Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login

Arkadaslar ayse teyze ile irtibatlarimiz bitti. 22 gunu ordayiz insallah. Dileyenler kahvalti sonrasi barbeku icinde katilim saglayabilir. Kahvaltinin ucreti 20 tl dir. (Kisi basi) otopark vs gibi herhangi bir ucret yoktur.

Katilimlariniz net ve en kisa zamanda bildirirsek mekanda ona gore hazirliklari tamamlar.

Sevgilerimle.

Sercanım kahvaltıdan sonra barbekü olayına kimler kalacak var mı bizden kalacak olanlar

20 kisi kadar kaliriz sanirim. Ben cemal abi hakan abi volkan abide kalir sanirim :) 20 kisiyi bulur

Beyler kalırız tabi.. Zaten kahvaltı bahanesi işin ;) Çay keyfi vs. yapacağız daha.. ;)

O zaman sıkıntı yok :)

egeozal1

eminpar

2008 yılından, sitemizin arşivinde önemli yer teşkil eden bir "Uzun Eşek" yarışması.  :)

Gülmekten yere düşüyordum :))))))

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Eminim sen birde o an orada olacaktın ve benim bakış açımdan: Tam yastığın arkasındaydım !!! Hayatımda gördüğüm nadir ürkütücü göçrüntülerden biriydi !!!

:)) vallaha bende oynardım ama geçen hafta beli sakatladım artık bu tarz korkutucu etkinlikler yasaklandı ;)

HTC One SV cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alper

TRUPHASE

Bir terslik olmazsa tıngırtı için bagajın aldığı kadar ses sistemini de ben getireceğim.Zaten ben gelemesem de sistemi elemanlarla yolarım. Hatta başına bir de dj yollayayım eğlenceli olur.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

egeozal1

Sabah kaçta bulaşacağız acaba? Biraz erken soruyorum ama :-[

Ya abilerim belirlenmemiş olsa bile belirlenmedi diyen yok. Hiç mi hiç takmıyorsunuz? Tamam zamanında çok yersiz davranışlarda bulundum kabul ediyorum ama geçmişi geçmişte bırakmak istiyorum. :-[

Gouki

Uğur abi süpersin! Elemanları değil ama seni istiyoruz :)

Jakomo

Bir terslik olmazsa tıngırtı için bagajın aldığı kadar ses sistemini de ben getireceğim.Zaten ben gelemesem de sistemi elemanlarla yolarım. Hatta başına bir de dj yollayayım eğlenceli olur.
Dediğim gibi gelen kalır dostum...ama emin ellerde olacak için rahat olsun cnm
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Veloce

Yaparsın sen yaparsın da, senin gelmen lazım... Öyle eleman yollarım falan diye yırtamazsın ;)

Sercan Keklik

Ugur abi mükemmelsin..

Tüm üyelerden katılım süper devam ediyor.. Büyük Buluşma dedik, Adı üzerinde yakışır bir şekilde olur inşallah..

Kırgın, Dargın, Arası açık olan (direk isim veya özel mesaj yazmıyorum) üyeleri, abilerimi, Dostlarımızı bekliyorum. Amaç hep beraber eski günlerdeki gibi Birlik Beraberlik olmak.. Bizi Biz yapan Markayı, Kendi çabalarımız ile geldigimiz şu anı eskisi gibi doyasıya yaşamak..

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

Güzel bir banner ile destekleyeceğiz... Facebook sayfasında da kullanılabilir. Özgün'e yolladım, online olduğunda ekleyecektir. Ben rakamda artış bekliyorum. Daha önümüzde 10 günümüz var ;)  :serefe:

EskiTüfek

Anam anam o panoromik foto için ne uğraşmıştım. Sarıyer'de ne kadar gençmişiz. :)

GT-N7100+Tapatalk

ismet

Ya abilerim belirlenmemiş olsa bile belirlenmedi diyen yok. Hiç mi hiç takmıyorsunuz? Tamam zamanında çok yersiz davranışlarda bulundum kabul ediyorum ama geçmişi geçmişte bırakmak istiyorum. :-[

birisi bu genç arkadaşımızın feryadına kulak versin abiler  :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

TRUPHASE

t-rex 500 + gopro hero3 ikilisini de getireceğim. Bu arada acemiyim ters uçamıyorum haberiniz olsun :)
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Alfadanadam

Son dakika değişikliği olmaz ise Polonezköy'de daha önceden aşina olunan Ayşe Teyze Bağ Bahçe olacak mekan olarak. tarih 22 Eylül. Başlangıç saati de 10:30 gibi olur.

Saat 09:30 gibi Kozyatağı Boyner'in önünden hareket edilir. Aynı şekilde de mesela Avrupa yakasından gelecek olanlar FSM çıkışında, sağdaki büyük boşluktan en 09:45-09:50 gibi hareket ederler.

Konvoy saat 10:00 gibi Polonezköy istikametine doğru, Kavacık'taki tünelin çıkışında buluşup beraberce yola devam eder.

Ancak kesin bilgiyi Sercan ile Volkan vereceklerdir.

Hatırlatma için gidilecek mekanın linki.

Sercan Keklik

Anam anam o panoromik foto için ne uğraşmıştım. Sarıyer'de ne kadar gençmişiz. :)

GT-N7100+Tapatalk

Semaverde ozel cayin hazir abi ama listede yoksun?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Gouki

ismet

ankaradan kimler nasıl gitmeyi ve dönmeyi planlıyor?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

EskiTüfek

GT-N7100+Tapatalk

Semaverde ozel cayin hazir abi ama listede yoksun?

Gençler davetiye hazırlamış, olimpiyatta onlarla olacağım çok büyük ihtimalle.

Hüseyin abi bu pankart kaç metre?

10 metrelik bir çalışmadır bu Özgünüm, ama malesef günyüzüne çıkaramıyorum. :( 9 m2llik bir alanda tavana kadar kitap, grafik arşiv, kırtasiye malzemesi vs... gibi çok çok ağır malzemelerin altında herhangi bir noktada.

Gouki

Olsun Hüseyin abi. Ben bendeki 5mt versiyonunu getiririm. Sen semavere gelebiliyorsan gel yeter :)

blackgear

ankaradan kimler nasıl gitmeyi ve dönmeyi planlıyor?

Şu an için bildiğim, Hür Can, Özgün ve ben varız. İsmet, takılırım derseniz, ben sizi alır, geri getiririm ;) Güzel olur.

MaxiGauges

Eski MaxiBoost
Yeni MaxiGauges

Oğuz

bende gelirim
ben +1 = 2 kişi :)

Alem bi Q4 gorsun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive