baki kalsın...

Selamlar;
Kadir...

gulmez

Arkadaşlar merhaba ben Fatih. Bir süredir takip etmeye çalışıyorum bu forumu alfa hayranı olarak. Üye olup yazmak yeni nasip oldu.

1 mayısta bizde organizasyondaydık. İstanbuldan gelen arkadaşlar ile yarışacaktım ancak cenazem dolayısı ile yarışa katılamadım. Yine de oradaydım startı seyredip gittim ve sonra finişe yetişebildim. Yarışta neler olup bittiğini tam olarak bilmiyorum ancak çok basit cezalar verildiğini söyledi arkadaşlar. Sizlerinde sorun yaşamasanız podyumu rahat çıkacağınızı söylediler.

Biz You are not allowed to view links. Register or Login olarak lig şeklinde bir organizasyon düzenlemiştik daha önce. Dolayısıyla böyle organizasyonlarda ne tür sıkıntılar yaşandığınıda iyi biliyorum. Temel olarak sorunlar pist işletmesinden kaynaklanıyor. araçlar arasında ki büyük farklar vs. Sözde gece tüm araçlara bakım yapılmıştı ama gördükki öyle birşey yok. Bizim araçta fren yoktu mesela. hava filtreleri değişmemiş. Herşey bir yana en hızlı araçlarla arada ki fark 4 5 saniyeyi buluyor. bu kdar büyük bir organizason için bu kabul edilemez. Ancak mevcut pist işletmeleri bu konuda bir önlem almazsa yapılabilecek hiç birşey yok. Hakemlik konusunda da sıkıntılar tartışmalar hiç bitmez malesef. Yarışı izleyemediğim için bu konuda bir yorum yapamıyorum ama hatalar olabilir.

Sizlere geçmiş olsun diyorum. Ankarada bu tür organizasyon olursa katılmak isterim. Uzun zamandır yarışmıyordum özlemişim :) Arenada yarışamadım ama yarıştan sonra mühyeye gittik. Güzel uzun bir pist var 9 beygirlik araçlar gayet diri ve sürüşü keyif veriyor. 13 beygirlik bir kaç araç daha var birisini test ettim gayet güçlü ama biraz antrenman yapmak lazım :)

Bu arada mevcut aracımı satabilirsem temiz bir 156 almak istiyorum duyurulur  :alfisti:

Gouki

Fatih bey aramıza hoşgeldiniz. Başınız sağolsun. Söylediğiniz gibi çoğu pist işletmesi kaynaklı bazı sıkıntılar yaşadık. Dilerim güzel bir 156'ya kavuşursunuz.

ismet

Fatih Bey hoşgeldiniz.. sizle ilgili durumu yarış öncesinde duyurmuşlardı, başınız sağolsun.. güzel sözleriniz için de teşekkür ederiz.. bütün organizasyonlarımıza bekleriz..

gulmez

Sağolun arkadaşlar. Bu arada belirtmeyi unutmuşum. Park alanında alfaların bir köşeye dizilmesi çok hoş bir görüntü oluşturmuştu. Güvenlik aracı görevide 156 ya çok yakıştı. Hele mavi bir 159 vardı gerçekten göz alıcıydı :) Hepiniz harika araçlara sahipsiniz Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin.

ismet

mavi 159 da burada.. sahibi de yarışta aracı bozulurken pistte olan pilotumuz doğa :) aracın diğer resimleri için @alfista159 araması yapabilirsin..

bu arada, eğer temiz 156 arıyorsan, kadir'in (@blackgear) 156sına bakabilirsin.. mk2 kasa tertemiz ve donanımlı bir araç.. mk1 arıyorsan yine siteden @alpermusa'nın aracı tertemizdir ve tüm geçmişi bilinmektedir. ayrıca @ooztuncer de aracını satıyor.. bunlarla özel mesajla iletişime geçebilir veya ikinci el kısmına "alınık 156" yazarak genel olarak sorabilirsin..

blackgear

Fatih Bey, hoşgeldiniz... Önclelikle başınız sağolsun.

Belirttiğimiz gibi, arızaya kadar ekip olarak, ceza hataları, araç farklılıkları ve organizasyon eksikliklerine rağmen, maksimum hazzı aldık. Eğer arıza sonucu ekibin ve pist çalışanlarının bize yaklaşımı farklı olsaydı, ayaktakımı' nın sayfalrında, teşekkürlerimizle dolu sözler olurdu. Keşke öyle de olsaydı, zaten beklentilerimiz çok yüksek değildi. Stratejilerimizi de bu senaryolara hazır tutmuştuk çünkü.

Tepkilerimize rağmen bir değişiklik olmayışı da Ayak Takımı Organizasyon Ekibine bakışımızı değiştirdi. Yukarıda yazdıklarınızı bizler duysaydık, başarımız gizlenmeye çalışılmasaydı, bu tepkileri de vermezdik, ve her organizasyonlara sayımızı arttırarak katılım sağlardık :)

Sağlık olsun...

ayaktakimi

Tüm katılımcı takımlara merhaba

1 Mayıs tarihinde katılımlarınızla şereflendirdiğiniz organizasyonumuz kazasız-belasız sonuçlandı.
Maratonda bir çok eleştirinin yanında övgüler de oldu. Ekibimize ya da pist işletmesine yöneltilen tüm eleştiriler dikkate alınacaktır.

Bunu tüm takımların bilmesini isteriz.

Biz ekip olarak bu tip organizasyonlara, 2006 yılında ?daha iyisini yapabilmek? için başlamış bir ekibiz. Her geçen organizasyon bizi daha da geliştiriyor. Hatalarımızdan/eleştirilerinizden ders alıyoruz ve daha iyiye gitmek için uğraş veriyoruz. Umarız ilerleyen dönemde daha iyi organizasyonlarda bir arada olacağız.

Verdiğiniz destekten dolayı, ekibimiz adına teşekkür ederiz.
www.ayaktakimi.org

blackgear

Merhaba İlker Bey,

Öncelikle belirtmeliyim ki, bu organizasyon ile birlikte, takım arkadaşlarımızı daha yakından tanıma ve hatta aradaki ilişkileri dostluk-kardeşlik mertebelerine taşıma fırsatı yakaladığımız için öncelikle takımımız adına çok teşekkür ederim.

Hayatımızda hatırı sayılır çok güzel bir anı oldu bizim için, yarışma öncesi maratonlarımız, maratonda kullanacağımız ekipmanlar, ekipmanlar için bize destek olanlar, ve Alfisti Turkey Ailesinin manevi desteği, her aksaklığa rağmen bizleri inanılmaz mutlu kıldı.

Yiğidi öldür, hakkını yeme. Güvenlik aracı konusundaki desteğiniz, pistte antrenman yapma şansı bulmamızı sağladığınız hafta içi indirim anlaşması, yarışmada çekilen fotoğraflar ve herşeyin başında, organizasyonunuz neticesinde [CuoreSportivo Team Spirit]' in kurulmasına olanak sağladığınız için çok teşekkür ederiz.

Tekrar tekrar yazmaktan inanın yoruldum ve sıkıldım, inanın ki, bir çok aksiliği hesapladık, tahmin ettik ve buna uygun stratejiler belirledik. Hangi şartta ne yapılması gerekileceğine o kadar hazırdık ki, inanın, arıza ve lastik patlaması bile düşündüğümüz ve uygulanması gereken prosedürlerle dolu, planlanmış stratejiler ile dolu aksiyonlardı. Keşke imkanınız olsa da arızaya kadar ki performansımızı gösteren bir grafik sunabilsek arkadaşlarımıza :) Eğer pistten verileri alma şansımız olursa seviniriz bu konuda.

Lakin yaşadığımız bu aksaklığın neticesinde tabiri caiz ise neredeyse HİÇ BİR ŞEY YAPILMAMASI, ne hakemlerden ne de pist çalışanlarından DESTEK GÖRÜLEMEMESİ, stratejilerimiz içerisinde yer almayan, zira aklımızın ucundan bile geçmeyen bir durum olarak karşımıza çıktı. Resmen 180 le giderken duvara çarpmış gibi hissettik, kolumuz kanadımız kırıldı. Defaatle yarışa dahil olmaya, finişi görmeye çalıştık ama olumsuzluklar devam etti.

Bu noktada ileriki organizasyonlarınızda çok ciddi revizyonlar yapmadan, prensip olarak yarışmalarınıza, maratonlarınıza, organizasyonlarınıza [CuoreSportivo] takımı olarak katılmama kararı aldık. Bu noktada Alfisti Turkey Ailesinin, Akota Plaza ve [CuoreSportivo Pro Spirit] takımının da aynı fikirde olduğunu düşünmekteyiz.

Hatta ve hatta, ileride ne kadar profesyonel olursanız olun, takımımıza borçlu olduğunuz bir özrünüz olduğunu bilmenizi isteriz. Zira yaşanan aksaklık sonucu hakemlerinizin ve pist yönetminizin yaklaşımı, takımımızı, taraftarlarımızı ve sponsorumuzu manevi olarak yıpratmıştır.

Tekrar belirtiyorum, takıldığımız nokta yaşadığımız mekanik aksaklık değil, bu aksaklık sonrası hissedemediğimiz desteğinizdir. Kurallara sadık kalmamanızdır, hak ettiğimiz başarının gizlenmeye çalışılmasıdır.

Bu vesile ile tekrar belirtiyorum ki, başta organizasyonunuzdaki eksikliklerin giderilmemesi, takımımız ve ailemize gösterilmesi gereken özen gösterilmemesi durumunda, prensip olarak tekrar sizlerle aynı organizasyonlar içerisinde bulunamayacağımızı belirtir, dostluğumuzun baki kalmasını temenni ederim.

Teşekkürler,
Kadir...

ismet

Alıntı YapMerhaba İlker Bey,

Öncelikle belirtmeliyim ki, bu organizasyon ile birlikte, takım arkadaşlarımızı daha yakından tanıma ve hatta aradaki ilişkileri dostluk-kardeşlik mertebelerine taşıma fırsatı yakaladığımız için öncelikle takımımız adına çok teşekkür ederim.

Hayatımızda hatırı sayılır çok güzel bir anı oldu bizim için, yarışma öncesi maratonlarımız, maratonda kullanacağımız ekipmanlar, ekipmanlar için bize destek olanlar, ve Alfisti Turkey Ailesinin manevi desteği, her aksaklığa rağmen bizleri inanılmaz mutlu kıldı.

Yiğidi öldür, hakkını yeme. Güvenlik aracı konusundaki desteğiniz, pistte antrenman yapma şansı bulmamızı sağladığınız hafta içi indirim anlaşması, yarışmada çekilen fotoğraflar ve herşeyin başında, organizasyonunuz neticesinde [CuoreSportivo Team Spirit]' in kurulmasına olanak sağladığınız için çok teşekkür ederiz.

Tekrar tekrar yazmaktan inanın yoruldum ve sıkıldım, inanın ki, bir çok aksiliği hesapladık, tahmin ettik ve buna uygun stratejiler belirledik. Hangi şartta ne yapılması gerekileceğine o kadar hazırdık ki, ama inanın, arız ve lastik patlaması bile düşündüğümüz ve uygulanması gereken prosedürlerle dolu, planlanmış stratejiler ile doluydu. Keşke imkanınız olsa da arızaya kadar ki performansımızı gösteren bir grafik sunabilsek arkadaşlarımıza :) Eğer pistten verileri alma şansımız olursa seviniriz bu konuda.

Lakin yaşadığımız bu aksaklığın neticesinde tabiri caiz ise neredeyse HİÇ BİR ŞEY YAPILMAMASI, ne hakemlerden ne de pist çalışanlarından DESTEK GÖRÜLEMEMESİ, stratejilerimiz içerisinde yer almayan, zira aklımızın ucundan bile geçmeyen bir durum olarak karşımıza çıktı. Resmen 180 le giderken duvara çarpmış gibi hissettik, kolumuz kanadımız kırıldı. Defaatle yarışa dahil olmaya, finişi görmeye çalıştık ama olumsuzluklar devam etti.

Bu noktada ileriki organizasyonlarınızda çok ciddi revizyonlar yapmadan, prensip olarak yarışmalarınıza, maratonlarınıza, organizasyonlarınıza [CuoreSportivo] takımı olarak katılmama kararı aldık. Bu noktada Alfisti Turkey Ailesinin, Akota Plaza ve [CuoreSportivo Pro Spirit] takımının da aynı fikirde olduğunu düşünmekteyiz.

Hatta ve hatta, ileride ne kadar profesyonel olursanız olun, takımımıza borçlu olduğunuz bir özrünüz olduğunu bilmenizi isteriz. Zira yaşanan aksaklık sonucu hakemlerinizin ve pist yönetminizin yaklaşımı, takımımızı, taraftarlarımızı ve sponsorumuzu manevi olarak yıpratmıştır.

Tekrar belirtiyorum, takıldığımız nokta yaşadığımız mekanik aksaklık değil, bu aksaklık sonrası hissedemediğimiz desteğinizdir. Kurallara sadık kalmamanızdır, hak ettiğimiz başarının gizlenmeye çalışılmasıdır.

Bu vesile ile tekrar belirtiyorum ki, başta organizasyonunuzdaki eksikliklerin giderilmemesi, takımımız ve ailemize gösterilmesi gereken özen gösterilmemesi durumunda, prensip olarak tekrar sizlerle aynı organizasyonlar içerisinde bulunamayacağımızı belirtir, dostluğumuzun baki kalmasını temenni ederim.

Teşekkürler,
Kadir...

bunu yazan genç kör oldu  :haydi:

abi çok mu seviyorsun yazmayı anlamadım ki  >:D  :))  :p  :serefe:  :arkadasim: :alfisti:

blackgear

:)) Az kadlı, bir ansiklopedi çıkacak benden :)) De fasikül sayısı limitlerin üzerinde olduğu için basım evleri ile anlaşamadım...

Bu da hakem hatasının fotoğraflı ispatıdır bu arada  >:( :asagi-ok:

İlk sayfa, 8 numara Hatası Sıkıştırma Cezası Pitten geçme, İkinci sayfa 6 Numara Hatası Sıkıştırma Cezası 30 sn.