Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ve Lancia, AKOTA ile yeniden Ankara'da

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

Arkadaşlar selam...
Biliyorsunuz uzun süredir Ankara'da yetkili ALFA ROMEO ve LANCIA bayisi yoktu. Bugün Eskişehir yolu Mesa Koru tarafından geçerken AKOTA-ALFA ROMEO-LANCIA yazılarını gördüm.
Yeni bir plaza yapmışlar Eskişehir gidiş yönünde, MESA KORU/Köksal Toptan Lisesi karşısına ve bizim amblemler duruyordu.
Hatta servisi açılmış bile... fakat araçlar cmt günü gelecekmiş. Muhtemelen hafta sonu da açılış varmış.
İçeri girip satış elemanları ile selamlaştım ve duyurusunu sitemizde yapabileceğimi söyledim.
Servis olarak hepimizin gittiği yerler belli fakat satış noktası olarak modelleri görebileceğimiz bir yerin olmasını da istiyorduk.Alfa almaya niyeti olanların gidecek showroom bulamama durumu da sona ermiş olacak.
Galiba kokteyl tarzı bir açılış yapacaklarmış. Görevliler tel no ve isim aldı. Bilgilendirme yapacaklar.
Buradan aldığım bilgileri sizle paylaşabilirim. Bayram öncesi belki bir açılışta Ankaralı Alfa tayfası olarak görüşürüz.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

antihero

Evet bende konusunu açacaktım, pazartesi işe giderken gördüm Akoto'yu.
Hayırlı uğurlu olur inşallah...
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

murat

Bu güzel haber için teşekkürler Arda, tam da Tofaşa bununla ilgili ağır sitemlerimizi bildirmek üzere idik .. Bu büyük ayıp ortadan kalkmış oldu.

Ankarada müsait olan üyelerimiz toplu bir ziyaret gerçekleştirerek bu güzel harekete destek verebilirler.
Ankara için hayırlı olsun
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

erdem1904

Hepimize hayırlı olsun... Nihayet ankara bu ayıptan kurtuldu.. Yalnız yetkili serviste çalıştıracakları personeli merak ediyorum ben hadi hayırlısı diyelim
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ku2

Cumartesi kaçta..??? Gelirim ben de.

Hala bir davetiye atmıyorlar la..gıcık oluyorum..!!!

Bugün gene mercedesten aradılar.. Test sürüşü yapmıştık bir arkadaşım ile.. 2 ay önce..

c180 kompresor amg donanım 46.000 euro..

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Menza

yeni kasap açıldı desenize:))))

omerbilgehan

Malasef cumartesi yola çıkacağım memlekete doğru. Ama erken olursa gelirim.
Saatini buradan takipteyim
2006 147 1.6 TS Distinctive "60 ZC 100"

Murat Sağlam

ankaraya hayırlı ugurlu olsun....

dnr1

yeni kasapmı...:-))) koptum abicim yaa..alemsin valla..
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

may-alfa

"Alfa Romeo Türkiye" sonunda bu işi çözdü desenize.. Ama kimseye haber vermedi, bu konuda çok ilgili olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.
Önceki aracım Peugeot 206 idi hala ABC otomotivden mesajlar geliyor. Yok yeni araçlar için test sürüşü mekanik işçilikte şu kadar indirim.
Geçenlerde bir arkadaşın aracı kazaya karıştı benim telefonumla "Tanoto"yu aradık adamlar hala bilgi mesajı atıyorlar.
Bizim alfa romeo Türkiye geçen bir mesaj atmış "TCT şanzumanlı Giulietta'lar artık Türkiye'de Showroomlarımaza bekliyoruz" Diye bende aradım Ankara'da hangi showrooma gidelim diye biraz bozuldular:)) Olsun biz sizi tamir ederiz diyecektim ama neyse..

Edited by - may-alfa on 03/11/2011  11:39:50

Edited by - may-alfa on 03/11/2011  11:42:32
Mehmet Arif

may-alfa

quote:

Evet bende konusunu açacaktım, pazartesi işe giderken gördüm Akoto'yu.
Hayırlı uğurlu olur inşallah...

"Akoto" değilmiş "akota" imiş:))
Söylemesi bile zor..
Mehmet Arif

cario

Bu iyi haber, Alfa Romeo sever olarak bir Giulietta test sürüşü bile yapamamış olmak can sıkıcıydı. Aslında bu duruma ankarada üzülen alfa sahipleride olacaktır. Çünkü ankaralılar öncesinde üstün otomotivin yaptığı bu işi son yıllarda yapan olmadığı için Beyaz Giulietta'larıyla tek olmanın mutluluğunu yaşıyorlardı. Şimdi satışlar artacak, piştiler çoğalacak :)
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

agucba

Resmi olarak açılmamış bir servisin reklamını yapmıyor olmalarını yadırgamamak gerek.

Bir kaç güne kadar zaten bir bildirim yapılacaktır muhtemelen.

///////////////

may-alfa

quote:

Resmi olarak açılmamış bir servisin reklamını yapmıyor olmalarını yadırgamamak gerek.

Sizce Alfa Romeo Türkiye internet sitesinde Servis kısmında, açılan ya da açılacak olan servisin belirtilmesi resmi değil midir?
Link: You are not allowed to view links. Register or Login
Mehmet Arif

Murat Sağlam

site de gözüküyor zaten...
mehmetin dedigi gibi...

agucba

quote:

quote:

Sizce Alfa Romeo Türkiye internet sitesinde Servis kısmında, açılan ya da açılacak olan servisin belirtilmesi resmi değil midir?
Link: You are not allowed to view links. Register or Login

İnternet sitesinde yayınlamak farklı, "Alfa Romeo Ankara Satış Mağazamız ve Yetkili Servisimiz açılmıştır" şeklinde yazılı beyanda bulunmak farklı şeyler.

Bu hoş bir şey mi? Değil. Ama ne yazık ki internet siteleri ile ilgili böyle gerçekler var. Şirket istediği kadar kurumsal olsun.

///////////////

may-alfa

Tamam Serkan Bey ama Alfa Romeo Türkiye'ye böyle şeyler yakışmıyor. Bunları bildirmek lazım. Neyse bu konu çok tartışıldı bir seviyeye gelemediler. Umarım en kısa zamanda bilgilendirirler.
Ankara'ya ve bize hayırlı olsun.
Cumartesi izin alabilirsem bende gelmeyi düşünüyorum.
Mehmet Arif

agucba

Haklısınız Mehmet Bey, Alfa Romeo Türkiye'ye yakışmıyor ama malesef kendilerinde pek bir ilerleme yok. Ya da çok yavaş oluşuyor bazı şeyler.

Bakalım, Alfa Romeo'dan gelecek cevabı bekleyelim.

///////////////

Menza

quote:

yeni kasapmı...:-))) koptum abicim yaa..alemsin valla..

valla abi bugüne kadar ki tecrübelerim böyle olduğunu söylüyor:)))
adamlar tam kasap kurban bayramında al götür kurbanını kessinler:))
Çok merak ediyorum kadroları mekanikerleri nasıl nerden buldular..

147BLACK

1-Kasap espirisine ben de çok güldüm... Yetkili servislerin kasaplıkları nam saldı.

2-Akoto değil, AKOTA... :-) Çünkü bu adamlar halihazırda Ankara'nın en büyük 1-2 TOYOTA bayisinden birisi. Eskişehir yolunda kocaman bir Toyota plazaları var. Akota benzetmesi oradan ileri geliyor.

3-Acaba Üstün'ün Alfa-fiat ustalarını mı transfer ettiler yoksa Toyota'dan devşirdikleri ustalarla mı servis verecekler ben de merak içindeyim.

4-Cumartesi günü olması muhtemel açılışla ilgili halen bir mesaj ya da arama yok. Yarın sitelerine bir göz gezdireceğim. Cumartesi açmayabilirler plazayı, arife günü. Açsalar da haber vermeyebilirler. Aramızdan birileri daha tüyo kapmaya çalışsa iyi olabilir.

5-Bizim YGT 14'ün sahibi (156 MKII SS) Yiğit, bu adamların alacağını Alfa Romeo'yu çok önceden öğrenmişti. "Çok düzgün adamlar, iyi olacak almaları" vs dediğini hatırlıyorum. Umarım bu iyi niyet dilekleri gerçek olur.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

may-alfa

Telefonlar sürekli meşgul. Ama servis kısmındaki Brera ve Gtv güzel duruyor.
Resimlerin linki: You are not allowed to view links. Register or Login
Mehmet Arif

antihero

bayramdan sonraya ertelesinler, ararlarsa söyleyin:)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

murat

Ana sayfadaki her marka model aracınıza servis hizmeti ifadesini okudum ve şoka girdim.. Skoda favoritle gitmek lazım buraya
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

alfa147black

uğrayan varmı acaba ??

bado

quote:

Ana sayfadaki her marka model aracınıza servis hizmeti ifadesini okudum ve şoka girdim.. Skoda favoritle gitmek lazım buraya

akota hakkındada bilgi aldım. sadece kaporta ve boya olacakmış başka markalara. devasa bir servis yeri varmış z.kuyu birmot'un fiat ve alfa romeo kısmınının tamamından büyükmüş. ve şuan ankarada 8 bin araca kış lastiği hizmet veriyormuş. o yüzden başka marka araçalrın girip çıkması doğal bu durumda.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /