Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

AlfistiTurkey Yaza Merhaba-Resimler/Yorumlar-

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

yol ve giriş musait olsa bencede direkt girişte para almak gerekiyordu..böle bi açık hoş olmamış..

Salleen

fazla olan şapkayı alabılrım bu arada  sercan baba :D

n/a

Harika bir gündü herşey olması gerektiği gibi iyi düşünülmüş ve uygulanmıştı bence site olarak oranizasyon kabiliyetmiz üst düzey  bu üstün kabiliyetleri track day oraganizasyonlarında görmek isteriz :) Emeği geçen herkeze sevgiler saygılar. Ben o gün güneşte biraz fazla kalmışım amele yanığı tabir edilen yanıklarım var pikinikten hatıra :)sanırım solaryuma girmem gerekicek

n/a

bülent ve bektaş abilerim ben de bu ödeme meselesine takıldım, sizlerinde işin o tarafına değilde, olaya üzüldüğünüzü biliyorum ama bu kadar organizasyonu, bu kalitede tamamladıktan sonra gelin şöyle yapalım : toplamda organizatörlerimizin ne kadar zararı varsa paylaşalım konuyu kapatalım. haddimi hoş görün ama adet size işletmeciler tarafından verildiyse onlarda da bir hata olabilir çünkü; hadi şapkayı anahtarlığı anlıyorum bir sürü çoluk çocuk vardı bunlar kaynaya bilir ama para meselesini aklım almıyor yahu oraya kadar arabasıyla gelipte anonslara rağmen nasıl bir insan olabilir ki ödemez yediğini içtiğini yav!

Salleen

aynen katılıyorum...

Tufan

Para konusunu bir şekilde hallettik, dert etmeyin artık Ama bir sonraki organizasyonda sevimsiz de olsa parayı peşin almak farz oldu. Çürük elma her yerde var neticede...

Şapka isteyen varsa bende önceki organizasyonlardan kalan 2-3 şapka daha var. Öncelik yeni üyelerde olmak üzere isteyene gönderirim.

ycecen

quote:

abi bu arada şapka ayarladım ben sana :) ama herkes sana şapka veriyo:)

quote:

Şapka isteyen varsa bende önceki organizasyonlardan kalan 2-3 şapka daha var. Öncelik yeni üyelerde olmak üzere isteyene gönderirim.

Valla ben de yeni üye sayılır mıyım bilmiyorum ama şapkası olmayan alfistilerdenim ben de :))

quote:

Para konusunu bir şekilde hallettik, dert etmeyin artık Ama bir sonraki organizasyonda sevimsiz de olsa parayı peşin almak farz oldu. Çürük elma her yerde var neticede...

Ya bence karışıklık olmuştur diye iyi niyet göstermek istiyorum.. Zira grup halinde gelenler bile kopup ayrı ayrı sohbete başladılar..
Ben mesela unutmuştum vermeyi Mert gelip aldı benden parayı.. Almasa direk verdiler heralde diye düşünürdüm..

bado

gerçekten çok üzücü eğer bilinçli olarak yapıldıysa..fakat iyi niteyli düşünmek isiyorumda..12 kşide az deilki iyi niyet nereye kdar..bnde arkadaşın teklifine katılıyom yanlış annaşılmassa bölüşelim derim..çok ayıp etmişler...üzüldm valla!!!
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

AlfistiKerem

Hakikaten ödenmemesi bence çok ayıp...Hemde çok ayıp.İnşallah birdahakine böle şeylerle karşılaşmayız...

n/a

bölüşme güzel fikirde.
gene kimler bölüşücek ??
180 kişi çıkıp bölüşcekmi yada bu 180 kişinin 100 ü olsun hadi toplanıp bölüşücek mi parayı??yine yönetim ve sürekli aktif olan kesimde paylaşılacak oda yine bir eşitsizlik doğuracak bence..

ben aramızda toplanıp bölüşme konusuna karşı değilim ama o işinde adil olmayacağını düşünüyorum.

agucba

Eksik ödenmiş diyoruz da, belki işletmeci arkadaşlar yanlış sayı aldılar. Olamaz mı? Çünkü 12 rakamı az değil ve ayrıca Cemal o kadar da anons yaptı. Ama o kadar anonsun üstüne hala vermemizlik yapıyorsa birileri, kendilerinden rica ediyorum; Bir daha bir organizasyona gelmesinler. Neticede kimse başkasının yediği yemeği ödemek zorunda değil. Ödeyen arkadaşlara, yani bu pikniği yapanlara karşı büyük bir terbiyesizlik.

Edited by - agucba on 01/05/2007  01:01:03

///////////////

AlfistiKerem

Serkancım sana sonuna kadar katılıyorum.Sercan masamıza geldi,"abi ücretler toplanıyo falan filan..." eyvallah dedik çıkardık verdik.Bu insanları enayi yerine koymak demek eğer gerçekten kasıtlı bir şekilde ödenmediyse.İlginç ya...Diyecek birşey yok.Valla ben konularda biraz hassasım biraz tuhaf oluyorum.

n/a

Abi o kadar anonsa rağmen ödemeyen ve burda bu kadar muabbetten sonra da ya "kusura bakmayın benimki arada kaynadı" demeyen adam, gayet sonraki organizasyonlarda bu yüzslüğe devam eder bence..
Ama neyse yapacak bişey yok an itibariyle..
Bende bir hata olmuş olabileceği ihtimalini düşünmüyor değilim..
Sercan bana bilekliği verdikten sonra paraları toplayan arkadaş bi an beni unuttu hatırlatmasaydım bende arada kaynıyodum, kalabalık içinde öyle karışıklıklar olmuş olabilir..  O tarz şeyler yaşayıpda parasını ödemeyenler lütfen şimdi ödesin..
Birde ödemeyen arkadaşlarımız varsa sakın, ödemedim kardayım diye sevinmesin.. Çünkü burada bu organizasyonu gerçekleştirmek için büyük emek harcayan, bu iş için yorulan insanlara, birde kendi yediklerinin hesaplarını ödettiler, bu tür şeyler sıklıkla gerçekleşirse eminim ki hiçbir kar amacı gütmeden bize bu keyfi yaşatmaya çalışan bu insanların da hevesleri gitgide kaybolacak ve o işgüzar insanlarla birlikte hepimiz bu keyiften mahrum kalacağız..
O yüzden lütfen bundan sonra ücretlerimizi ödeyelim, ödemeyenleri de uyaralım..

Sercan Keklik

arkadaşlar ücretlerin hemen hemen cogunu ben murat beyle topladım.

Kişi sayıları araçlar mekana girerken tek tek sayıldı sayanlar ise mekan sahipleriydi.

Biz SAYMADIK! Bunun haricinde ben en son para toplama olayını bıraktıgımda.. ugramadıgımız 2 masa ve ücret alınmayan 2o kişi vardı. Benden sonra o 2 masayada ugranıp kişi sayısı 12 ye düşürülmüş.

Şimdi.. Cocuklar ücretsizdi.. Mekan sahiperi bir cocugu yetişkin diye yazmış olabilirler.. biri gelip 5 dk bakıp cıkmış olabilir...Fazla yazılmış olabilir.. Kavga sırasında bi karmaşıklık olabilir.. Kimsenin sucunu günahını almak istemiyorum. Çünkü bizim aramızda bu tür bi olay şu ana kadar yaşanmadı. Yaşanıcagınıda sanmıyorum.

Biz her hangi bir problem yaşamadan, Konvoyu getirdik taşkınlık olmadı,saygısızlık olmadı her hangi negatif bi olay olmadı.. (Şapkalara hucum harici :)) Bu tür olayında gerçekleşicegine pek inanmıyorum. Hepimiz İnsanız Dalgın bi anımıza gelir hatalar yapılabilir.. Fakat Kaç kere ananos edildi öyle bi problem olsaydı ödenirdi, Belki yanlış sayılmış olabilir.. Sayılan üye cıkmış olabilir.. Bu kadar problem oldu ama kimseye yemek alınırken İpinizi Gösterin denmedi..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

Bu para mevzusu gerçekten can sıkıcı zararı ortak karşılamaya bende varım. Bu arada Sercan o dağıtığın noel ağacı süslemesi iplerde harikaydı bu arada :P

n/a

Selam Arkadaslar,

Benim ilk bulusmamdi sizlerle. Umarim daha bircok bulusmada bir araya gelme firsati buluruz.

Yalniz bu toplantilari sadece bole pikniklerle degil gece partileri ile de pekistirelim derim. :)

Bu arada emegi gecen ve bu bulusmayi guzel kilan herkese tekrar tesekkurler.

n/a

Selam Arkadaslar,

Gercekten guzel bir bulusmaydi. Emegi gecen ve bu bulusmayi guzel kilan herkes tesekkurler.

Ama diyorum ki bu bulusalari gece partileri ile de pekistirsek, yaz gecelerine merhaba bulusmasi yapsak:) Guzel olur diye dusunuyorum.

n/a

Ben konuya biraz gec dahil oldum pardon:)

Ucret verilemmesi uzucu, yada iyi niyetli olalim unutulmasi...

Ama SerCy'e katiliyorum, yemek verilirken kimse bilekliklerinizi gosterin demedi. Bu dusunulmesi gereken bir detaydi.

Ayrica odenmeyen ucretler kimden tahsis edildi? Sonuc olarak 12 kisi ve 420 YTL eder. sonucta az para degil.

Bir sekilde aramizda toparlayip bu parayi odeyen arkadaslar ile bolusme fikrine destekciyim. Sonuc olarak bu bulusma bizler icin yapildi ve bulusmayi duzeneyen arkadaslara maddi bir kulfet olusturmasi uzucu olur.

Not: bir onceki msji iki kere gondermisim. pardon:)

erman76e

Gerçekten eglenceli bulduğum bir organizasyonda, bu tür para olayları biraz gölge düşürdü gerçekten.Bu tarz organizasyonları yapan ve bilen biri olarak diyeceğim bazı şeylerin önlemini siz alacaksınız bu tarz şeyleri insanların iyi niyetine bırakırsanız daha çok cepten ödersiniz.

Her neyse değerli adminlere bir sonraki buluşma için tavsiyem olacak nacizane eğer kabul ederlerse.

Bu olayları engellemek için yapacağınız şey çok basitti girişte bir arkadaş duracaktı daha araçlar içeri girmeden hoşgeldiniz kaç kişisiniz diyip araçtaki herkesin parasını toplayacak, biletini(ipini), şapkasını, anahtarlığını vs. sini verip içeri alacaktı.

Böylelikle ne şu kadar para ödendi ödenmedi muhabbeti olacaktı, nede şapkasız anahtarlıksız üye kalacaktı ki bunların dağıtımı etyopyayı aratmadı zaten...

Umarım uslubum yanlış anlaşılmaz, benimkisi nacizane bi tavsiyedir sadece.
Saygılar,

freyzer

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla çok keyifli bir buluşma gerçekleşmiş. Emeği geçenleri tebrik etmek lazım. Çağlayan'da olduğum için buna katılamadım. Bir sonrakinde kesin görüşeceğiz

Alfadanadam

Onur : Sen nerelerdesin ya, cezalısın ona göre :)

Arkadaşlar para konusu halledildi, konunun maddi boyutunda değiliz dert etmeyin. Sadece gerçekten elit bir grup olduğumuzu düşünürken böyle şeylerin olması üzdü beni.

Parayı bölüşüp ödeme gibi bir durum yok, keyfinize bakın ve sonraki buluşma için hazır olun sadece :)

Ayrıca bu konunun içinde bundan bahsetmese miydim demeye başladım, güzel güzel fotolar beklerken bu yazıları okumak pek eğlenceli değildir sanırım. Hadi bu konudan bir daha bahsetmeyelim.

Resimler gelsin resimlerrrr :)

Tufan

Bülent'e +1

Daha önce yazdım para konusu halledildi, biz de kendi ücretlerimiz dışında  cepten birşey ödemedik. Karşılıklı anlayış ve  AROC desteği ile organizasyonda maddi açıdan bir sıkıntı yaşanmadı.

Erman, samimi tavsiyelerin için teşekkürler. Karşılıklı güven ve arkadaşlık olacağını  düşündüğümüz bir ortamda biz bu tür yöntemlere  gerek görmedik. Bundan sonraki organizasyonlarda başka yöntemler deneriz.

Siz de yormayın kendinizi artık:) Nerede çekilen resimler???

Alfa 156

Hakikaten yaw resimler yok hadi arkadaşlar

Jakomo

quote:

Onur : Sen nerelerdesin ya, cezalısın ona göre :)

Arkadaşlar para konusu halledildi, konunun maddi boyutunda değiliz dert etmeyin. Sadece gerçekten elit bir grup olduğumuzu düşünürken böyle şeylerin olması üzdü beni.

Parayı bölüşüp ödeme gibi bir durum yok, keyfinize bakın ve sonraki buluşma için hazır olun sadece :)

Ayrıca bu konunun içinde bundan bahsetmese miydim demeye başladım, güzel güzel fotolar beklerken bu yazıları okumak pek eğlenceli değildir sanırım. Hadi bu konudan bir daha bahsetmeyelim.

Resimler gelsin resimlerrrr :)

Resim mi ??? Olum sana su bile yok  
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

AlfistiKerem

Evetttt yaaa.Bekliyoruz dört gözle resimleri.