Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

20.02.2011 R&B Salacak (resimler 8'den itibaren)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hafidu

Bende babamla gelebilirmiyim acaba malum öğrenci adamım masrafları o karşılar banada sizlerle tanışmak nasip olur

savasy

Gelirim...
+1

Increase

Arkadaşlar İstanbul için bir boşvermişlik seziyorum sanki :) buluşma olayının adını koyalım bence. Eger sizler içinde uygunsa 13 Şubat pazar gunu sabah kahvaltı (brunch)buluşmamızı organize edelim isterseniz? Benim tavsiyem Üsküdar salacak yolu üzerinde Red&Black cafe ve açık büfe kahvaltı 23 tl belki konuşursak fiyatı dahada aşağıya çekebiliriz. Kapalı cam mekan içersinde boğazı seyrederek hoş bi brunch ortamı olur diye düşünyorum. Bazı arkadaşlar hidiv kasrı demişti ama, bence farketmez. Önemli olan şunu net karara bağlayalım ve 13 şubatta konvoyumuzu oluşturup buluşmayı gerçekleştirelim.

Bence şöyle yapalım 9 şubata kadar katılacak arkadaşlar neresi olduğu hakkında fikir beyan etsin ve çoğunluğun kararına göre 10 şubattada rezerveyi yaptıralım ve 13 şubat pazara buluşalım...

You are not allowed to view links. Register or Login
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170
Tonale 1.6 Diesel Ti  130 DCT

emin

benim için 13 şubat uygundur. mekan olarak da çoğunluğun kararına uyarım. sevgiler.

araçlarımızı rahatça yanyana dizebileceğimiz bir ortam olmasını tercih ederim tabi ki. red and black yol üzerinde sanırım, kendi otoparkı var mı bilmiyorum siteye bir göz attım rastlayamadım. mekan güzel ve şık görünüyor. manzara da hoş.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Increase

Otoparki mevcut ama park sorunu yok mekanın önüne veya karşısına boğaza karşı alfalarımızı arka arkaya sıralayabiliriz, zaten yol geniş ve genelde sağ şeritin kıyısı park etmek isteyen araçlara müsait oluyor.

Soylediğim gibi herkesin bir fikri olsunki (Üsküdar salacak sahil yolu - Hidiv kasrı - Polonezköy veya başka bir yer) 9-10 şubatta çoğunluğun isteğine göre rezervasyonu yaptıralım ve buluşmayı gerçekleştirelim.

Benden Üsküdar salacak sahil yoluna 1 oy :)
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170

Hafidu

Babamla beraber geliyorum 2 kişi orada olacağım. Üsküdar fikri bana mantıklı geldi geçen sene okulum oradaydı ve o dediğiniz kafenin önünden neredeyse hergün geçiyordum dediğiniz gibi bir konvoy oluşturmak istiyorsak ve birazda dikkat çekmek istiyorsak Üsküdar tam yeridir diyorum...Oyum Üsküdar'dan yana :)

Edited by - baretta20 on 01/02/2011  00:12:02

coni-wayt

ben avr yakasındayım ama sorun degil, gelirim tarih belli olsun yeterki

Hafidu

quote:

Bende avrupa yakasında oturuyorum. Eğer bizim gibi avrupa yakasında oturup da gelecek olanlar varsa avrupa yakasında buluşup konvoy halinde mi gelsek mekana? Düşünüyorum da hoş olur yani :)

Edited by - baretta20 on 01/02/2011  00:18:25

Hamzarabia

quote:

quote:

Bende avrupa yakasında oturuyorum. Eğer bizim gibi avrupa yakasında oturup da gelecek olanlar varsa avrupa yakasında buluşup konvoy halinde mi gelsek mekana? Düşünüyorum da hoş olur yani :)

bende avr You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşlar açıkcası anadolu tarafını hiç bilmem.bu taraftan arkadaşlarla beraber gitmek güzel olur.
ve ayrıca eş ve çocuk getirmek serbestmi.malum izin alma olayları evliler için biraz zor oluyoda.
mekan konusunda fark etmez.bulabileceim yer olsun yeterki

Tuncay Nergis

Mekan-fiyat olayının açıklanması süper olmuş. Yer de web sitesinden göründüğü kadarıyla çok hoşuma gitti.

13ünde Üsküdar'a, yanımda bir alfistayla daha, varım.

emin

increase mekanı biliyor, seçenekleri de sunmuş, fotoğraflarda da müsait görünüyor. bana da uyar.

"Benden Üsküdar salacak sahil yoluna 1 oy :)"

+1
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

coni-wayt

quote:

quote:

quote:

bende avr You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşlar açıkcası anadolu tarafını hiç bilmem.bu taraftan arkadaşlarla beraber gitmek güzel olur.
ve ayrıca eş ve çocuk getirmek serbestmi.malum izin alma olayları evliler için biraz zor oluyoda.
mekan konusunda fark etmez.bulabileceim yer olsun yeterki

birlikte gitme fikri bana da güzel geldi,
ben de karşı tarafı pek bilmem, hem yol açısından kolaylık olur, hem ufakta olsa alfa konvoyumuz olur

Increase

bu durumda arkadaşlar biraz daha bekleyelim, eğer seçenekler Üsküdar salacaktan yana olursa! Avrupa yakasında oturan bir arkadaş avrupa yakası için buluşma yerini organize etsin ve sonrasında boğaz köprüsü çıkışı uygun bir yerde toplanıp hep beraber mekana gideriz.

Hoşuma gitti yafhuu, hadi arkadaşlar gösterelim alfisti aşkını İstanbula :)
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170

coni-wayt

murat beyin çagrısına binaen fikrimi söylüyorum,

arv yakasındaki arkadaşlar, buluşma yerimiz hakkında 4.leventte beşiktaş istikametinde köprünün altında buluşabiliriz, ya da direk beşiktaşta vapur iskelesinin orda da buluşabiliriz

Hafidu

quote:

murat beyin çagrısına binaen fikrimi söylüyorum,

arv yakasındaki arkadaşlar, buluşma yerimiz hakkında 4.leventte beşiktaş istikametinde köprünün altında buluşabiliriz, ya da direk beşiktaşta vapur iskelesinin orda da buluşabiliriz

4. leventteki köprüyü pek çıkaramadım beşiktaş vapur iskelesi benim için daha iyi olur :)

Hamzarabia

beşiktaş iskelesi banada uyar

coni-wayt

beşiktaş iskelesi +3 oldu,

yeni iskelenin, yani eskiden kafelerin oldugu yerin önü bekleme yapmak için gayet müsait.. orası olsun o zaman beyler

Tuncay Nergis

Anadolu yakasında da bir yerde buluşularak mı gidilecek, yoksa direk mekana mı geleceğiz?

agucba

Müsait bir zamanda bir liste yapacağım inşallah.

///////////////

Increase

Tuncay bey daha önce belirtildiği üzere; Avrupa yakasında oturan bir arkadaş oradaki buluşmayı organize edecekti ve gelen talepler beşiktaş motor iskelesi yönünde ve sonrasında köprü çıkışında anadolu yakasında uygun bir yerde buluşma yapılacak ve ardından hep beraber mekana gidilecek şeklinde idi. Önümüzde daha 10 gün var gerçi buluşma yerlerini ve saatlerinide 1 hafta sonrasına netleştiririz diye düşünüyorum. Eğer yanlış anlamadıysam sayın adminimiz agucba bir liste yapacak :) Yalnız Üsküdar salacak sahil yolu red&black cafede hem fikirsek rezervasyon yaptırmamız gerekiyor. Bilemiyorum her ne kadar fikir benden çıktıysada rezervasyon işiyle benimmi ilgilenmem gerekir yoksa sayın adminimizin bir diyeceği olurmu.
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170

Jakomo

07 - 12 Şubat arasında yokumi bu tarihlerin dışında her daim katılmaya çalışırım.
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Alfadanadam

Buluşmaya eş ve sevgililerinizi de getirirseniz hem bu hem de gelecekteki buluşmalarınız kolaylaşır. :)

cuneyt

Valla benim durum karisik. Bugunlerde sancilara endeksli yasiyoruz. Musait olursam her daim katilirim.

erkanfiliz156

13 şubatta sevgililer günü kutlanacak
bu günü atlamayın arkadaşlar

Tuncay Nergis

Ben de kız arkadaşımı 13 şubatta sevgililer günü kutlamak varken, alfisti buluşmasına götürürsem beni döver mi, napar bilemiyorum