Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sürüş ve Fotoğraf Çekimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

miracozdag

Gidiş yolunda 160'la virajda sollama yaptım, hafif tırsmadım değil ama araç sağlam yol tutunca bana mısın demedi.

Alper

Tirsmaya gerek yok guzel yol tutuyor otomobillerimiz. Emin o degilde guzel gazlamisiz bee :)

ihsany

You are not allowed to view links. Register or Login
Tirsmaya gerek yok guzel yol tutuyor otomobillerimiz. Emin o degilde guzel gazlamisiz bee :)

Dönüşte kayboldunuz zaten ???
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

depeche101

Kameralar gaz yapmış size gençler . Seviye sensörü ışığı yandı bu arada bi kontrol edin hehee  8)

agucba

Gazlama sadece bir kereye mahsustu. İleride daha büyük toplantılar olduğunda muhtemelen Alfalarımız'da eşlerimiz ve çocuklar da olacağından, Pazar günkü gibi gazlamalar olmayacaktır.
Buna en güzel örnekler, daha önceki 50, 75 ve Giulietta lansmanındaki gibi 150 ALfa'nın olduğu konvoylardır.
Arka arkaya veya yan yana gitmenin keyfi çok başkadır.

///////////////

Alper

Zaten bu etkinlik Riva yolunun virajlı ve çok güzel asfaltı olduğu için sürüş ve fotoğraf çekimi olarak düzenlendi yani sürüşten zevk alabilmek içindi.
Diğer etkinliklerde böyle gazlamalar falan yapmadık hiç.

mahoretti

azcıkta olsa böyle gazlamak güzeldir be... herşey tadında güzel. abartmadan.... yeri gelince gazlamak yeri gelincede konvoyda gitmek güzeldir...

agucba

Kavacık-Riva arası için bir şey demiyorum. Ama Ataşehir'den Kavacık'a kadar zaman zaman abartıldığını düşünüyorum. 10 araba beraber giderken hızların zaman zaman 180 ve üstüne çıkması durumu. Allah korusun herhangi bir kaza durumunda, ister bizden kaynaklı olsun ister başka arabaların birbirine girmesi sonucunda, bunun vicdan azabını bir ömür boyu çekeriz.

Ama genel olarak sürüş ve çekim amaçlı geçen gün, benim çok keyif aldığım ve uzun zamandır görmediğim arkadaşları görebilmem açısından çok güzel bir etkinlik oldu.

///////////////

Alper

Serkan abi ben tek bir yerde 220 ye kadar çıktım onda da zaten konvoyun başına geçmek içindi :) kamera kayıdı yaptığım için kayıtta da görüldüğü gibi bir öne bir arkaya aralarda gezindim ben :)

miracozdag

Dönüşte kayboldunuz zaten ???

Dönüşte hakikaten hızlıydım ama kopuk ilerledik zaten, arkama baktım kimse kalmamış, biraz yavaşladım, hala gelmeyince kimse devam ettim, Çekmeköy'e gitmek için, acelem vardı. Trafik de yoğunlaşmadan gideyim dedim. :)

emin

Gazlama sadece bir kereye mahsustu. İleride daha büyük toplantılar olduğunda muhtemelen Alfalarımız'da eşlerimiz ve çocuklar da olacağından, Pazar günkü gibi gazlamalar olmayacaktır.
Buna en güzel örnekler, daha önceki 50, 75 ve Giulietta lansmanındaki gibi 150 ALfa'nın olduğu konvoylardır.
Arka arkaya veya yan yana gitmenin keyfi çok başkadır.

konvoyda giderken yaktığım benzine acıyorum, bir daha herkese açık bu tür bir buluşmaya ön ayak olmayı düşünmüyorum. çünkü pek çok arkadaşın kullanım stilini ilk defa gördüm. herkes iyi niyetliydi ve bir kaza yaşanmadı, yapılanlar doğru değil. isteyen olursa günahı boynumuza arasınlar kafamıza göre çıkarız ama bir kaç defa üst üste düşününce yapılanı tasvip etmem mümkün değil. Kadrana hiç bakmadım hız konusunda bir bilgim yok. Keyifliydi orası ayrı.

Dönüşte 90-110km arası seyrettim ümraniye civarı trafik zaten keyfimi kaçırdı.

günahıyla sevabıyla bu buluşma örnek olsun. bir daha böyle birşeye girişmem.

Pist istiyoruz!
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Alper

Kesinlikle yapılanlar doğru değil zaten.
O anlık bir olay oluşmasıyla doğaçlama gerçekleşti , yalnız herkesinde içinde gazlamak varmış be kardeşim. Bir kıvılcım yetti valla.
Pist gerekli kesinlikle ama mevsimi geçti diyebiliriz onunda seneye haziran için şimdiden plan program yapılabilir ama.

miracozdag

Yol bomboştu, saatler de erkendi. Bir kaç araba bir anlık gazladık bunu fırsat bilerek, bence güzel de oldu. Çok da abartmaya gerek yok.

Alfadanadam

Trafik polisi modunda uyarı yapmaktan keyif almıyoruz arkadaşlar. Kaldı ki hepimiz mutlaka ki dönem dönem hızlı kullanıyoruzdur alfalarımızı. Ama ortak organizasyon olunca birimizin karışacağı ya da sebep olabileceği kazanın vebali dolaylı olarak ta olsa hepimizin üzerinde olacaktır. Gerçek anlamda üzücü birşeyler olsa idi bundan benim günahım yok diye en azından vicdanen diyebilmek kolay değil. Hele ki kaza sonucu zarar görenler yakınımız-bildiğimiz insanlar ise etkisi bir ömür sürer Allah korusun. Yazılan uyarılar keyfinizi kaçırmak maksatlı değil, artık bunca zaman sonra samimiyetimize inandığınızı ve yeri geldiğinde bizleri abileriniz olarak gördüğünüzü düşündüğümüz için yazıyoruz.

ihsany

Trafik polisi modunda uyarı yapmaktan keyif almıyoruz arkadaşlar. Kaldı ki hepimiz mutlaka ki dönem dönem hızlı kullanıyoruzdur alfalarımızı. Ama ortak organizasyon olunca birimizin karışacağı ya da sebep olabileceği kazanın vebali dolaylı olarak ta olsa hepimizin üzerinde olacaktır. Gerçek anlamda üzücü birşeyler olsa idi bundan benim günahım yok diye en azından vicdanen diyebilmek kolay değil. Hele ki kaza sonucu zarar görenler yakınımız-bildiğimiz insanlar ise etkisi bir ömür sürer Allah korusun. Yazılan uyarılar keyfinizi kaçırmak maksatlı değil, artık bunca zaman sonra samimiyetimize inandığınızı ve yeri geldiğinde bizleri abileriniz olarak gördüğünüzü düşündüğümüz için yazıyoruz.

AlfadanAdam haklı beyler  :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Alper

Yahu şimdi nerden geldi önüme bu sayfa bilmiyorum ama bi tekrarlamak mı gerek nedir
Şöyle 156 GTA , 3.2 GT,  V6 Turbo falan :)

@emin , @fatihob 

Fatihob

V6 lar gelirse sağ koltuklarına oturur, bide bira açarım. O gazlasın ben keyfime bakayım :D
..