Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BURSA da buluşma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emre26

arkadaşlar herkese merhaba..yalovada ıkamet etmem nedenıyle ramazan da yapacagınız bulusmalara katılma sansım cok düşük zaman itibari ile fakat bu aydan sonrakilere katılmak sizlerle tanısmak cok ıstıyorum kısmetse..ozellıkle 60 000 km bakımım gelmesı nedenıyle size danısacak cok seyım var servıs hakkında forumdakı yorumlarınızda orhan ustayı ıstakamet gostermıssınız ama bende bir türlü randevu alamadım yogunlugundan dolayı ve bursadan baska da alternatıfım yok acıkcası umarım bır yolunu bulurum yardımlarınızla herkese cok selam..

Musty

You are not allowed to view links. Register or Login

Sen hani Gui Alacaktın You are not allowed to view links. Register or Login ' La pazarlık yapıyodun En Son şimdi 159 alacam diyosun bak You are not allowed to view links. Register or Login Sen alican diye hala arabayi satmamış.. :alkis:

Musty

arkadaşlar herkese merhaba..yalovada ıkamet etmem nedenıyle ramazan da yapacagınız bulusmalara katılma sansım cok düşük zaman itibari ile fakat bu aydan sonrakilere katılmak sizlerle tanısmak cok ıstıyorum kısmetse..ozellıkle 60 000 km bakımım gelmesı nedenıyle size danısacak cok seyım var servıs hakkında forumdakı yorumlarınızda orhan ustayı ıstakamet gostermıssınız ama bende bir türlü randevu alamadım yogunlugundan dolayı ve bursadan baska da alternatıfım yok acıkcası umarım bır yolunu bulurum yardımlarınızla herkese cok selam..

Hoşgeldiniz :alfisti: Orhan Usta Biraz Sıkıntılı bence Servis için Bursaya Gelene Kadar Bostancı'ya gidin sizin lehinize olacaktır..

emre26

Hoşbulduk tesekkür ederim..galıba dedıgınız gibi istanbul secenegını tercıh edıcem aslında 60.000 bakım için özel servısle ılgılı tereddutlerım var cok matbu işlemler yapıyorlar gibi geldı yag fıltre değişimi klıma gazı v.s gibi örnegin balata fren kontrolleri yapabılıyormu yada bakım ıcersınde olmayan ve giderılmesı gereken bır arızayı tespit edecek imkanları var mı bilmiyorum..keza ozel servıs ve yetkili servıs arasında 5 te bir fıyat farkı var :) hadi hayırlısı..
[/quote]

herewego

arkadaşlar iftar için yer zaman bellimi

Yiğit Doğukan

Sen hani Gui Alacaktın You are not allowed to view links. Register or Login ' La pazarlık yapıyodun En Son şimdi 159 alacam diyosun bak You are not allowed to view links. Register or Login Sen alican diye hala arabayi satmamış.. :alkis:

Fiyatta yaparsa bi güzellik neden olmasın  >:D

Baskan

Yiğit Doğukan

Tefe tüfe arttı :D
Faizlerde yükseldi, kredi çekemez olduk  :D

Baskan

Gelmiyormusun hocam Bursaya ?

Yiğit Doğukan

Gelmiyormusun hocam Bursaya ?
Askere gitmeden bir haftalığına gelicem kısmetse

Baskan

Gel teskere gel teskere :)

Yiğit Doğukan

Gel teskere gel teskere :)
Amiiiinnnn tez zamanda  :)

fethiparisa

Uğur'un iftar önerisi için yer ve zaman belirlesek nasıl olur ?.Ben İnegöl'den katılacağım için Bursa'nın en batısını seçmezseniz yer olarak sevinirim.Hoş şimdi yine nilüferde bir yer önereceğim ama olsun mekan otantik :)
Aklımda bir yer var ama ne dersiniz bilmiyorum ?
Bu Atatürk Kent Ormanının içinde çok da eski olmayan yeni sayılabilicek bir et restoranı var.İsmi Taraça.Fiyatları da uygun sayılır.Ramazan Menüsü filanda var sanırım 35 tl den başlıyordu incelediğim  kadarıyla.Şehir dışından gelen misafirlerimi götürmeyi planlıyordum yakında  iftar için oraya sonra  aklıma buluşma için neden olmasın diyerek önermek geldi.Linklerden bir inceleyip bilmeyenler için fikir edinilmiş olur gitmiş olanlar zaten biliyordur.Mekanın doğal yeşillikler ve çam ağaçları içinde olması manzarasının da güzel olmasından dolayı bu sıcaklarda tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Baskan

Yeni konu burada. Bu konu iyice muhabbet sayfası gibi oldu :D

fethiparisa

Evet iyi olmuş buluşma mevzusunun yeni bir konu altından devam edecek olması. :yukari-ok:
Sürekli muhabbetin arasına girer gibi hissediyordum kendimi...