Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
Sohbete isteyen katılır kimse kimseyle ilgilenmek zorunda değil isteyen sohbete katılır. İlgi beklemek zaten tuhaf olur ;)

Tapatalk

İsteyen sohbete katılır demeyelim biz ona istersen egecim çünkü yanlış bir cümle oldu :) Zira insanlar zaten sohbet etmeye geliyor.
Herkes bir ağızdan aynı konuyu konuşacak halimiz yok tabi'ki kısa kısa herkes birbiriyle tanışacaktır illa'ki ama ilgiyi bizler değil o gün orada olacak birbirinden şirin yeğenlerimiz ve alfalarımız olacaktır.

Tamda bunu demek istediğim Onur abi. ;)

Tapatalk

emin

Motosiklet veya kısmet olur mu bilmiyorum ama olursa araçla katılıcam.
Motorla katılıyor olursam camera'ya talibim. Araçla gelirsem de çizgimden çıkmam =) Ama beni sıranın sonuna atmayın. Alternatif konvoy yapmayalım =).

Güzel bir buluşma olucak, mangala da varım, kahvaltı zaten bahanesi, çok keyifli bir gün geçireceğimizden şüphem yok yağmur çamur bile olsa önemli olan birlikte olmak.

Uzun zamandır görmediğim arkadaşları göreceğim, hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürler şimdiden.

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ozoozo

Pazar günü için 23 derece ve hava açık güneşli görünüyor , farketmez ama yine de yağmasın :)

Jakomo

Sayın ar 159 demişti ki;

birde daha öncede dile getirmiştim gözden kaçtı galiba profesyonel bir fotoğraf çekimi istiyorsak arabaları rastgele otopark parketmektense belli bir kombinasyonla parketsek mesela siyahtan başlayıp beyaza doğru açılan renk sıkalası şeklinde yada bir sedean bir hb. şeklinde veya dahada güzel şekilller oluşturulabilir tabi park müsaitse mekan hakkında hiç bilgim yok?

Işte benim de demek istediğim bu; fikir olarak ok, güzel de olurdu ancak mekanımzın park alanı o kadarına izin vermeyebilir sonradan otorpark organizasyonuna. E malum tek gişi olduğundan ötürü de önce tüm siyahlar veya 159 lar sonra kırmaızılar veya 156 lar gibi oynama şansımız pek olmaz. Bu neden ötürü sadece 2 seçenek kalmakta:

a) Yola sırası ile çıkılacak ve sıralama değişmeyecek (yani örneğin tüm 159 lar arka arkaya, sonra 147ler gibi, ya da renkler 1 arada çıkılacak (tüm kırmızılar, sonra siyahlar vs.)

b) Yola rast gele çıkılacak ve rast gele park edilecek

Serkanın' da dediği gibi o mekan' da daha önce 100'e yakın Alfa ve 230 kişi gayet keyfli bir eğlenmiştik. Bu arada çokcuklar için' de ufak bir kum havuzu ve oyun parkuru var, oralar 1 gün önceden temizlenecektir, titiz Anne - Babalara da duyrulur.

Bu arada ortaya da yanarlı birşeyler organize etmeye çalışıyoruz.....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Fatihob

Cemal abi sırayla yola çıksak bile Avrupa yakasından gelen arkadaşlarla buluştugumuzda o sıra yine bozulur.

Emin motorla gelirsen ben sana kamerayı vereyim takıl, beni ve Cemal abiyi konvoyun sağından solundan gitmekten kurtar :D
..

Jakomo

Cemal abi sırayla yola çıksak bile Avrupa yakasından gelen arkadaşlarla buluştugumuzda o sıra yine bozulur.

Emin motorla gelirsen ben sana kamerayı vereyim takıl, beni ve Cemal abiyi konvoyun sağından solundan gitmekten kurtar :D
Ben zaten düz gidecektim Fatihim..... Benden Cam-Car olmaz !!
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Veloce

Emin senden Cam görevini üstlenmeni rica etsem çok mu şey istemiş olurum acaba? Motorla gelsen çok sevinirim iki türlü de...

Araçların belirli sıralar ile düzene sokulması çok vakit kaybı ve uğraş gerektireceği için pek gerekli bulmadığım gibi, model farketmeksizin gelişi güzel dağılmış olarak daha çok hoşuma gidecektir şahsen.

Sercan ve Cemal'in oluşturduğu kurallar listesini gayet mantıklı buldum ve gün gelmeden önce  3 4 defa daha konu içerisinde tekrarlayıp herkesin okuduğundan emin olunmasına uğraşacağım.

tugrul

Ben her zamanki gibi Avrupa yakasından boğaz köprüsü gişelere gider,  sağ boşlukta beklerim, oradan Asya yakası buluşma noktasına geçer, diğer arkadaşlar ile buluşup hareket ederim. Ayrı konvoy olarak gidip yolda biryerlerde buluşmaya uğraşmam.
İsteyen bana takılsın.
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Veloce

Bugün yarın, en geç çarşamba gibi küçük birde toplantı yapmayı öneriyorum. Konuşacağımız, aklımıza gelen şeyler olabilir. Cam konusunu ve buluşma noktalarını da bu şekilde kesinleştirebiliriz... Bu toplantıya şu ana kadar elini taşın altına sokmuş olan arkadaşlar ve görev alıp sokacak olan arkadaşlar katılırsa eksiklerimiz varsa giderir, sıkıntı olmaması için son düzenlemeleri konuşabiliriz..

emin

Fatih cam Kaskın tepesine monte edilebilecek durumda mı? motorun üstünde çok titreşim olur. depo dışında da tutturulabilecek bir yer yok.  Motorla gelirsem Cam'e talibim. Diğer türlü henüz durumum belli değil.

Sercan Keklik

Bugün yarın, en geç çarşamba gibi küçük birde toplantı yapmayı öneriyorum. Konuşacağımız, aklımıza gelen şeyler olabilir. Cam konusunu ve buluşma noktalarını da bu şekilde kesinleştirebiliriz... Bu toplantıya şu ana kadar elini taşın altına sokmuş olan arkadaşlar ve görev alıp sokacak olan arkadaşlar katılırsa eksiklerimiz varsa giderir, sıkıntı olmaması için son düzenlemeleri konuşabiliriz..

benim salı ve cuma müsait abi diger günler malesef okul acıldı :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

benim salı ve cuma müsait abi diger günler malesef okul acıldı :)

O zaman Salı olsun.. Cuma biraz geç olabilir.

Veloce

Fatih cam Kaskın tepesine monte edilebilecek durumda mı? motorun üstünde çok titreşim olur. depo dışında da tutturulabilecek bir yer yok.  Motorla gelirsem Cam'e talibim. Diğer türlü henüz durumum belli değil.

Emin bu şekilde olursa bir noktada konvoyu da geçip, ilerde belirlenen bir noktadan sabit çekim yapmanı rica edeceğim. Tüm araçların yavaşlayacağı bir U viraj ve hafif tepelik bir nokta düşünüyorum bunun için.. İlk toplanma foto ve çekimleri, konvoy çekimi, bahsettiğim nokta çekimi ve varılma esnasında çekim olabilirse çok tatminkar olur diye düşünüyorum.

Fatihob

Kask sabitleme aparatım olması lazım. Akşam bi bakayım ;)
..

Veloce

Aramızda kısaca konuşarak Salı günü (yarın) 22:00'de Fenerbahçe Melita'da bir ön toplantı yapmaya karar verdik. Gelmek ve fikir belirtmek isteyen ya da sadece sohbet için katılmak isteyen arkadaşları bekleriz. Özellikle Emin ve Fatih gelirseniz kamera mevzusu için faydalı olur.

emin

bir aksilik olmazsa geleyim diyeceğim salı akşamı için ama gs'nin maçı var fenerbahçe karışık olmaz mı?
ben motorlu olurum büyük ihtimal çok zorlamaz. Gelmeye çalışayım.

Abi ben istediğiniz yerde gider beklerim çekim yaparım ama fatihin kamera beni hep yarı yolda bırakıyor. Şarkı 15-20dk gidiyo sonra yalan oluyo =) en güzel yeri çekti zannederken çekmemiş oluyo.

emin

Kask sabitleme aparatım olması lazım. Akşam bi bakayım ;)

o senin kaputa sabitlediğimiz aparatta iş görebilir kaskın düz bir yüzeyine monteleriz.
olmadı o kemer gibi bişey vardı galiba onla yaparız.

Sercan Keklik

bir aksilik olmazsa geleyim diyeceğim salı akşamı için ama gs'nin maçı var fenerbahçe karışık olmaz mı?

Abi ben istediğiniz yerde gider beklerim çekim yaparım ama fatihin kamera beni hep yarı yolda bırakıyor. Şarkı 15-20dk gidiyo sonra yalan oluyo =) en güzel yeri çekti zannederken çekmemiş oluyo.

Maci unuttuk ya cidden.. 22 selamiceame starbucks yapalim. Onude musait park icin. Kosifler bmw karsisi
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

FB10ur

Maci unuttuk ya cidden.. 22 selamiceame starbucks yapalim. Onude musait park icin. Kosifler bmw karsisi

Kalamıştaki park kalamış cafe'de  olabilir nispeten daha sakin bir yer

Veloce

Sercan'ım self servis beni hasta ediyor. O halde Sütiş'e dönelim biz... Ama bana sorarsanız maçı zaten StarTv veriyor ve burası Fenerbahçe. İzleyen evinde izler fazla bir kalabalık olmaz bence. Hafta içi olması ve okulların açık olması da durumu olumlu etkiler diye düşünüyorum..

Sercan Keklik

Sercan'ım self servis beni hasta ediyor. O halde Sütiş'e dönelim biz... Ama bana sorarsanız maçı zaten StarTv veriyor ve burası Fenerbahçe. İzleyen evinde izler fazla bir kalabalık olmaz bence. Hafta içi olması ve okulların açık olması da durumu olumlu etkiler diye düşünüyorum..

Mekan fark etmez abi nasil uygun goruyorsaniz
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Veloce

Ben Melita'dan devam edelim diyorum saat itibarıyla...

Veloce

Aslında çokta önemli değil yani, oraya gider bakarız... Baktıkki ortam uygun değil yakında bir noktaya geçeriz.

FB10ur

Ben Melita'dan devam edelim diyorum saat itibarıyla...

Eğer uygun olursam bende katılacağım Melita vs neresi derseniz uygundur..

Sercan Keklik

Melita ok kisiye gore mac olmayan acik havada rezv yaptiriyorum yarin. Park sorunuda valeye gonul rahatligi ile 5 tl karsiliginda teslim edebilirsiniz ismimi verip.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm