0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese selamlar,Uzun zamandır toplanıp oturmuyorduk. Geçenlerde bahsi geçince geleneksel iftar buluşmamızı 9 Haziran Cuma akşamı yapalım diyoruz.Mekan olarak daha netleştirmedik ama , geçenlerde yaptığımız Bal Mantı Çukurambar(sahibi Eren de forumdaşımız), Çardak Restaurant(istanbul yolu, daha önceki senelerde gidilen) diye düşündük. Hafta içi menü içeriği ve fiyatları öğrenip ona göre kararlaştırırız.9 Haziran Cuma İftar Organizasyon listesi ;1) Hür Can2) @OğuzCanAlantor 3) @Doğa Tosun 4) @ssg 5) @alihsans 6) @sbk0655 7) @hkmtctnky @halil 9) Antonio...Gelmeyi düşünenler ve etiketlemeyi unuttuklarım olursa kusura bakmayın,@Gouki @Kutay @cem meric @KUY65 @salimulas @yotal @netfth @tim1905 @erdem1904 @ku2 @ufuksrl @ilkerbenli @etimat @düşportacı @Erkay KAHYA
Hürcan ben şehir dışına çıkacağım için gelemiyorum kardeşim. Bir sonrakinde görüşmek üzere. Size afiyet olsun
Gidilecek yere göre kararımı bildiririm.SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1 yaz Hür Can yiyeceğimiz 1 tabak yemek maksat gönüller bir olsun
Ailemize bu hafta yeni bir melek katıldı.Henüz ufacık amcaları bu sebepten dolayı üzülerekte olsa katılamayacağımı belirtmek istiyorum.İnşallah daha sonraki etkinlikte görüşürüz. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin afiyet olsun.
Allah analı babalı büyütsün abi
Abi gözünüz aydın, Allah analı-babalı büyütsün Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi