Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Geleneksel Ankara Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

You are not allowed to view links. Register or Login uğur senin arabadan hiç foto You are not allowed to view links. Register or Login yaptınız?bitti mi izolasyon işi?
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

delıfısek

yawww ben gelemedim kaçırdım anasını satım... >:(  izolasyon derken nasıl bi izolasyon bu?

TRSemih

Bituself. Anamiz agladi ama bi kere ugurun cani sagolsun dedik artık

•Tapatalk QV•

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Rotweiler

On numara izolasyon oldu Uğurun arabaya.
Semihle ben el attık. Ses mes kalmadı.
Erkay başkanın da engin montaj demoantaj bilgileri sayesinde tabiiki.
Resimleri ekleyecem.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

TRSemih

Yigidi oldur hakkını yeme. Azmi ovguyu hakediyor. Sabah8 aksam8 calisti adam.

•Tapatalk QV•

156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

delıfısek

valla o yalıtım olayını bende yapmak istiyorum arkadaslar çok zor bi işmi bana bilgi birikiminizi aktarın bakım :)

Rotweiler

You are not allowed to view links. Register or Login
Lanet olsun İstanbul trafiğine. Sırf trafik korkusuna burada böyle buluşmalar yapılmıyor. Yapılsa bile çok küçük bir bölgede oturanlar buluşuyorlar. Şehrin diğer ucundan gelmek demek pazar günü dönüşte üç saat köprü/tem/e5 trafiği çekmek demek  >:(

Oğuza katılıyorum. Bizimkisi bambaşka bişey. Çoğuzumun evlerinin arası 30km ve ana arterlerden gelerek buluşacağımız yerlere gidiyoruz. Trafik vs dert etmiyoruz çok. Umarım bigün Bülent abi gibi gelirsiniz de, size de ispatlarız ;)

İşte günden fotolar.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

(Burada Oğuzun niye güldüğünü kendi açıklasın You are not allowed to view links. Register or Login yoksa asıl pozu koyarım buraya ahahah)

(İyi sil özdemir, parlat!)

Bu arada fotolarda net belli olmayabilir, kapıların iç panelleri de özenle bitüselflendi hareketli mekanizmaların açıları hariç.
|||||||||||||||

Kibitzer

Lanet olsun İstanbul trafiğine. Sırf trafik korkusuna burada böyle buluşmalar yapılmıyor. Yapılsa bile çok küçük bir bölgede oturanlar buluşuyorlar. Şehrin diğer ucundan gelmek demek pazar günü dönüşte üç saat köprü/tem/e5 trafiği çekmek demek  >:(

Oğuza katılıyorum. Bizimkisi bambaşka bişey. Çoğuzumun evlerinin arası 30km ve ana arterlerden gelerek buluşacağımız yerlere gidiyoruz. Trafik vs dert etmiyoruz çok. Umarım bigün Bülent abi gibi gelirsiniz de, size de ispatlarız ;)

Ben evden okula her gün 18km gidip geliyorum. Bu süreyi sabah okula giderken 45 dk'da alırsam "pek trafik yoktu" diyorum. Haftada iki akşam açık lise dersim var. Saat 19 gibi çıktığımda 20:30'dan önce eve girebilirsem "pek trafik yoktu" diyorum. Okulun karşısında bir üst geçit var, oradan geçip eve doğru E5 trafiğine katılıyorum. Bir akşam okuldan çıktıktan 20 dakika sonra o üst geçitte okula doğru bakarken yol bilgisayarından trip bilgisine baktım 20 dakika'da alınan mesafe 1.2 km.

Haftasonu saat 13 gibi evden çıkıp yaklaşık 38km'deki Kadıköy'e 3 saatte varmak gibi bir durum var mı Ankara'da? Üstelik bu durum öyle nadiren yaşanan bir olay da değil.

Eşimin ablası Ankara'da yaşıyor. 22 yıllık çocukluk arkadaşım Ankara'da yaşıyor. Ankara trafiğini biliyorum. Tek kelimeyle "kıyas kabul bile etmez". Tek kelime olmadı ama neyse.

delıfısek

Ben evden okula her gün 18km gidip geliyorum. Bu süreyi sabah okula giderken 45 dk'da alırsam "pek trafik yoktu" diyorum. Haftada iki akşam açık lise dersim var. Saat 19 gibi çıktığımda 20:30'dan önce eve girebilirsem "pek trafik yoktu" diyorum. Okulun karşısında bir üst geçit var, oradan geçip eve doğru E5 trafiğine katılıyorum. Bir akşam okuldan çıktıktan 20 dakika sonra o üst geçitte okula doğru bakarken yol bilgisayarından trip bilgisine baktım 20 dakika'da alınan mesafe 1.2 km.

Haftasonu saat 13 gibi evden çıkıp yaklaşık 38km'deki Kadıköy'e 3 saatte varmak gibi bir durum var mı Ankara'da? Üstelik bu durum öyle nadiren yaşanan bir olay da değil.

Eşimin ablası Ankara'da yaşıyor. 22 yıllık çocukluk arkadaşım Ankara'da yaşıyor. Ankara trafiğini biliyorum. Tek kelimeyle "kıyas kabul bile etmez". Tek kelime olmadı ama neyse.

ankarada öyle bi trafik olsun ben kendimi vururum yada o sinirle birine saldırırım  :D   bi gün ist deyim  silivriye arkadasımın yanına gittim. dönüşte lan su bebek sahil tarafını bi gezeyim dediydim. aman allahım nasıl bir hataya düşmüşüm 3 saate 10 km gidemedim yolun yarısından döndüğümü biliyorum.   :asagi-ok:

Rotweiler

Bence boş yere argüman oluşturuyorsunuz. Benim verdiğim mesaj Ankara'da da trafik var mesajı değildi. Uzun uzun yazıp zahmet etmişsiniz. :)
|||||||||||||||

halil

izolasyon işi harika olmuş.azmi ve erkay ellerinize sağlık.uğur'un arabanın fiyatı 10000 arttı.

Erkay KAHYA

izolasyon işi harika olmuş.azmi ve erkay ellerinize sağlık.uğur'un arabanın fiyatı 10000 arttı.

Halil emmi eline saglik sen olaya basladin biz devam ettik. Baska bir gun senin ve benim araclara da giriselim iscilik hos.

Bir de saab a ne yaparsan yap fix fiyat15 yarin noter.

Kibitzer

Bence boş yere argüman oluşturuyorsunuz. Benim verdiğim mesaj Ankara'da da trafik var mesajı değildi. Uzun uzun yazıp zahmet etmişsiniz. :)

Topu baya bir taca attık gerçekten. Yazmak benim için iş değil, vaktim olmayınca uzun uzun yazıyorum. Vaktim olup da editleyebilirsem bayağı bir kısalıyorlar :D

Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login 45 bin peşin, yarın noter  :haydi: Hazır boyası falan da parlamış, fazla kirlenmeden bitirelim şu alışverişi  :nazar: :alkis:

ismet

Elinize sağlık gençler, hoş bir çalışma olmuş :yukari-ok: :serefe: :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

alihsans

Zalımsın şasisi oynak, 8-10 taklalı, tavanı kesik GTV.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Bu araca İtalyan demişler ama bu bildiğin Güney Amerikalı :) You are not allowed to view links. Register or Login
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

alihsans

Bu araca İtalyan demişler ama bu bildiğin Güney Amerikalı :) You are not allowed to view links. Register or Login
Çok hınzırsın müdürüm.  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

OğuzCanAlantor

heheheh :) Vereikss buluuuu ya boşuna boyamadık :)

ozoozo

Topu baya bir taca attık gerçekten. Yazmak benim için iş değil, vaktim olmayınca uzun uzun yazıyorum. Vaktim olup da editleyebilirsem bayağı bir kısalıyorlar :D

Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login 45 bin peşin, yarın noter  :haydi: Hazır boyası falan da parlamış, fazla kirlenmeden bitirelim şu alışverişi  :nazar: :alkis:

Hahaha senin canın sağolsun abi :) birde öğle yemeği ısmarlarsan bu iş olur. Ama tork kandırır bilgin olsun :haydi:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kibitzer

Ayda 200TL'ye yakın kar edeceğim o tork ile :)) istediği kadar kandırsın :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

OğuzCanAlantor

Yıkadık pakladık 1-2 foto çekelim dedik hava karardı :) Fotoğraflar için Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login

Aek candır gerisi heycandır , fotolarda görüyoruz tork kandırır önde olduğuna bakmayın :)

Sponsor Ömrüm !!

Tolga033

Özellikle son fotoğraf her şeyi anlatıyor.  :)  :alkis:  :nazar:

TRSemih

Mahşerin 3 atlısı :nazar:

•Tapatalk QV•

156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

halil

You are not allowed to view links. Register or Login serkan vites topuz nasıl You are not allowed to view links. Register or Login kaç foto koy da bakalım.

You are not allowed to view links. Register or Login  uğur nerdesin. sesin soluğun çıkmıyor

max-ime

Pazar günü aracın tüm kapıları sökülüp bitüselflendik, kapı kolları söküldü boyandı, cilalandı. Tüm bu işlemde yardım eden,

Tek kapıyı söküp, kaçan You are not allowed to view links. Register or Login abiye, kendi arabalarımımış gibi tüm kapıları söken, bitüselfleyen, kaçı tutamaklarımı boyayan You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login'e, pazar pazar Alfisti'lere Alfin Servisi'nin kapılarını hepimize açan You are not allowed to view links. Register or Login'a, sohbeti ve muhabbeti için tüm Ankara tayfasına çok teşekkür ediyorum :)