Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 100. yıl Kutlaması... Değerlendirmeler.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

estephan

emegı gecen herkeze cok tesekkur ederım  lutfen yarım edın vıdeolar hususunda

emrahbaser

kız arkadaşımın evden çıkma konusundaki yavaşlığı nedeniyle bostancıdaki buluşma alanında zamanında olamadık tam saat 11 de bostancıdaki bağdat caddesi girişinde (tren yolunun üstündeki geçit) ışıklarda beklerken bi anda önümden alfalar geçmeye başladı o kadar heyecanlandımki kendimi tutamadım kırmızı ışıkta geçip daldım alfaların arasına:) 56 numaralı 156 nın arkasına geçtim. bostancıdaki buluşmaya yetişemeyip verilen hediyeleri alamadığım halde konvoy çok güzel ve heyecan vericiydi.trafiğin yoğun olmasından hiç şikayetçi olmadım şahsen bomboş yolda kimsenin görmediği bi konvoyda olmak o kadar heyecan verici olmazdı düşüncesindeyim. reinadaki etkinliği zaten anlatmaya gerek yok herkezi kıskandıracak organizasyon yapmışlar. guiletta ya gelince resimlerde göründüğünden çok daha güzel görünüyor (baz versiyon olduğu halde) bence iç dizaynıda güzeldi. gözler alıştıkça bence AR nun en gözde modellerinden olacaktır.
bence bu hafta tv kanallarında yayınlanacak olan otomobil programlarında etkinlikle ilgili bizlerede yer verilir ama hangi kanalda hangi programlar ne zaman yayınlanıyor bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim. organizasyonda emeği geçen herkeze bize çok özel bir gün yaşattığı için teşekkür ederim.

ku2

quote:

kız arkadaşımın evden çıkma konusundaki yavaşlığı nedeniyle bostancıdaki buluşma alanında zamanında olamadık tam saat 11 de bostancıdaki bağdat caddesi girişinde (tren yolunun üstündeki geçit) ışıklarda beklerken bi anda önümden alfalar geçmeye başladı o kadar heyecanlandımki kendimi tutamadım kırmızı ışıkta geçip daldım alfaların arasına:) 56 numaralı 156 nın arkasına geçtim. bostancıdaki buluşmaya yetişemeyip verilen hediyeleri alamadığım halde konvoy çok güzel ve heyecan vericiydi.trafiğin yoğun olmasından hiç şikayetçi olmadım şahsen bomboş yolda kimsenin görmediği bi konvoyda olmak o kadar heyecan verici olmazdı düşüncesindeyim. reinadaki etkinliği zaten anlatmaya gerek yok herkezi kıskandıracak organizasyon yapmışlar. guiletta ya gelince resimlerde göründüğünden çok daha güzel görünüyor (baz versiyon olduğu halde) bence iç dizaynıda güzeldi. gözler alıştıkça bence AR nun en gözde modellerinden olacaktır.
bence bu hafta tv kanallarında yayınlanacak olan otomobil programlarında etkinlikle ilgili bizlerede yer verilir ama hangi kanalda hangi programlar ne zaman yayınlanıyor bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim. organizasyonda emeği geçen herkeze bize çok özel bir gün yaşattığı için teşekkür ederim.

Hocam..ışıkta bekleyen sizmiydiniz...:)) Valla sunrooftan el salladık size..
korna çaldık...
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

tugrul

Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara ve ayrıca telefon ederek durumu öğrenen Murat Bey'e (Dentist) tekrar çok çok teşekkür ederim
Emrah arkadaşımızın sağda dururken konvoyu görüp hızla araya girme kısmını çok güzel izledim günün güzel anlarından birisiydi, bende neredeyse aynı dakikada koptum konvoydan  malesef.
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Calibra

Öncelikle emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum!

Epeydir sanal alemde konuştuğumuz, bilgi paylaştığımız, yardım talep ettiğimiz insanlarla yüzyüze görüşme fırsatı yakaladığım için de mutlu oldum.

Gelelim bendeki maddelere :)

1- Yağmur yağmadı. Ama aşırı sıcaktı. Beynim haşlandı :)

2- İnanılmaz bir kalabalık oldu ben sitede 50 katılımcı görünce, dedim heralde bi 30-40 daha gelir, oluruz 80-90 kişi dedim ama saat 10.35'te geldiğimde 122. sıradaydım :)

3- Hediyeler belki çok kaliteli değil de yine de idare ederdi, ama en çok anahtarlık en kaba tabiriyle "tırt" kalmış :)

Bir de Sercan'ı gördüm Bostancı'da. Kendisi her zaman yardımsever bir şekilde sorularıma cevap verirken daha tanışma fırsatı yakalayamamıştım... Tanışmış oldum. Eski halini de bir kere gördüğüm için bir toplantıda, Pazar günü görünce farkettim, adam inanılmaz zayıflamış! Sercan nasıl zayıfladın abi taktik ver bize.

4- Konvoyda olmak çok güzeldi gerçekten. Neden Alfa'yı sevdiğimi ve Alfa kullanmak istediğmi bir kez daha anladım. Arkadaş, Toyota'da, Honda'da, Opel'de, BMW'de veya Mercedes'te böyle bir ortam olmaz. En ucuz ile en pahalısını, en eskisi ile en yeni modelini bir araya getirebilecek başka bir marka yoktur heralde :) Alfa bu yüzden de çok güzel.

5- Konvoy iyi başladı ama, biz arkada kalanlar için ilk ışıklarda bozuldu ve hemen sollamalar başladı. O sırada Tuğrul Bey'in kaza yaptığı anı gördüm ve inanın kendim çarpmış gibi üzüldüm. Geçmiş olsun kendisine tekrar. Araya karışan kendini bilmez bi Focus, nelere yol açtı hem de böylesi bi günde...

6- Konvoyu köprüye gelmeden yakaladık ama tabii ki tehlikeli geçti kimi anlarda :) Ani frenler veya araya kimseyi sokmama çabaları sıkıntı yarattı.

7- Alfalar çok yakıyor arkadaş :) Bostancı'da ışığım yandı... Dedim ki Reina'ya giderim, dönüşte her zamanki benzincimden alırım eve (Teşvikiye'ye) dönerim zaten hemen... Neyse, İnönü Stadı'na kadar geldim, artık ibre 0'a dayanıyordu ki, konvoydan çıkıp hemen basıp gittim Dolmabahçe PO'dan benzin aldım. :)

8- Reina'da ortam çok güzeldi ama gölgede yer kapamadığımız için beynimiz bi kez daha haşlandı. Ama Giulietta'yı görmek için değdi.

9- Giulietta'yı beğendik. Gerçekten güzel olmuş ETNA BLACK rengi de harikaydı ama tabii insan orada bir Alfa Rosso da aramıyor değil :)

10- Velhasıl güzel bir gündü, Nişanlım da ben de çok eğlendik, P.tesiye yetiştirmem gereken bir tomar iş yüzünden erken kalkmak zorunda kaldık ne yazık ki ama olsun.

TEŞEKKÜRLER EMEĞİ GEÇENLERE, TEKRAR!
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

judas

Bu kusursuz organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.

Yalnız Giulietta'nın ön konsol ve özellikle o radyodan başlayan  plastik kabarık kısım biraz keyfimi kaçırdı.Fiat tasarımcılarının parmağı var bu işte:)

Register or Login" border=0>
Sadece Alfa

Edited by - judas on 29/06/2010  10:32:25
147 1.6 T.Spark
GT 2.0 SS
Giulietta 1.4 TCT
GT 2.0 SS

ALFAtih

Yönetici arkadaşlardan organizesyon video ve resimlerinin yayınlanmasını rica ediyoruz.
Bu arada diğer arkadaşların çektiği resim ve videolarıda görmek isteriz.

Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Dentist

Evet;fotoğraf,video ve medyada çıkan haberleri göremedik hâlâ...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Togay Tuzcu

quote:

Sn. Togay Tuzcu, renk farkının farklı fiyatlarda olmasının nedeni aracın çıplak fiyatına eklenip aracın motor hacmine göre ÖTV eklenmesinden kaynaklıyor olması gerek.

Hımm, ben bunu bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler.

bado

orada uzun uzun bana giuliettayı anlatan arkadaş şuan ismini tam hatırlamıyorum.lütfen bize dedi giuliettanın donanım fiyatlarıyla ilgili eleştirin dedii.. değerlendirmeye alacağız dedii.. giulietta almayı düşünen arkadaşların en azından buradan donanım fiyatlarıyla ilgili eleştirilerini buradan paylaşırsa okunacağını umuyorum...
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

erdem1904

O görevli arkadaş sitemizdeki ilgili başlıkları incelerse ciddi anlamda giuliettayı değerlendirmiş olur
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

emrahbaser

Hocam..ışıkta bekleyen sizmiydiniz...:)) Valla sunrooftan el salladık size..
korna çaldık...

[/quote]

ewt bizdik bizde sizi gördük:)bu arada ben galiba kaza yerinin ilerisinde olduğum için kazayı görmedim çok geçmiş olsun. Allah büyüğünden korusun.

BARLAS

Gerçekten son zamanlarda en en çok katılmak istediğim organizasyondu ama bir gece önce Bayramoğlu'nda kızkardeşimin düğünü vardı ve ertesi gün de Denizli'den gelen hısım-akrabanın yakın markajı nedeniyle gelemedim.

turkkol

pazar gününki organizasyona kısıtlı katılmış olsamda (saat 13:30'dan sonra Reina kısmına) fikirlerimi paylaşmak istedim.

-Öncelikle konvoya katılamadığım için üzüldüm o bütünlüğü iyi veya kötü yaşamak isterdim.
-Reina'da ikramlar,ortam,araçlar olması gerektiği gibiydi, fakat aracların apar topar geldiği belliydi, acıkcası ben beyaz veya kırmızı bir 1750 TB görmek için cok umutluydum ama kısmet olmadı :)
-Yanımdaki misafirleri getirmek zorunda kaldım :) kahvaltı sonrası dayanamadım Reina'nın önünden gecerken onlarıda içeri soktum :) (otobomil ve Alfa Romeo tutkusu böle olsa gerek)
-Vale konusunda endişeliydim aşırı kibar olması ve aracımı direk kapının önündeki tek arabalık yere alması beni onere etti böyle bir günde sanki gelenleri beni 2.5 V6 tım karsılıyomus hissine kapıldım :))  normalde orda ferrari,lamborgini falan olurdu başka bi italyan'ı tercih ettiler.
-Bu tip organizasyonların daha cok olması dileği ile sizlere teşekkür eder emeği geçmiş tüm abilerime,arkadaşlara ve kardeşlere sevgi ve saygılarımı iletirim.

ycl58

Benim gibi İstanbul dışında olupta gelemeyenler için kıskanılası bir organizasyon. Umarım tekrarı için bir 100 yıl daha beklemek gerekmez ve biz katılamayanlarda katılma fırsatı buluruz.
Ayrıca videolarıda artık izleyebilsek iyi olacak.

emrahbaser

he bide aklıma gelmişken kapıdaki görevlinin şu sözleri aklımda kalmış '' kaç yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle bişi gördüm'' :)) bilmiyorum başka bir markanın marka kullanıcılarına daha önce böyle birşey yaptığı hakkında bilgisi olan varmı?

ALFAtih

quote:

he bide aklıma gelmişken kapıdaki görevlinin şu sözleri aklımda kalmış '' kaç yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle bişi gördüm'' :)) bilmiyorum başka bir markanın marka kullanıcılarına daha önce böyle birşey yaptığı hakkında bilgisi olan varmı?

Hocam. Alfa romeo ve kullanıcıları arasındaki bağ diğer markalarda yok.
Herkes bir arabaya aşık olur, hoşlanır.Bende Mustang yada Masserati sahibi olmak isterdim.
İlk arabam 96 model 1.8T A4 dü. Çok güzel bir arabaydı severekte kullandım. Audi forumlarına da girdim. Sonra Nissan Maxima Kullandım bir yıl.Ekonomik sebeplerden Onuda sattım. Mersedes kadar konforluydu. Fakat Şimdi Eskiden beri Hayalim bir 155 Sahibiyim. Konforlu diyemem ama çok seviyorum. Ailemde benden başkası kullanmıyor. Kıyamıyorum. Reyna da vale otoparka araçı kendim koyayım diye o kadar dil döktüm. AROC'dan Yöneticilere not: bir daha ki organizasyona lütfen dikkat edelim. Araçlarımızı kimseye vermiyoruz.

Sözün özü Emrah hocam ben böyle bir birlik vede bağlılık başka markada yok.
Kullanıcısı da araçları gibi bir aile.

Bu yüzden; Guiletteların piyasada çok satılması ve alfa ruhunu taşımayan bir çok kişinin Alfa kullanması beni rahatsız ediyor açıkcası. Naylon Alfistilerimiz olacak sanırım.

emrahbaser

quote:

quote:

Hocam. Alfa romeo ve kullanıcıları arasındaki bağ diğer markalarda yok.
Herkes bir arabaya aşık olur, hoşlanır.Bende Mustang yada Masserati sahibi olmak isterdim.
İlk arabam 96 model 1.8T A4 dü. Çok güzel bir arabaydı severekte kullandım. Audi forumlarına da girdim. Sonra Nissan Maxima Kullandım bir yıl.Ekonomik sebeplerden Onuda sattım. Mersedes kadar konforluydu. Fakat Şimdi Eskiden beri Hayalim bir 155 Sahibiyim. Konforlu diyemem ama çok seviyorum. Ailemde benden başkası kullanmıyor. Kıyamıyorum. Reyna da vale otoparka araçı kendim koyayım diye o kadar dil döktüm. AROC'dan Yöneticilere not: bir daha ki organizasyona lütfen dikkat edelim. Araçlarımızı kimseye vermiyoruz.

Sözün özü Emrah hocam ben böyle bir birlik vede bağlılık başka markada yok.
Kullanıcısı da araçları gibi bir aile.

Bu yüzden; Guiletteların piyasada çok satılması ve alfa ruhunu taşımayan bir çok kişinin Alfa kullanması beni rahatsız ediyor açıkcası. Naylon Alfistilerimiz olacak sanırım.

aslında bi yönde haklısın bende trafikte ender rastlanan olmayı seviyorum ama markanın kendini geliştirmesi diğer markalar arasında ezilmemesi için ürün satıp kar da yapması gerekiyor..yani bi yandan satmasını istiyorum biyandada trafikte çok fazla olsun istemiyorum:))beyazın piskopatı gibi oldu ama..:)umarım kendi kendimizede organizasyonlar yaparak birbirimize ve alfalarımıza olan bağlarımızı koparmayız..açıkçası ben 100.yılda kimseyle tanışamadım yemek yemekten ve guilettayla ilgilenmekten:)

goodoldtimes

Aslında düşününce, çok da öyle alfistiti memnun etmek için yapılmış bir organizasyon değil. Giulietta'yı alacak insanların en az yarısı eski alfa kullanıcılarıdır. Böyle düşününce TV, gazete vs reklamlarıyla yapamayacakları tanıtımı çok daha ucuza mal ederek, potansiyel hedef kitlelerinin yarısına tek güdne ulaşmış oldular. Çok ucuza Giulietta reklamı oldu kısaca.

Eyup Ozturk

Çok güzel bir organizasyondu. Organizatörlere ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir organizasyon ancak böyle katılımcılar ile gerçekleştirilebilirdi.

emr7919

Gerçekten güzel bir organizasyondu. Organizasyonu anlamlı kılan katılımcı sayısının oldukça fazla olmasıydı. Emeği geçen ve pazar gününü ayırıp gelen herkeze teşekkür etmek gerekir.
Ortam, ikramlar oldukça yeterliydi. Yeni araçların dış görünüşleri ve özellikle boyaları çok hoşuma gitti ama aynı şeyi içi için söyleyemeyeceğim. Ön sıralarda olduğumdan kaza olayını göremedim. Kaza yapan arkadaşımıza da geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.
Arayı açmadan yeni organizasyonlarda görüşmek üzere.

ALFAtih

İstanbulda yeni bir buluşma olsun isterim. 100. yıl kutlamasında ancak bir kaç kişi ile tanışabildik. konuşamadık bile. Daha çok tanışabileceğimiz ve konuşabileceğimiz bir organizasyonu isanbul'da bekliyorum.

murat

Organizasyona katılamayan arkadaşlardan resim neden yok tarzı sorular alıyorum son günlerde..O nedenle elinde resim olanlar paylaşırsa seviniriz
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ku2

Evvett... Firsat buldum yazayim dedim..

Oncelikle organizayon guzeldi. Esim ve ben cok memnun kaldik. Taaa Ankara'lardan buralara geldik..Sizlerle tanismis olduk. Murat Abi (Dentist), Cemal (Jakomo), Bulent (Alfadanadam), Serkan (Agucba)..sizlerle tanismak beni mutlu etti.. Burda forumda yaziyoruz..ciziyoruz..En guzeli burada sohbet edip, birseyler paylastigim, ortak paydada bulustugum sizleri yuzyuze tanima firsati bulmam.

Dedigim gibi organizasyon bence guzeldi.. Konvoyda kopmalar oldu.. Bi ara fena gazladim..ondeki arkadasa giriyordum 34 EZG plakali arkadas.. Ancak bir sefer solunda..bir seferde saginda durdum carpmamak icin.. Ani frenler olabiliyordu konvoyda.. Ara ara toplanmalar, grubu toparlamak icin ufak durmalar iyi oldu. Bagdat caddesindeki muzik yapan kizlar hostu..Keske birkas koseye daha koysalardi boyle ufak ekipleri.. Bence cok havali, gosterisli oldu. Inonu stadyumun yanindan inerken isikta durduk. Yanda heavy metal konserinden gencler vardi.. Birkaci geldi..Abi bunlarin hepsi Alfa Romeo degilmi..? diye sordu.. Bende evet hepsi Alfa Romeo. Niyeee..? diye sordular.. Esim ve ben cok gulduk. Alfa'nin 100. yil kutlamalari var..Bizde oraya gidiyoruz konvoy halinde.. Reina da toplaniyoruz. dedim... Vayyy vayy vayyy dediler...
Metal selami caktik, yesil isik yandi..devam ettik.

Ankara'dan geldim. Gordum. Dondum.
Sizleri tanimak guzeldi. Tekrar gorusmek uzere.

Bana ve esime cok sicak davranan Murat Abi, Cemal, Bulent ve Serkan'a tesekkurler.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Jakomo

Selim her zmn kardeşim aşk olsun,Sen kalkıp Ankaradan gelmişsin, aramıza katılmışsın, kendi adıma benim yaptığım az bile hatta gerektiği kadar seninle ilgilenmedim kendi adıma ...... Oturmaya da beklerim mutlaka ona göre !!!!
Bu arada alfasını bekleyen Alfisti nasıl mı görünür ??

İşte böyle:

Register or Login" border=0>

Edited by - Jakomo on 04/07/2010  23:28:34
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB