Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

yok mu ankara yı toplayacak alfista :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LUCI0

Yine güzel bir buluşma olmuş, tebrikler.Bundan sonrakine umarım ben de katılırım, emeği geçenlere, katılımcılara teşekkürler...

blackgear

Herkese selamlar :D Kısa bir aradan sonra ikincisi düzenlenecek olan (umuyorum ki) Anonima Lombarda Fabbrica Automobili Ankara Alfisti Showundan objektifime takılan kareler ile birlikteyiz.

Tripod olayı sebebi ile tekrar özürlerimi sunarım :)) Dilerim beğenirsiniz. Vakitli zaman ve uygun saatlerde bir araya gelerek daha iyi fotoğraflar çekebilmek ümidi ile sizleri fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum.

Şovumuzdan genel görünüş, Alfistiler ve Alfalar...

Şovun yeni gözdesi, 2.0 SS. Biraz kirli sadece, bir de motordaki nazarlık biyere deyiyo herhalde bi çıkırtı var :))

Sıradan kareler :) ;)

Bir zamanlar herkesin gözdesiydi, ama o halen benim gözdem!... 2,5 V6 (ufacık yerde bu kadar beygiri nasıl koşturuyor bu adamalar kafam almıyor!...  :haydi: )

Ve şovun ilgi odağı, 3,2 Q4 Brr... Harbi Brrrrrrrr.......

159, 159,159... Babadan oğula. Gücün simgesi bir aile geleneği...

Kırmızı olsun, 1.4 olsun, ama önünde 170 tane italyan beygiri koştursun... E bari adı da Alfa Romeo MiTo olsun :)

Vee huzurlarınızda şovun liderleri...

Doğadaki üç element... Ateş, Su ve Kaya... (Toprak değil len, kaya... Baksana harbi kaya...  :rock: )

Gelelim önemli bir nota:D Fotorğafların büyük bir çoğunluğunu balık gözü ile çektim ve fotoğrafları düzeltemedim. Fotoşop arıza yaptı sanırım, açınca varyatörden duman (yuh!...) geliyor, mecbur office le devam etmek zorunda kaldım yola.

Orjinal boyutlarını henüz atmadım, fotoşopu onarınca onları da işler bir yerlere upload ederim, bulursanız alırsınız, bulamazsanız bir dahaki buluşmaya çağırmazsınız :D

Dediğim gibi çok kaliteli olmadı, bunun için zaman ve birazcık daha emek gerek, yine de herkese özellikle 159-Brrr grubuna sonsuz teşekkürler.

Son olarak 147 gözünden (biz de yeni farkettik, şoför koltuğunun hemen üzerinde sola bakan bi göz varmış  :p) bir grup fotoğrafı....

ismet

işte beklediğimiz resimler, oleyyy. ellerine sağlık kadir  :rock:  :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

Ellerine sağlık kadir :) çıkırtı v kayısı ve rulmanlar değişerek ortadan kaldırıldı :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

cem meric

Resimler süper olmuş ellerine sağlık Kadir abi. :alfisti:

Gouki

Kadir abi fotoğraflar inanılmaz güzel, çok teşekkür ederim.

Alper

Güzel buluşma olmuş , fotolarda şahane :)

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login

Arda bana da o plakadan lazım :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tfnsmsk

Gelemeyen çatlar tabi.. Maşallah, herkes harika, güzel buluşma. kaçan balık.. :)

Ve Erdem.. 156'ını çok beğendim. Ona da maşallah  :nazar: :nazar: :nazar:
MK2 SS.. dadından yenmez herhalde,
jantlar müthiş, kazasız belasız mutlu mesud binesiniz paşam..

:alfisti:

sportif ruh.

blackgear

Begenilaerinize tesekkur ederim arkadaslar. Daha guzel gunlerde buluamak umidi ile...

erdem1904

Gelemeyen çatlar tabi.. Maşallah, herkes harika, güzel buluşma. kaçan balık.. :)

Ve Erdem.. 156'ını çok beğendim. Ona da maşallah  :nazar: :nazar: :nazar:
MK2 SS.. dadından yenmez herhalde,
jantlar müthiş, kazasız belasız mutlu mesud binesiniz paşam..

:alfisti:

Saol Tufan  :) Gözümüz seni çok aradı ama haberin ola ;) Son anda vakit yaratıp gelebildim bende...  Baktım Tufan yok  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tfnsmsk

utandım bak şimdi ben.. :)
ama kasıt yok, anne babayla bi program çıktı, büyüktür, laf olmaz diyerek..

biz seninle.. buluşmalarda olmasa.. servislerde bakımlarda buluşuruz nasıl olsa :):)
bu arada sanayiye gider olursan haberleşelim, özellikle hafta sonları..
sağlıkla kal dostum
sportif ruh.

reelnumber

Haydaaaa ben neden kaçırdım ki bu buluşmayı...

ismet

Alıntı YapHaydaaaa ben neden kaçırdım ki bu buluşmayı...

ben de anlamadım Cemil Abi :)

reelnumber

Alıntı YapHaydaaaa ben neden kaçırdım ki bu buluşmayı...

ben de anlamadım Cemil Abi :)

:)

Üzüldüm şimdi. Neyse bir dahaki buluşmaya artık...

Özgün kardeşime bir tavsiyede bulunayım bari:
Böyle buluşma olacağı zaman mail ile haber verilirse siteye giremeyenlerinde haberi olur. Zira ben iş yerinden firewall dolayısı ile bu siteyi açamıyorum.

erdem1904

utandım bak şimdi ben.. :)
ama kasıt yok, anne babayla bi program çıktı, büyüktür, laf olmaz diyerek..

biz seninle.. buluşmalarda olmasa.. servislerde bakımlarda buluşuruz nasıl olsa :):)
bu arada sanayiye gider olursan haberleşelim, özellikle hafta sonları..
sağlıkla kal dostum

bu durumda yapacak bir şey yok ;) bugün hasta ve raporlu olarak dayanamadım v kayışını susturmaya gittim :) bu hafta sonu olmasa da öbür hafta sonu kesin sanayideyim ayarlayalım görüşelim  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

fevkalbeser12

Birde toplu fotoğrafta kim kimdir onu yazsanıza sonra yarın öbür gün görürsem tanıyayım malum alfamda yok bana ilgi göstermesiniz siz. Ben sizi gördüm mü yakanıza yapışırım:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Gouki

Twitter'dan, Facebook'tan duyurmuştuk aslında. Mail olayını bir kenara yazdım :yukari-ok:

dragut

Tebrikler Ankara! Çok güzel bir buluşma olmuş. Bu arada Brera'yı ben de siyah 159 sandım :D
"Alfa sevgisi"

147BLACK

Güzel bir buluşmaydı yine... yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler. :-)

@Erdem... AR plaka sanırım kalmadı şu an için. ben sonuncusunu aldım Ocak ayoında. Bence ER plaka alsan daha iyi.

@Özgün... Fleminks'in oğlunu daha bugün gördüm. Öğretmenlerine de espiriyi anlattım, beraber güldük.
Çocuk, Fleminks'e gerçekten çok benziyor. Bugün bir daha baktım... :-)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

antihero

Erdemcim tekrardan hayırlı uğurlu olsun  :nazar:                                                   
Dağdan tepeden inebilsek geleceğim buluşmalara :)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

erdem1904

Kışın dağ tepe yazın çeşme :) Ankara da kal bir hafta sonu  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

147BLACK

Arda'cım maaşallah bu sefer temiz Alfa :)
Abi, bu sefer 2'de olan buluşmaya arabayı yıkatacağım diye 2.15'de ancak varabildim. 1.45'de girdim bir yıkamacıya ve 2.10'da ancak çıktım. Tabi dış yıkama yaptırabildim. İçinde simitten düşmüş susamlar duruyordu."Kahvaltıyı arabada mı yapıyorsun"  :asagi-ok: şeklinde takılmalar olmadı değil. Ama son buluşmadaki gibi dışı kötü gözükmedi en azından.
Bir yandan da yıkamacıya gitmeye üşenmiş bir kaç kişi daha vardı narada. Onları görünce "ben de mi gitmeseydim acaba" dedim.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

ismet

Alıntı YapBir yandan da yıkamacıya gitmeye üşenmiş bir kaç kişi daha vardı narada. Onları görünce "ben de mi gitmeseydim acaba" dedim.

:(  :asagi-ok:  :rock:

erdem1904

Direk çamur at izi kalsın... Ne uşenmesi arda  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2