Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Geleneksel Ankara Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

Yüksek ihtimal ben de gelirim :)

ozoozo

Listeyi yapalım abi o zaman :)

Benim araba + bir baba yiğit daha arıyoruz :) İstanbul akar diyip lafımı tamamlayayım :rock:

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

h.t

Herhangi bir nöbetim vs olmaz ise gelirim bende , 3-5 güne netleştiririm :)

OğuzCanAlantor

Bugün Semih Abiyle biraz lafladıkda bir mangal daha yapalım diyoruz :)) Özdemir  senin diyeti bozdurcaz ama hayırlısı :)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün Semih Abiyle biraz lafladıkda bir mangal daha yapalım diyoruz :)) Özdemir  senin diyeti bozdurcaz ama hayırlısı :)

Erkay abi sağolsun 2 gündür bozdum gibi canınız sağolsun ekmeksiz götürürüz :D

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

OğuzCanAlantor

Erkay abi sağolsun 2 gündür bozdum gibi canınız sağolsun ekmeksiz götürürüz :D

Bence haftaya pazar yapalım hava güzelse İstanbul işinide detaylı konusurz  :D

Doğa Tosun

Özdemir Abi, yer varsa ben de gelirim fakat arabayı ayarlayabilir miyim net değil  :-X
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Özdemir Abi, yer varsa ben de gelirim fakat arabayı ayarlayabilir miyim net değil  :-X

Kardeşim herkesin ki kesinleşsin bir önümüzdeki hafta kesinleştiririz sanırım ona göre kaç araba gidiyoruz , kimler kesin geliyor vs öyle karar verelim :)

ozoozo

Özgün abi ve ben kesin olarak gidiyoruz abiler,kardeşler

Benim araba ile şuan için 2 kişiyiz

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Erkay KAHYA

Özgün abi ve ben kesin olarak gidiyoruz abiler,kardeşler

Benim araba ile şuan için 2 kişiyiz

Sağ koltuk benim.  ;)

ozoozo

Abi listeye sizde ekleyin ona göre yer ayırtılacak sanırım :)

Sıkışmamak adına sanırım jülide doldu :D

ismet

Listeye eklemesi kolay da jülide'de bana da yer oldu mu şimdi :-[

ozoozo

Listeye eklemesi kolay da jülide'de bana da yer oldu mu şimdi :-[

Yav sen ayıp ediyorsun abi cruze alırız ben bagajda yine giderim :D

Ben 4 kişi anlamında doldu dedim abi :) sen ben , erkay abi ve özgün abi. Eğer sığarız derseniz 5 lerizde :)

ismet

:)) Ben hanımla kesinleştireyim de yüzde 90 ben de geliyorum...

alihsans

Ben hiçbir yere gidemem. En fazla arkanızdan su dökerim.  :arkadasim:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

OğuzCanAlantor

Bugün Hür Canla konuştuk benim arabayı ben banko getiririm ama maksimum 3 kişi alabiliyoruz 5 cm yay arkaya spacer yüzünden :(  takmasam 4 kişiye zorlardım. :) Ben + Hür Can +1 alabilirim benim araca

ozoozo

Bugün Hür Canla konuştuk benim arabayı ben banko getiririm ama maksimum 3 kişi alabiliyoruz 5 cm yay arkaya spacer yüzünden :(  takmasam 4 kişiye zorlardım. :) Ben + Hür Can +1 alabilirim benim araca

Oda doğa olur sanırım kardeşim :) Başka gelirim diyen var mıydı ? Sanırım Kadir abide gelebilirim demişti :) Olmadı benim arabaya sıkışırız ya dert değil

blackgear

Ankaradan Istanbula giden bir GT de, iki kisilik yer olabilir gencler ;) gelismeleri takip ediniz.   :rock:

ismet

Ankaradan Istanbula giden bir GT de, iki kisilik yer olabilir gencler ;) gelismeleri takip ediniz.   :rock:

öhö öhö, 1 kişilik yer olabilir zira diğeri benim hehe >:D

ozoozo

Aboovvv :) konvoy tamam :) hadi hayırlısı abi takipteyizz :)

ismet

tabii ki takip edeceksinizi.! biz önde çufçuflarken siz arkadan takip edersiniz >:D :haydi:

OğuzCanAlantor

Oda doğa olur sanırım kardeşim :) Başka gelirim diyen var mıydı ? Sanırım Kadir abide gelebilirim demişti :) Olmadı benim arabaya sıkışırız ya dert değil

Aynen doğa gelirse benim +1 tamam kadir abi gt ile geliyorsan bende gtvyi çıkarıyım :))

alihsans

Nasıl? Ne zaman?  :o
Düldülü aldın mı yoksa?  :-*
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Doğa Tosun

GT'nin Kasko fiyatları Kadir Reyizi yıldıramaz !!!  :)

bu arada Oğuz abiyle de konuştuk ben geliyorum  :yukari-ok:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)