Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
kadir şu kadarını söyleyeyim mesajını okumaya başladığım anda kendi kendime " ben acaba kime tulum sözü vermiştimi" düşünüyordum... Mesajın devamını okuyunca gerçek ortaya çıktı :D Bizim tulumlar alçıcı boyacı tulumu takım adınızı sıvacılar yada şirinler olarak değiştirin masmavi tulumlarınız benden  :D  :haydi:

:D Yarıştan sonra da bi inşaat bulur takılırız işte  :rock: :D

ismet

arkadaşlar tulum olacak mı karar verin ki direktör olarak pit-stop tulum değişimleri dahil tüm hesaplamaları ona göre yapayım  :rock:

bu arada direktör olarak tulum giymeyi düşünmüyorum, haberiniz ola  :haydi:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Erkay KAHYA

Selam,
Bence tulum işi sıcaklık faktörünü de düşünürsek dezavantaj gibi geliyor.
Ancak sweatler, ayakkabılar olursa görünüm güzel olur kanısındayım.
Bir de koskoca direktör tulum giyer mi. Direktöre alfa logolu tesbih yaptıralım.  :)

ismet

aferin Erkay, seni ilk yarışacak pilot seçiyorum.. hatta ring yapalım, son yarışacak da sen ol  :haydi:

Hakan Tosun

Merhaba, ben 18'i doldurmadım ama içindeyim. Daha önce prokart liginde profesyonel olarak yarıştım, elemelerde de çok begendiler ilk test kullanımım olmasına ragmen ligdeki 80 pilot (genelde 20'li yaslarda) içinde ilk 5'e girebilecegimi söylediler ki o zaman daha 16 yasındaydım 2-3 yıl önce.
Yani söylemek istedigim, iletisim hailınde olanlar bir de benim katılıp katılamayacagımı sorarsa sevinirim
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

ismet

direktör olarak seni erkay'ın yerine ilk sıraya yazdım doğa.. erkay sen de artık pit-stop'ta yanımda durursun.. ne yapalım, her şey takımın başarısı için..  :haydi:

erdem1904

Direktörü Fatih Terim style yapın gitsin..  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

blackgear

Merhaba, ben 18'i doldurmadım ama içindeyim. Daha önce prokart liginde profesyonel olarak yarıştım, elemelerde de çok begendiler ilk test kullanımım olmasına ragmen ligdeki 80 pilot (genelde 20'li yaslarda) içinde ilk 5'e girebilecegimi söylediler ki o zaman daha 16 yasındaydım 2-3 yıl önce.
Yani söylemek istedigim, iletisim hailınde olanlar bir de benim katılıp katılamayacagımı sorarsa sevinirim

Merhaba Doğa, bildiğim kadarı ile kurallar gereği ebeveyn izni ve gözetiminde yarışa katılabilirsin. Çünkü katılım için 18' i doldurmuş olman gerek. Ama eğer elinde lisansın falan varsa sanıyorum ki iş değişir. Forum dışı yarışacak olan arkadaşımız Yasin Sezer kendi kendini yarıştan ihraç etmiş bulunmaktadır. Dolayısıyla yarışa 4 kişi katılmamız gerekmekte. Bu vesile ile seni de takımımızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim. Lakin konuyu İlker Bey ile konuşmam gerekiyor. Belirttiğim gibi, en kötü ihtimalle babanızla birlikte gelirsiniz yarışmaya. Sen takımımızın göz bebeği, babanız da takımımızın en usta taraftarı olur :))

İsmet, öyle herkese mavi boncuk dağıtıyorsun, sonun fena olacak :)) Şimdiden sesler çıkmaya başladı bak, Erdem abi bile Fatih terim style falan diyor :)) Demedi deme :)

ismet

abi direktör olarak mourinho tarzı bir sistem uyguluyorum.. isme değil emeğe, alın terine formayı/tulumu vericem.. armut piş ağzıma düş benim lügatımda yer almaz  8) 

:haydi:

ayaktakimi

Tekrar merhaba arkadaşlar.
Konuşulan konulara sırasıyla cevap vereyim:
1-Tulum kullanmak en mantıklısı ve en doğrusu. Ama sıcaklıklık bunaltıcı hale gelebilir. Linklerde gördüğüm sparco tulumlar yanmaz tulumlar bu yüzden çok pahalı ve sparco büyük marka :) İlla tulum düşünürseniz, gimatta bu işi yapan büyük firmalar var. Üzerinde 2-3 örme ile 60-80 TL arasına yaptırılabilir. Kadir Bey isterse ayrıca bilgi veririm.
2-Tulum tek olsun değişiriz... konusu, bu yarışta sizi en sonuncu yapar :) Maliyet açısından tişört ekonomik bir çözüm olur.
3-Yarışın yağmur yağması halinde iptali söz konusu değildir. Merak etmeyiniz.
4-18 yaşını doldurmamış katılımcı velisi ile geldiğinde yarışa katılabilir. Bizim için bir sorun yoktur.

Başarılar.
Ayak Takımı Organizasyon Ekibi
www.ayaktakimi.org

ismet

İlker Bey'in detaylı bilgilendirmesi sonucunda Doğa da takımda yer alacak.. bu durumda takımımız şöyle oluşmakta:

1. Doğa
2. Kadir
3. Özgün
4. Erkay

Yarış sıralamadı böyle olmayacak elbette.. usain bolt'u yani en hızlınızı en sona atacam  :))

blackgear

İlker Bey, bilgilendirme için çok teşekkürler. Doğa arkadaşımızın lisansı da olabilir ama sanırım bu durum dahi olsa velisi ile birlikte gelmesi uygun gibi gözüküyor. Doğru muyum?

Bu arada Antrenörümüz ve takım liderimiz Tufan abi nerede sayın direktörüm?

ismet

Tufan Abi de mi var ya  :o  :(  :'(  :-X

Yasin Sezer yarışmayacak deyince dedim heralde kaldık biz bize :)

o zaman listeyi sen yap Kadircim, benim kafa allak bullak  :))

blackgear

Tufan Abi de mi var ya  :o  :(  :'(  :-X

Yasin Sezer yarışmayacak deyince dedim heralde kaldık biz bize :)

o zaman listeyi sen yap Kadircim, benim kafa allak bullak  :))

Takım Adı : Coure Sportivo

Direktör : İsmet

Takım lideri ve Antrenör: Tufan Abi

Pilot : Tufan Abi
Pilot : Kadir
Pilot : Özgün
Pilot : Erkay
Pilot : Doğa

ismet

Alıntı YapTakım Adı : Coure Sportivo

Direktör : İsmet

Takım lideri ve Antrenör: Tufan Abi

Pilot : Tufan Abi
Pilot : Kadir
Pilot : Özgün
Pilot : Erkay
Pilot : Doğa

+1  :yukari-ok:

herkesi bu süper takımı desteklemeye bekliyoruz arkadaşlar  :haydi:  :rock:  :alfisti:

blackgear

Tekrar merhaba arkadaşlar.
Konuşulan konulara sırasıyla cevap vereyim:
1-Tulum kullanmak en mantıklısı ve en doğrusu. Ama sıcaklıklık bunaltıcı hale gelebilir. Linklerde gördüğüm sparco tulumlar yanmaz tulumlar bu yüzden çok pahalı ve sparco büyük marka :) İlla tulum düşünürseniz, gimatta bu işi yapan büyük firmalar var. Üzerinde 2-3 örme ile 60-80 TL arasına yaptırılabilir. Kadir Bey isterse ayrıca bilgi veririm.

İlker Bey haklı, bu işin profesyöneli tulumdur lakin maliyet artar bence. Bu organizasyonda biraz keyif çıkaralım, sonraki organizasyonlarda baktık iddiamız büyük, tulum işine gideriz. Bu mali olanaklarla derece alırsak ileride sponsor bulmamız da kolaylaşır. :D

2-Tulum tek olsun değişiriz... konusu, bu yarışta sizi en sonuncu yapar :) Maliyet açısından tişört ekonomik bir çözüm olur.

Abi sen ne yatın ya, o espiriydi :D İyiki "birinin, ben bu tulumu giymem leş gibi ter, yıkansın sonra giyerim diyebileceği" esprisini yapmamışım, sen bizi diskalifiye ederdin vallahi :))

3-Yarışın yağmur yağması halinde iptali söz konusu değildir. Merak etmeyiniz.

İşte gerçek Ayrton Senna "rain master" ruhu  :yukari-ok:

4-18 yaşını doldurmamış katılımcı velisi ile geldiğinde yarışa katılabilir. Bizim için bir sorun yoktur.

Konu halen açık, lisanslı olabilir Doğa. Bu durumu değiştirir mi?

Başarılar.

Bence diğer ekiplere bunu söyleyin :p :D :))  :haydi:

Hakan Tosun

Abi mesaj attım sana sen de İlker Bey ile görüştüysen zaten hıc sorun kalmadı  :rock:  2009'da aries arena gimat pisti time trial de rekorum var bu arada, hipodrom mu gimat mı olacak pist ?

blackgear

Yarışma Hipodrom Arena' da.  :yukari-ok: Ayrıca bu tarz bilgiler sende saklı kalsın Doğacım, umuma açık alanlarda konuşma böyle derecem car falan diye :)) Başına bi hadise gelmesin yarışma öncesi :p :))

Hakan Tosun

:D  >:D hehhehhehe
Boşa Alfista degiliz vesselam  :alfisti:

ismet

doğa'nın içinde bir usain bolt yattığını anlamıştım zaten.. eee, boşuna direktör olmadık  :haydi:

Kutay

Biri derece mi dedi ????

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ismet

abi ikinci ve üçüncü dereceler boş.. tek başına mı yarıştın  :o  :-X  :haydi:

Kutay

abi ikinci ve üçüncü dereceler boş.. tek başına mı yarıştın  :o  :-X  :haydi:
:)))
3. turda 2 yarısmacıyıda pert ettim :) sonra bana bu kupayı layık gördüler :)

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ismet

Alıntı Yap3. turda 2 yarısmacıyıda pert ettim :)

seni hemen takıma alalım o zaman? bu performansla şampiyonluk garanti olur  :rock:  :haydi:

Kutay

Alıntı Yap3. turda 2 yarısmacıyıda pert ettim :)

seni hemen takıma alalım o zaman? bu performansla şampiyonluk garanti olur  :rock:  :haydi:
Nick Name : Tasmanian devil    >:D

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic