Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 100. yıl Kutlaması... Değerlendirmeler.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

Konuya buradan devam edelim.

Lütfen resimleri 800x600'den büyük koymayalım.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

XETRaM

Gelenlere, gelemeyenlere katkısı olanlara herkese teşekkürler. Güzel bir gündü. Arada konvoylardaki kopukluklar yüzünden yanlış yollara sapanlarda oldu ama inş herkes gönlünce eğlenebilmiştir.

zaferisgoren

Promosyon Giulietta'yı kim kazandı? :)

dragsTaR155

bencede güzeldi ama kimseyle tanışamadım valla :) manken kızlardan biri fenaydı ( tipik tukish style bi değerlendirme)

Gokhan

Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Alfa Romeonun böyle bir gününü kullanıcıları ile paylaşması çok güzel bi olay daha önce hiç bir firmadan duymadım böyle bir şeyi. Tekrardan emeği gecen herkese teşekkürler güzel bir gündü..

dragsTaR155

bu arada vale konusuna gelince ben alfamı valeye vermedim kendim girdim içeri ve valelerin içerde manevra yaparkenki hallerini görünce iyi yaptığımı anlamış oldum. Bu durum hep böyledir zaten...

Dentist

Çok güzel bir etkinlik oldu;gel(e)meyenler bence gerçekten de çok şey kaçırdılar.
Herşey Alfa Romeo'ya yakışır kalitedeydi.Tüm emeği geçenlere içten teşekkürler.
Register or Login" border=0>
Sağolsunlar 147 imi ilk üç arasına almışlar...
Reina'nın giriş kapısının tam önüne park edilen 147 olarak tarihe de geçtik...:)

Edited by - Dentist on 27/06/2010  18:45:19
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

DeepSilent

Emeği geçen herkese teşekkürler güzel bir gündü. Gerçi pek kimseyle tanışamadık ama o kadar alfayı bir arada görmek büyüleyiciydi.

Tufan

Gerçekten güzel bir gündü.  Alfa Romeo Türkiye'ye teşekkürler tekrar.

makinem yanımda olmadığı için pek resim çekemedim ama olanları koyuyorum.

Tufan

Çocuklar...

Meğer survivor Seda da alfistiymiş...

Çocuklar dışında Seda'nın bir hayranı da bakalım kimmiş:)

son olarak alfadanazgöbekadam:)

naxos

cok güzel gectiğine eminim gelemedim bu seferde tam tatile denk geldi antalyadan dönüyorduk..
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

erdem1904

sedanın survivor adasında ıslanıp yengeç kovalıyor olması gerekmiyormuydu hatta şu anda tvde karşımda
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

apojitsu

ben niye gidemediiiiiiiimmmm soğan ekmek yeseydimde oralara gideydiiiiiiimmm oooooooooyy ooooooyyyy ciğerim yanıyo ooooooooyyyyy

mutu

100 yılda bir görülecek Alfaya yakışır  bir etkinlikti cok etkilendim herşey çok güzeldi yalnız guiletta açıkcası cok cezbetmedi beni alıp bineceğim bir araba deil şahsen alfa gt'nin de yerini kesinlikle tutmaz..
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

bado

Nerden başlıyacağımı bilemiyorum.. Alfa Romeo Türkiye muhteşem bir organizasyonla biz alfistilere süper bir pazar günü geçirtti. Mekan seçimi, kalite yani her şey alfaya yakışır on numara idi. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum..
konvoyumuz baya bi kopuktu ama yinede insanların gözleri alfaların üzerindeydi.. benim için mükemmel bir gündü.giulietta ilede yakından tanışma fırsatı bulduk :) ben ondan hoşlandım oda benden hoşlanmış şuan söz dönemindeyiz nişan agustos nikahı'da ekim ayında yapıcağız bi akslilik olmaz ise

Edited by - bado on 27/06/2010  22:28:00
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

TRUPHASE

Konvoy çok kopuktu trafikten dolayı. Bağdat caddesinde kaza yapan alfa sahibine çok geçmiş olsun bu arada. Organizasyon güzeldi, hata aramaya gerek yok. Fakat yeni araç beni hayal kırıklığına uğrattı. Dış görünüş güzel ama aracın içi gerçekten çok kötü.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

alperbatur

öncelikle emeği geçen, ucundan kıyısından da olsa eli değen herkese çok teşekkürler. sonra da pazar gününü ayrıyan arkadaşlara çok teşekkürler. çok güzel, kaliteli bir etkinlik oldu.

konvoy daha tertipli düzenli olabilirdi. bunun haricinde herşey yerli yerindeydi. tekrar tekrar teşekkürler.

fotoğrafları daha sonra ekleyeceğim.

caddede kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.

AlfistiKerem

Vayy vayy çok büyük şeyler kaçırdık anlaşılan

alfisetem

gidenler adına sevindim kendi adıma üzüldüm ameliyat olacak zamanı bulmuşum of yaaaa seda ya da bayılıyodum tek taşla 2 kuş vurucaktım anca kafayı duvara vurabiliyorum torunumun torunu gider artık diğer yüzyıla resimlerle teselli bulacağım artık

Fatihob

Emeği geçen herkese teşekkürler..mükemmel bi organizasyondu..konvoy kopuktu ama trafikte 150 araç anca bu kadar olur..e-5te gayet arka arkayaydık..özellikle reinada boyle karşılanıcağımızı hiç tahmin etmiyordumm..Caddedeki alfayada yazık oldu günü kaçırdı büyük ihtimalle onada geçmiş olsun..organizasyon için tekrar teşekkür ederimm

..

Gokhan

Arkadaşlar bu çekilen video görüntüleri bizim elimize de ulaşacak mı acaba bilgisi olan var mı?

tunayaz

guiletta hakkında daha çok görüş bekliyoruz :))

Tufan

Gün sonunda izlenimlerimi paylaşayım dedim:

Öncelikle buluşma yeri ve organizasyonu gayet başarılı idi. Bildiğiniz üzere organizasyon başka bir şirkete ihale edilmişti, bu nedenle öncekilere göre çok daha düzenli ve oldukça detaylı düşünülmüş şeyler vardı. Gelemeyenler ayrıca 100.yıla özel bi tshrt ve şapka , alfa rozeti, kalem, 1/43 159 maket ve giuletta broşüründen oluşan bir paketi kaçırdılar.

Daha önceki organizasyonlarımzda defalarca gözlemlediğimiz şeyi bir kez daha gördük: Şehir içinde konvoy filan olmaz, istanbulda hiç olmaz. Bu vesile ile Bağdat caddesinde kaza yapan 156 sahibi arkadaşa da geçmiş olsun. Hiçbirimiz durup ilgilenemedik. umarım günleri rezil olmamıştır.

Reina'ya ve içerideki ikrama diyecek bir şey yok, gayet güzeldi herşey.

Gelelim Giuletta'ya: Aracın lansmanı eylül ayında yapıalcak. bu nedenle italyadan sırf bu güne özel 3 adet araç getirilmiş. gelen araçlar baz donanım seviyesindeki 105 bglik dizeller. Farklı donanım seviyleri aracın cazibesini kat be kat artıracaktır elbet ama bu haliyle dahi aletler göz alıcı. Ben 156'dan sonra arkayı dar buldum. Bunun dışında ön taraf resimlerde görüldüğünden güzel. Boyasından da bahsetmeden geçemeyeceğim. İsmini bilmiyorum ama mitoda da olan ve içinde kırmızı pigment bulunan siyah bir tondu araçlar. güneş altında çok güzel duruyor.

Bu güzel gün sayesinde ben uzunca bir süredir görmediğim bir çok arkadaşımı da görmüş oldum. (Hepinizi de çok özlemişin be).

Alfa Romeo Türkiye Direktörü Arzu Çolakoğlu şahsında, başta Yalçın Penbecioğlu olmak üzere, tüm AR TR çalışanlarına teşekkür ederim.

ozi156

guzel gectigine sevindim adınıza..ama sanırım yeni arabayı pek begenmediniz ve sanırım dar ic mekanı..

TRUPHASE

yine söylüyorum;aracın dışı güzel ama içi çok kötü. 156'nın yerini dizayn olarak, malzeme kalitesi olarak  kesinlikle You are not allowed to view links. Register or Login yazık ki bu araç gün geçtikçe Fiat laşıyor, vw leşiyor. Bugün kesin karar verdim, 159'a güzel bir makyaj gelmez ise ben E kasaya geçeceğim.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]