Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Nisan 2012 İstanbul Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

quote:

Tam  4 defa aradım üstüstte
her seferinde başka alakasız yerlere aktarıp durdular

son seferinde de telefon kesıldı

bana QV test etmek nasıp değildir herhalde

Alfa Alfa mengerlerde olsa

Ben genede pazar gunu orda olacağın başka ulaşan arkadaş olursa benim adımada alsın randevu saat 4 gibi .
ben ulaşamıyorum bi türlü

Telefonların aktarılamaması ile ilgili konu hakkında bilgi aldım.

Mengerler arandığında gelen tüm telefonlar merkeze aktarılmakta. Bu sebeple karşınıza çıkan kişiye tam olarak neresi ile görüşülmek istendiği belirtilmesi gerekiyor. Örnek olarka Alfa Romeo test sürüşü için ise "Ataşehir Mengerler, Alfa Romeo test sürüşü" veya servis için ise "Ataşehir Mengerler, Mercedes Benz Servisi Hizmetleri" gibi. Buna sebep olarak, Mengerler bünyesinde Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Mercedes Benz otomobil, kamyon ve otobüs gibi farklı bölümlerinin olması ve bunlar için aynı tarihlerde test sürüşü etkinliği veya başka bir organizasyonun olabilecek olmasındandır.

///////////////

ozi156

bu QV de neymiş herkes binmek ve test etmek istiyor,sonucta 156 nin sadece iki katı beygire sahip
keske gelsede tr ye,ben  2 lt TCT dizeli surmek isterdim.Bu yaz ciddi olarak arac yenileme düşüncesi var.Bu arada gelse cok iyi olurdu.