Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kayseri 2. Mini Buluşma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihmehmet

Öncelikle merhabalar,

Hep mini buluşmamız oluyor, kendi aramızda takılıyoruz :) Cok sayıda Alfa olmasına rağmen cogu kisi siteden ve bu tip organizasyonlardan bi haber ne yazıkki.

Forumdan Onur Öztürk (Onur abi) bir işi dolayısıyla Istanbul'dan Kayseri'ye gelince bizde hem tanışmak amacıyla hem de ağırlamak amacıyla fırsattan istifade buluşalım dedik.

Mekanın otoparkı olmadıgından (ben sectim ne yazıkki) pek bir fotograf imkanımız olmadı. Aslında onceden planlamadigimiz icin tadımlık bir buluşma oldu. Amaç Onur abiyi ağırlamak ve hoş sohbetti.

Sınavlarım nedeniyle ve vaktin kısıtlı olmadı sebebiyle pek ilgilenemediğim icin özür dilerim kendisinden.

Buluşmamız Levent abi(Delimai), Yusuf abi( Oceansblue), Bekir abi(Alfa38), Onur abi(Onur Öztürk) ve Onur abinin dayıoğlu ile gerçekleşti.

Tadımlık fotograflar; (Kalitesi icin kusura bakmayın)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

alfa38

Güzel bir gündü, ne yazikki sınavlara denk  geldiği için, kısa kaldım. Birdaha ki sefer daha iyi olur inşallah.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur ÖZTÜRK

Öncelikle biraz GC kaldığımız için ben özür dilerim. Gerek mekan gerekse canlı müzik mükemmeldi. Herkes çok sıcak muhabbet guzel ve ictendi ama ahhh o 159 yok mu yedi bitirdi beni :))

Tekrar tekrar herkese teşekkürler :)
                                                                                                                           Stile Italiano

Gouki

Harikasınız :) Darısı Eskişehir ve Antalya'nın başına :alfisti:

delimai

araya alman sıkışmış :o..fatih 156 nın led er çıkmış ama vela lar tam görünmemiş ,yandan çekmedin mi foto...özellikle mi yakaladın bilmiyorum ama senin 147 yi önden çektiğin karede benim plaka nın son rakamları güzel bir ayrıntı olmuş   :alkis: buradan onur a da teşkkür ediyorum geldi atlamadı yuzyuze görüşştük tanıştık..ve de şimdiden tebrik ediyorum,düğün yapacak,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocayıınnnn :D  :nazar:-artık yastıklar iki parça ama olsun-
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

oceansblue

Biraz geç cevapladim ama 159 a kısmi yalıtımlar yapıp,  katlanir ayna modülu ile ugrastim. Buluşma güzel geçti.  Keşke daha geniş katılım ile bölgesel bir buluşma da olsa. Fatih ellerine sağlık fotoğraflar iyi. Hic yoktan iyidir; )

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatihmehmet

Abi ne yazıkki Velalar çıkmadı. Mekandan çıkarken çektiğim için arac en öndeydi ve hava karanlıktı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bypamuk

sonraki kayseri buluşmalarından haber edin arkadaşlar :) şehirde yeni bir kırmızı Alfa 147 var 06 etu21
Sevgi ile kal...

fatihmehmet

You are not allowed to view links. Register or Login
sonraki kayseri buluşmalarından haber edin arkadaşlar :) şehirde yeni bir kırmızı Alfa 147 var 06 etu21

Tabiki :)