Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Alfisti

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gok_han08

kerem 3 agustos artık pazar gunu su an yerı ayarlamaya calısıyorum herkese uygun olsun dıye . tanısmayı sabırsızlıkla beklıyorum .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

AlfistiKerem

İnşallah bende bir aksilik olmazsa gelecem zaten.

gok_han08

sanırım bende cumartesımı mekan aramakla gecırecem )  ıstedıgım bı yer var ama orası fıyat olarak herkeze uygun olamayabılır endısesı var o yuzden  yarın artık bı sonuca kavusturmaya calısacam .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

147BLACK

Mangal ile uğraşmaktan gocunmayacak birisi varsa aramızda piknik olmasını tercih ederim.
Aslında piknik hadisesini çok sevmesemde ve branch daha pratik gözüksede piknik daha sıcak bir ortam ve bol yemek demek.

Kurtboğazı Barajı piknik alanını gerçekten seviyorum. Oraya gidebiliriz...bilmeyenler varsa yolunu peşime takılırsınız olur biter.
Ama yinede branch derseniz o da olur.
En azından piknik gibi zahmetli olmaz...
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

gok_han08

arkadaslar  iki yer kaldı elımde bunları paylasım. bugun artık bellı olsun dıyorum yer konusu .yerlerı şöyle tanıtım.
1; nissh california
Register or Login" border=0>
nissh de ayrıca  canlı muzık eslıgınde ve artı acık bufe yıyebıldıgın kadar )  ve ayrıcada barbeku dahıl  yanı pıknıge verılecek parayı buraya versek  daha ıyı )  yer guzel mekan kalıtelı benım tavsıyem burası acıkcası .( kişi başı 30 ytl. )    cayyolu ahmet taner kışlalı parkı karşısı.
2: köroğlu incek.  burası hakkında resım olmadıgından ama gecen yaptıgımız branch marul kafenın yanı  burasıda guzel bıyer. acık bufe kişi başı 19 ytl .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

admin

Görünce canım çekti. hımmm demekki bizimde toplanma zamanımız geldi.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

gok_han08

ılk bız bı tadalım şöle ) ondan sonra tavsıye ederız sıze yada buyrun gelın  .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

omeroguz

quote:

Görünce canım çekti. hımmm demekki bizimde toplanma zamanımız geldi.

Sayın Co-adminin sen Ege'den medet umarken bak Ankara'dan davet geldi.

admin

O belli yav 23-24 Ağustos, gerçi biraz zoraki ama öyle...
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

gok_han08

yer konusunda gorusu olan var sa soylesın.
bu arada ılla kahvaltı yapmak mecbur degıl cay kahve ıcmeyede gelınebılır ısteyen branch ısteyende  kahvesını ıcer .aile ve arkadasları getırmek serberstır )  eger  nissh fıyat bıraz pahalı gelebılır ama olanakları cok ıyı barbeku artı sınırsız yıyecek artı muzik artı yer olarak kalıte vs..  onerılerınızı yarına kadar beklıcem .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

tarkan156

nıssh bana uyar sabahtan gıderız kahvaltı yaparız oglende barbeku fln guzel olur
acaba grup gelıcez falan desek ındırım yapmazlarmı?

gok_han08

konustum ben nıssh le 30 kısıyı gecersek anca ındırım yaparıs dedı . ama bence 30 ytl ıyı o kadar olanaga gore cunku kalıtelı yanı. cesıtlerde fena degıl.  zorunda degıl zaten herkez kahvaltı yapmak .ısteyen katılır branch ha  ısteyen sadece muhabbete gelır.  nese ben herkese haber vermeye baslıyorum .umarım guzel bı pazar olur.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

147BLACK

Herhangi bir olası şehir dışı durumu olmaz ise oradayım.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

gok_han08

Text arkadaslar bomba haber var ustun oto sponsor oldu ve test aracları getırecekler ayrıca maddı destekde verecez dedıler hadı beyler katılımızı beklıyoruz
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

bugun  ustun otodakılerle gorusmeye gıdecem  katılım cok olursa müthiş olur. yenı araclar getırecekler test ıcın ona gore  ayrıca maddı destek var onu bugun netlestırecez konusup tamam daha ne bomba yapım sızın ıcın gerızı sıze kalmıs beklıyorum
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

herkeze tek tek ulasmak zor oluyor . her kez tanıdıgına söylerse daha ıyı olur.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

n/a

ben de geliyorum gökhan :)

gok_han08

arkadaslar  sponsorumuz olan ustun otoyla konustuk. hem bız hemde onların zaman kısıtlıgı nedenıyle yeterınce organıze olamadıgımz konusunda hem fıkır olduk ve asıl pıknık olayını ramazan başlamadan agustos sonu ıtıbarıyle yapmak ıyı olacagına karar verdık. hem katılımın daha fazla olacagını dusunduk. yer konusunda calganı dusunuyoruz ustun otonunda yardımıyla cok cazıp bır fıyata olacak. ayrıca cekılısler olacak,alfa nın promosyon urunlerı dagıtılacak , mukemmel test aracları gelecek. herkeze duyurulur.takıp edın kacırmayın.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

ayrıca bu pazar hıne bız branch yapacaz nıssh de onuda solım bu arada hem branch yapacaz hem muhabbet yapılacak pıknık ıcın konusacaz ustun otodanda gelecekler . katılmak ısteyenler gelebılır guzel bır muhabbet olacak beklıyorum
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

buyuk organizasyon 31 agustos pazar gunu yapılacaktır. duyurulur.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

tarkan156

Bu arada ustun oto 31 agustos ta kı organızasyonda yapıcagı cekılıste xenon farlar,park sensörleri,boya koruma,tısört,sapka,anahtarlık vs.gıbı hedıyeler dagıtabılıceklerını soyledıler,ayrıca cok makul bı fıyata da calganı ayarlıyabılıyolarmıs vede 3.2 159 test edebılecegız herkesi beklıyoruz
Bu arada pazar gunude gelebılıcek herkesı beklıyoruz

gok_han08

pazar gunu gelmek ısteyenler 10.30 da eskısehır yolu uzerı opet kafesın onunde olsun .isteyen kendı gelebılır. görüşmek uzere
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

CAPTAIN

Bir Aktiviteye katılamadan İstanbula döneceğim demiştim ve oldu..

15 Şubattan bu yana devam eden Ankara maceram bugün itibari ile bitti maalesef..

Ama bu süre içerisinde bir Alfa sahibi oldum

Artık İstanbuldayım..

Ankaradaki Alfa ya gönül verenlerle buluşamadan döndüğüm için üzgünüm..

Çok istiyordum buluşmayı..

İstanbuladaki buluşmalara katılmak ümidi ile..

Herkese selamlar..

31 Ağutos taki buluşmaya gelmeye çalışacağım..

Edited by - CAPTAIN on 02/08/2008  14:48:28

147TI

Ben pazar varım ama 31 Ağustosa  yurt dışında olacağım için katılamıcam :(

gok_han08

pazar gunu gelmek ısteyenler 10.30 da eskısehır yolu uzerı opet kafesın onunde olsun .isteyen kendı gelebılır. görüşmek uzere beklıyoruz.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı