Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

6 Ekim (Pazar) 14:00 Ankara Alfisti Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkay KAHYA

En son çare :)
Araçlara;
M E K A N D A B U L A M A D I K
Yazarsak olay anlaşılır.

ozoozo

İsmet abinin alıntı yaptığı fotodaki gibi bir arabaların üzerine yazılıp aynı zamanda güzel bir kaç şeyle olayı renklendirebiliriz hem sizin gönlünüzdeki olur hemde eşinize karşı güzel bir görüntü olur ;

mesela havai fişek durumlarına girilebilir yada o tip şeylere maksat akşama doğru inşallah hava kapalı olur şansınıza yani o ışıklı ambiyans güzel bir ortam yaratır , kapalı havadan kastım bundan dolayı :) bir arkadaşımızda görevli olabilir  (ben olabilirim) toplanan arabaların bagajlarına bagaja dolusu uçan balon alıpta siz eşinizi arabaların oraya götürdüğünüzde hem "benimle evlenirmisin?" yazısı hemde havai fişek tarzı görsel şeylerle beraber bagajları birisi hızlıca açacak yani buna havai fişek dersek havai fişekle aynı zamanda bagajlar hızlıca açılacak ve balonlar uçuşacak hem görsel hemde sizin istediğiniz güzellikle olabilir. Biraz karışık yazdığımın farkındayım anlaşılmayan bir şey olursa açıklayabilirim :D

blackgear

Walla Erkayım ne isterse, nerede isterse... Nema problema...

Tabi o soru işaretini bana verdiği sürece  >:D

Bu arada gül yerine konfeti daha güzel olabilir. Ama sonrasında otoparkçı da bizi kovalayabilir  :D

Doğa Tosun

Abi babamın fikri de "ne kadar karmaşa, o kadar risk" şeklinde. İsmet Abi'ye aynen katılıyorum, belki babam gelemeyebilir ama önceden haber veririm ben.

Erkay Abi, ilk görüşün yüksekten olması çok önemliyse; ostim'den batıkent atlantis avm'ye doğru gelirken gimsa'yı (batıkent metrosu) geçince atlantisin kavşağından "anıt iş merkezi" denen yere yani sola dönünce bi mangalcı var bir hayli büyük bir bina, balkonu var zannediyorum. önü 8 araba için müsait, benim aklıma ora geldi nedense :D

bayanlar gelecek diyorsanız kız arkadaşımı da getireceğim ?
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

blackgear

Havai fişek için sanırım izin falan gerekiyor, bir anda asayiş şube tepemizde bitebilir. Polis otolarının üstüne yazarız artık yazıyı  :haydi: Sirenlerle falan, hobaa şenlik olur :D

Valla düşünüyorum düşünüyorum, öyle otoparkını görebileceğimiz yüksek bir mekan aklıma gelmiyor :(

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Havai fişek için sanırım izin falan gerekiyor, bir anda asayiş şube tepemizde bitebilir. Polis otolarının üstüne yazarız artık yazıyı  :haydi: Sirenlerle falan, hobaa şenlik olur :D

Valla düşünüyorum düşünüyorum, öyle otoparkını görebileceğimiz yüksek bir mekan aklıma gelmiyor :(

ahahahah  :D :)) abi örnekti o o zaman senin dediğin gibi konfeti olayı yapabiliriz araba sahipleri başında durur hemen bagajı açıp konfetileri ileriye doğru patlatabiliriz :) maksat aklıma geldikçe fikir yazıyorum belki 3-5 değiştiririz uygun bir şey buluruz diye bence yüksek yer bulmak zor olacak onun için farklı düşünmekte fayda var.

Erkay KAHYA

Abi babamın fikri de "ne kadar karmaşa, o kadar risk" şeklinde. İsmet Abi'ye aynen katılıyorum, belki babam gelemeyebilir ama önceden haber veririm ben.

Erkay Abi, ilk görüşün yüksekten olması çok önemliyse; ostim'den batıkent atlantis avm'ye doğru gelirken gimsa'yı (batıkent metrosu) geçince atlantisin kavşağından "anıt iş merkezi" denen yere yani sola dönünce bi mangalcı var bir hayli büyük bir bina, balkonu var zannediyorum. önü 8 araba için müsait, benim aklıma ora geldi nedense :D

bayanlar gelecek diyorsanız kız arkadaşımı da getireceğim ?

Doğa'nın dediği yer bence güzel. :)
Eşli buluşma yapabiliriz. Benimki gelecek nasıl olsa. :)
Harf konusu da önceden gidip mekana ve yere bakacağım ona göre bir plan yaparız.

blackgear

Tamamdir beyler, operasyontamamlanmistir, soru isareti bende :D

Qadesh

Mangalci da(mangal sefasi orasi) evlenme teklifi ????? Romantik olmasini dusunen birinin yapmayacagi bir hata bence  :D :))
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

Kutay

Mangalci da(mangal sefasi orasi) evlenme teklifi ????? Romantik olmasini dusunen birinin yapmayacagi bir hata bence  :D :))
+1
ümitköyde seyir cafe var. 2-3 alanı var asagıyı gören ...
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ozoozo

+1903 içinizi karartmak olmasın ama hak veriyorum :)

alihsans

Aslında konuştuklarımız yapılamayacak derecede zor değil. Araçlar da bi şekilde bulunur. Eksik kalanların da illa alfa olması gerekmeyebilir. En önemlisi bunları rahatça yapabileceğimiz biraz yüksekte olan bir mekan bulmak. Her şeyden önce bence mekan araştırması yapılmalı. Eryaman da yeni bir cafe açıldı Camel Cafe :) otoparkı filan var ve biraz yüksekte kalıyor :) Bide 1453 diye bir yer açıldı aynı özelliklere sahip. Değerlendirilebilir.
Mesai bitti evden devam :)
Müstakbel yengenin teklifi reddetmesini bile kabul edebilirim ama bunu kabul edemem.  :p
Mangalcı bence de uygun olmaz. Bir de ben hanıma evlenme teklif etmedim hiç. Aşırı romantik bir program hazırlanırsa günün sonunda kesin çantayı kafama yerim.  :o
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Erkay KAHYA

Günaydın,
Mangalcıyı düşündüm de bence de olmaz.
Harfler konusunda araçlara hece hece de bölebiliriz.

Kutay, Seyir Cafe resimdeki yer mi?
Buluşmayı orda yapsak güzel olabilir.
Nargile de varmış.
(Bence burası güzel. Pazarları kalabalık oluyormuş. Saat ayarlaması yapmak lazım.)

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Kutay

evet burası erkay
brunch oluyor pazarları. ama onceden gıdıp konusulur yer ayırtılır. cam kenarı olur.
bi aksam yemegınde degılde  pazar brunch ında yaparsın teklfi  ki bu da erkay gibi birine yakısır bişe olur :))

Resimde şahinin oldugu yere de dizilebilriz
diğer taraftan yol geçiyor orayada dizilebilirz. arka tarafda olabilir. 3 tarafada yapılabılır anlıyacagın. gidip tespit plan yapmak gerekir.
ayrıca 3 arabayı soru işareti olarak ayırıp kelimeler bittikten sonra 2 sn arayla  en one soru işaretli arabalar da yanasabilir.
yada soru işareti ben olayım  en son ben gelip el freni çekeyim :)

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ismet

burası tanıdık mekan, birazdan erkay detayları yazar.

bu vesileyle buluşma yeri seyir olsun diyoruz, herkese uyar mı?

blackgear

Kutay, soru işaretime karışma, beni motor fireni ile 0 çizdirtmek zorunda bırakma, soru işareti benim uleeyyynnnnn....  :haydi: :D

Kutay

burası tanıdık mekan, birazdan erkay detayları yazar.

bu vesileyle buluşma yeri seyir olsun diyoruz, herkese uyar mı?
mekan her acıdan  bulusmaya uygun bı yer bence. daha once bir bmw bulusmasında burada bulunmusdum.

Erkayın herseyden once  arac duzenlemesını ve yazıları hazırlaması gerek. Zaman daraldı !!!
her ihtimale karsı yedekte hali hazır 1-2 araba olması gerek.  bu işi PAKET olarak hazırladıktan sonra . mekan bura yada bi baska yer olsun paketi oraya tasımak zor olmaz.

Kutay, soru işaretime karışma, beni motor fireni ile 0 çizdirtmek zorunda bırakma, soru işareti benim uleeyyynnnnn....  :haydi: :D
Motor freni ve 0   
AKLIMDA CILGIN SORULAR....   :arkadasim:

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Erkay KAHYA

Selamlar,
Sonunda aranan kan bulundu.
Mekanı organizasyona katılacak arkadaşlara (aşağıdaki kişiler) çizimlerle beraber mesaj atacağım.
Organizasyonun yerini yarın ayarlayacağım. Gideceğimiz mekanın sahibi arkadaş çıktı şanslıyız.
Burdan konuyu daha fazla kirletmeyim.
Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu arada buluşma eşli olacak değil mi?

6 Ekim pazar alfisti buluşması sohbetine devam. :)

Güncel katılımcılar:
1+Erkay KAHYA, Bordo
2+Qadesh (Serbay Dönmez) Mavi
3+Gouki, Kırmızı
4+blackgear, Siyah
5+alihsans, Kırmızı
6+alfadanadam, Gri
7+Doga Tosun, Siyah
8+Hakan Tosun, Sarı
9+kutay, Kırmızı
10+Antihero, Kırmızı
11+Uğur Şahin, Bordo
12+Özdemir Bilgin, Beyaz
13+tfnsmsk, Gri

Eklemek isteyen olursa her zaman açığız. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. sizler için de güzel bir pazar olacağını düşünüyorum.

Kutay

13 arac varsa nese ile erkayın arasına bir aracda kalp olarak girebilir...    :yukari-ok:

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

blackgear

13 arac varsa nese ile erkayın arasına bir aracda kalp olarak girebilir...    :yukari-ok:

Erkayım, bir şey sorcam, yukarıdaki krokiyi paintte mi çizdin? :D Ve yengenin araba hatchback mi? :D :D

Erkay KAHYA

Organizasyona katılan arkadaşlara detayları ve mekan bilgisini gönderdim. Unuttuğum varsa lütfen irtibata geçiniz. :)
Kroki Paint te çizilmiş olup görünümün basit olması hedeflenmiştir.  :D

ismet

ku2

Son durum nedir..?

Saat kaçta buluşuluyor..?
Seyir Kafe'mi buluşma yeri..?

Soru işareti için bir araca ihtiyaç yok bence. :)) "SİN ?" yeterli olur.  :serefe:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

blackgear

Son durum nedir..?

Soru işareti için bir araca ihtiyaç yok bence. :)) "SİN ?" yeterli olur.  :serefe:

Selim abi gelmesin buluşmaya, onun Alfası yok ki hem!... :p :D Ahahahaha...  :haydi: