Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Beklenen Istanbul + Izmir Organizasyonu !!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

Arkadaşlar Tolga telefonunu yazmış, bizmkilerde profilde yazıyor. Dediğim gibi 8 civarı izmire girmeyi düşünüyoruz, devamında altınoluka geçicez. Artık kaçta kalkarız bilmem ama iyi otururuz. Sizde kendinizi ona göre ayarlarsınız.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

agucba

Bir şey taktığım veya almaya gittiğim yok yav. Bülent'i ziyarete gittim. Düzce ile ilgili bağlantım, Ereğli'ye giderken ve gelirken içinden geçmek zorunda kalmam. Yoksa bir şey yok.

///////////////

Sercan Keklik

bize 1 de gelın bektas abı :) 7 saat sürer dedi tolga abi hiç durmadan 2 saatte biz dururuz :) sabah 9-10 orda oluruz işte
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

onr

quote:

Arkadaşlar Tolga telefonunu yazmış, bizmkilerde profilde yazıyor. Dediğim gibi 8 civarı izmire girmeyi düşünüyoruz, devamında altınoluka geçicez. Artık kaçta kalkarız bilmem ama iyi otururuz. Sizde kendinizi ona göre ayarlarsınız.

Sabırsızlıkla gelmenizi bekliyoruz.
Hayırlı yolculuklar.

Jakomo

quote:

Serkan mesajı aldık.

Evlenenadam ipin ucunu fazla kaçırmış. Baksana resimde bile liste başı olmuş.

Raporveren adam yenge eli maşalı çıktı

Bülentciğim: bakıyorum da o göbek ile hem ömerime hem' de bana rakip çıkıyorsun vallahi !!!!
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Sportivo

Katılmayı çok isterdim ama çok geçerli bir mazeretim var, daha önceden söylediğim gibi yıllık izindeyim, şu an Fethiye'den yazıyorum ve ben bugün sözlendim arkadaşlar Darısı diğer bekar alfisti kardeşlerimin başına diyorum.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

n/a

Tahminen 9 gibi vebaşta

burcintun

quote:

Katılmayı çok isterdim ama çok geçerli bir mazeretim var, daha önceden söylediğim gibi yıllık izindeyim, şu an Fethiye'den yazıyorum ve ben bugün sözlendim arkadaşlar Darısı diğer bekar alfisti kardeşlerimin başına diyorum.

Uğur hayırlı olsun evlilik adımını atmış oldun. Mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar senin ve sözlünün olsun.

Alfadanadam

quote:

quote:

Serkan mesajı aldık.

Evlenenadam ipin ucunu fazla kaçırmış. Baksana resimde bile liste başı olmuş.

Raporveren adam yenge eli maşalı çıktı

Bülentciğim: bakıyorum da o göbek ile hem ömerime hem' de bana rakip çıkıyorsun vallahi !!!!

Ben ne yapsam sizin kadar hacim kaplayamam bu fani dünyada.  :))

admin

Yaptık.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Cem

Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun,neler yaptınız nasıl geçti ?

omeroguz

Resimlere geçmeden önce bu organizasyonu hayata geçirip birlikte güzel zaman geçirdiğimiz herkese teşekkür ederim.

İzmir gerçekten tüm sıcaklığını hissettirdi ve başından sonuna kadar bizlere hiç yabancılık çektirmedi.

Sanki herkesle uzun yıllardır arkadaşlık yapıyormuşuz gibi samimi ve sıcak bir ortam oluştu.

Büyük İstanbul-İzmir buluşması için küçük ama hedefleri büyük bir grup son buluşma noktasında Sercan'ı beklerken.

Register or Login" border=0>

Bu seyehat boyunca bizleri güvenle götürüp getiren ve aracında bulunan üstün donanımlarla sonuna kadar rahatımızı ve konforumuzu
temin eden namı değer MMC Cemal kardeşimiz bir an bile gözünü yoldan ayırmadı.

Bu arada sevgili co-admininiz Bektaş, susurlukta vereceğimiz mola ve yiyeceği tosları düşünürken dayanamayıp oynamaya başladı.

Tabi bu heyecanla Cemal'le nerede Susurluk'ta nerede tost-ayran yiyelim pazarlığı yaparlarken o arada biz çoktan Susurluk sınırlarından uzaklaşmıştık.
Bu arada Turbo bu Susurluk gibi küçük bir ayrıntıyı nasıl geçtik diye sormayın :)

Aklınıza gelebilir bu esnada sen ne yapıyordun diye. Malum MMC olur da ben boş dururmuyum. (Recep İvedik eşliğinde arka koltukta keyif yapıyorum)

Bu da aracımızın arkadan görüşünü :)))

Yolda senin turbon varsa benim de brembolarım var diyen Sercan kardeşimiz 500 HP'lik bir aracı sollarken :)
Allah nazardan saklasın, büyük uğraşlarının karşılığını almış ve süper bir araç olmuş.

omeroguz

İzmir girişinde bizi karşılayan kardeşlerimiz eşliğinde (Bektaşın acıktım tost bile yiyemedim ısrarları karşısında)
kahvaltı yapılacak mekana geldik. Her ne kadar hadi kardeşim önce kahvaltı sonra resim diyen bazı ısrarcı arkadaşlarımız
olsa da herşeye rağmen bir araya gelip kahvaltı öncesi bir kare yakaladık. (Mekan güzel, tuvaletten bile araçlarınızı görebiliyorsunuz:)) )

Sonrası sahilde güzel bir kahvaltı. (İzmir ekibi diyet yapıyormuş, ziyan olmasın diye onların istikakını da biz yedik)

Kahvaltı sonrasında Tolga'nın bizi misafir edeceği yazlığına doğru yola çıktık.
Bu arada Ata kardeşimiz araçlarımıza +20HP güç verecek teknoloji harikası bir ürün hakkında
top-screet açıklamalar yaparak Burçin beyi aydınlattı.

Tabi hayatında hiç siteden bu kadar uzak kalmayan adminimiz boş durmadı ve ilk fırsatta çakma Mac-top ile
bakalım sitede neler oluyor moduna geçti.

Macera ve eğlenceli çok güzel bir hafta sonu geçirdik. Bu organizasyonda emeği geçen ve iştirak eden herkese teşekkürler.
Bu arada hafta sonu orada yaşadıklarımız ve tolganın yatı ile yaptığımız ada yolculuğu ile ilgili maceraları diğer arkadaşlardan bekliyoruz.

Her güzel şeyin olduğu gibi bu buluşmanını da bir sonu vardı ve malum veda sahnesinden önce son toplu resim. (Mekan: Tolga'nın yeri, Otopark: 350 araç kapasiteli, Yeme-içme: Limitsiz )

Giderken yaşanan açığı kapatmak için büyük gayret sarfeden co-adminimiz Bektaş, Sercan'ın rahatsızlanmasını fırsat bilerek tost hakkını kendisine devretmesini istiyordu.
seni Mod yapacağım sözü verdiğini tahmin ettiğimiz Bektaş, sonunda tost ve ayranlarına kavuştu.

Bu arada biz de boş durmadık tabi.

Edited by - omeroguz on 25/08/2008  10:57:53

omeroguz

Resimleri biraz küçük koymuşum. Bazılarını büyülttüm ama hepsine şimdilik fazla zamanım yok. Bir izmir caddelerinde kare ile şimdilik nokta koyalım.

n/a

çok güzel bir organizasyon olmuş bravo....

Alfadanadam

Daha çok foto isteriz. Bu kadarcık atraksiyon içlin onca yol mu gittiniz bea :)

cuneyt

quote:

atraksiyonun krali oldu bulent abi ama o hengamelerde foto cekemedik :))

Alfadanadam

quote:

quote:

atraksiyonun krali oldu bulent abi ama o hengamelerde foto cekemedik :))

Elinizde belge yoksa halk nasıl inansın di mi ama :)

omeroguz

Biz alfistiturkey grubunu temsilen güzel bir seyehat yaptık ve bize yakışır şekilde resimleyerek koyduk.

Atraksiyonlar mini buluşmalar şeklinde yapılan organizasyonlarda binanaleyh sözlü olarak ilgilenen arkadaşlara takdim edilecektir.

1. Robinson Tolga'nın ada maceraları
2. Audi a6
3. Efetur
4. Toyota vs. vs. uzayıp gidiyor işte.

Issız bir adaya giderken yanına alacağın üç şeyden biri fotoğraf makinesi olmaz heralde Alfadanizinalamayanadam.

burcintun

Arkadaşlar (İstanbul grubu), sizlerle tanışmak için yaptığım azmime baya değdi. Çünkü gece 12 sularında Tolgaların yazlığa ulaşabildim. Arkadaşlar alemdeymiş kısa bir tanışmadan sonra (gece 3 sularına kadar) muhabbetin geri kalan kısmını sabah devam ettik. Sercan için çok üzüldüm.  Gece iyi değildi zaten. Acil şifalar diliyorum. Derler yaa 40 yıllık arkadaşın mı diye aynen öyleydiniz. Ömer ve Bektaş abilerin babacan tavırları, Cüneyt in esprileri çok güzeldi. Cemal Bey ile kısa süreli tanışma fırsatı buldum. Aracın baya donanımlı maşallah. Muhabbetleriniz çok güzel yerine göre kelli felli yerine göre munzurdu. Benim haftanın yorgunluğunu atmamı sağladınız. Bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara ve evini hatta yan evi bile hizmetimize açan Tolgacığıma huzurlarınızda çok teşekkür ederim. Ömer Bey olayı kare kare özetlemiş zaten.   Üzüldüğüm şeyleri de geçip sizinle tanıştığım için çok mutluyum. Dünya fani sözüyle de bitirmek istiyorum.

burcintun

1. ada macerasını biliyorum ama sizin şu 2. 3. 4. maceraları merak etmedim desem yalan söylerim. Biri paylaşsın bunları bizimle.

cuneyt

Bende bir iki sey yazayim Izmir adina;

ozellikle tolga ve burcin abiyle, ata onder ve umur kardesimle tanistigima cok memnun oldum. tolga abinin misafirperverligine sapka cikariyorum sanki kendi evimizde gibiydik. ata ve onder kardesimiz cok calisti ellerine saglik masallah ates gibiler ikiside.

istanbuldan yola cikan ekip olarak yolda cok eglendigimizi soyleyebilirim. ozellikle donus yolunda!!! sercanimin hastaligi bizi cok uzdu ama elimizden geldigince onu rahat ettirmeye calistik sanirim. isallah SR ' de benden memnun kalmistir onu uzmemeye calistim :))

o Audiyi bi daha goremedim ya ona yaniyorum. ayrica bizim izmire vardigimiz gun babamlar didimden donuyordu ve ayni yolda yolcusu olmayan Efetur otobusunun kaza yaptigini ve hurda oldugunu soylediler cok sevindim !!!

son olarak sercana, cemal abiye, bektas abiye, tolga abiye ve omer abiye tesekkur ediyorum bi yanlisim oldu ise affola :)

Edited by - cuneyt on 25/08/2008  15:02:06

omeroguz

Bu da bizim gibi tüy siklet mültecileri karşı adaya taşımaya çalışan Tolga'nın yatı. İnanılmaz bir keyif aleti. Muhafaza ve kullanım için imkanınım olsa hiç düşünmeden alırım.

Edited by - omeroguz on 25/08/2008  15:37:18

n/a

İstanbullu kardeşlerin beklediğinden daha çok maceralı bir buluşma oldu, kısa bir günde yaşamadığımız atraksiyon kalmadı gibi bişi Bir an bakmışız gece karanlıkta denizin ortasında kürek çekiyorduk, bir an bakmışız acilde sercanın başındaydık, bir anda güzel haberlerle çok sevindik vs..

İnanılmayacağı üzere bu bota 5 kişi bindik ve dalgalar ile boğuşarak adamıza ulaştık : ) Aslında plan Atanın tek başına geri dönüp gelmek isteyen 1 kaç arkadaşı da alması üzerineydiki, iyiki vazgeçmişiz diyorum, başkada bişi demiyorum Dalga kıran mevkiinde oturan Ömer hiç bir dalgaya boyun eğmeyerek baya bir su almamaızı engellediğini özellikle belirtmek isterim : ) 2. Kaptan Ata sigara molalarında başarılı hamleleriyle ada yolunda mesafe katetti : ) Baştan korkusuz gibi görünen Bektaş'ın dönüşte yüzü kireç gibi ve üstünde can yeleği vardı Umur hiç bişi çaktırmadı : ))  

Cüneyt kardeşim bizi uğurlarken : )

Mülteciler yolda konulu fotomuz : )

Akılda kalan güzel anılar için tüm arkadaşlara teşekkürler.. Hatalarımız için affola..

burcintun

Helal olsun size şuna da 5 kişi bindiniz yaa. Tolgaya bakarsan ortaya 6. kişiyi alacaklarmış. Ben şu demir alıp derede giden bu resme yuhh diyorum. Ama bende olsam kesin gelirdim ve dönüşteki macerayı yaşamak isterdim.