Muhammet Bey sağ olsun kiralık yarış araçlarının fiyatında damping yaptı. Fiyatlar kendi aracıyla girmek isteyene de, araç kiralamak isteyene de gayet uygun. Yakın olsam kesinlikle katılırdım, katılmayı düşünen çok keyif alacağından emin olsun 
Muhammed Ali ve ekibi pisti en aktif işletme konusunda gerçekten büyük özveri ile çalışıyorlar. Bu mentalite sayesinde zaten pistin müdavimi olabildik.
Go kart fiyatına polo cup veriyorlar.
Keşke izmirde olsaydım.
Pist işini ciddiye alıp, balata, lastik, fren hidroliği gibi şeyleri her pist öncesi yenileyip geliyorsanız, polocup gerçekten kendi aracınızdan daha ucuza geliyor. Benim kendi aracım bu şekilde yapılı olmasa, ben de polocup'tan deva ederdim galiba.
Yıllardır istediğim aktivitelerden birisi, Ekim başında izine çıkma planım var, İzmir civarlarında olacaktım, en son katılımı bildirmem gereken süre nedir acaba ?
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi aracınız ile çıkacaksanız Pazar günü direkt gelseniz bile olur. ama polocup kiralayacaksanız, kontenjanın dolması ihtimaline karşın en geç cuma günü gibi Ülkü PArk'a yazmanızda fayda olur.