Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara'da Özel Servis Tavsiyeleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

2 genç arkadaş, bir tanede giulietta ları varmış...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

eko tango

eko tango

You are not allowed to view links. Register or Login
Servislerin isimleri aşağıda ve web siteleri var ,birini tercih edebilirsiniz,Neredeyse hepsi aynı bölgede .illaki hangisi olsun derseniz forumda yazılacaklara göre arada kalırsınız
Herkez' in ayrı yorumu olur,
Alfalıne
Alfin
Ar servis
Alfom

Abi ellerine sağlık.
Sence hangi servise gidebilirim

Gouki

Murat bey hepsinden de ayrı ayrı memnun olan insanlar var. O yüzden seçim size kalıyor.

TRSemih

Abi bir servis beğenemedin
Ne yaptiracaksin maliyet cikaralim

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

murat oz

Tüm alfistilere selamlar. Ben de yeni bir alfa kullanıcısıyım. 2008 147 aldım..Buradaki tüm yorumları okudum ama bundan önce kendi araştırmalarım sonucunda aracımı satın aldıktan sonra bakımları için Alfine götürdüm. Yaklaşımları aracı sahiplenmeleri, misafirperverlikleri ve yaptıkları iş konusunda verdikleri bilgiler, ilgileri ve davranışları konusunda buradan Alfin e "Şükrü usta ve Ekibi"ne teşekkür ediyorum. Aracımın bakımları yarın bitecek ve aracı teslim alacağım inşallah işçilik ve parça konusunda da memnun kalacağımı düşünerek, Alfa Romeo almadan önce özel servileri araştırmış birisi olarak Alfini tavsiye ediyorum..Tüm alfisti dostlarıma selamlar ve saygılar...

mrbkmz

Ben Alfin dışında hiçbir özel servise gitmedim hatta yerlerini bile bilmem. Akota ile kıyaslanamıyacak kadar da çok iyiler. Ben güveniyorum ve tavsiye ediyorum.
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

hasiko

Alfaline Metin ustayı tek geçerim. Her konuda sorunsuz ve dogru tercih. Deneyin vazgeçemezsiniz...

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

147BLACK

2004'de aldım ilk Alfa'mı.. Yenimahalle Birmot'tan aldığım için uzun süre orayı kullandım. Sonrasında ise evime yakın diye Kartaş'a gittim bir süre. Orası Alfa'yı bırakınca da tek yetkili servis olan Üstün Otomotiv'e gittim.
Daha sonra Alfa buluşmalarında yetkili servislerin pahalılığı anlatılınca özel servis tavsiyelerini dinledim. İlk tavsiye edilen Alfin'di.. 3 sene kadar gittim.Yetkili servisi bırak, nispeten diğer özel servislere göre ucuz olduğu için ilk başlarda hoşuma gitti ama bazı yaptırdığım şeylerin kısa süre sonra tekrar bozulduğunu gördüğüm için ve bazı sorularıma direkt cevaplar alamadığım için başka servis arayışlarım oldu. Ayrıca kullandıkları malzeme kalitesiyle ilgili çevredeki Alfista'lardan aldığım duyumlar da düşüncelerimi destekler nitelikteydi. Fakat yolda kalan araçlar için ikiletmeden olay yerine müdahaleleri gayet vyerinde. Bunu atlamayayım...
En sonunda katıldığımız bir yemekte  Alfaline kalfası Nusret'in bazı sorduğum sorulara çok net cevaplar verip servislerine davet etmesi sonucu oraya gitmeye başladım. Son 4 senedir de oraya gidiyorum.
Evet çok çok ucuz değil fakat sorulan sorulara yaptıkları izahatli anlatımları, kullandıkları malzeme kaliteseindeki "yan sanayi kullanmıyoruz, orijinal parça" vurguları, çözümsellikleri ile şimdilik müşteri ilişkimiz devam ediyor. Bir de Metin ustanın İtalya'da aldığı eğitimlerle Alfa'yı iyi tanıdığını farkediyorsunuz.
Ayrıca, uzun süre 3.2 Brera'sındaki bir problemi AKOTA tarafından 6 ay çözülemeyen bir tandığımın aracına 1-2 seferde teşhis koymaları da güven tazeledi.
Sonuçta hiç bir servis mükemmel değil. Hepsinin eksikleri ve iyi noktaları var. Kimin neyi tam olarak garantili ve uygun fiyatla çözeceğinin de hiç bir garantisi yok.
Şimdilik Alfaline ile gidiyoruz bakalım..
AR ve Alfom'u ise hiç denemedim.
Arada da babamın kendi ustasına gidiyoruz basit çözümsellik gerektiren harcı-alem işler için.
Sadece bir kez ALPER OTO'yu denedim onda da pişman oldum ve tavsiye etmiyorum.
Bakalım ileride neler olacak.. .-)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

DorukTOLUNAY

Ankarada alfa romeo 147 mı gosterecek bir servis arıyorum gidip memnun kalan önerebileceginz bir servis varmı .

Doğa Tosun

ben 147'mi Alfin'e götürüyodum, gayet memnundum.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

DorukTOLUNAY

seni göruyordum abi hatta bı kac kere karsıdan gelırken sellektor yaptım sana ama farkettnmı bılmıyorm demet cıvarında. 
alfin nerde tam olarak

DarknessHero

Ben de hep Alfin'e gittim. Her hangi bir sorun yaşamadım. Yaşayanı da görmedim.

Alfin Otomotiv
Adres:   İstanbul Yolu İnönü Mah. You are not allowed to view links. Register or Login (Çilek Mağazası arkası) No:31
Şaşmaz / Ankara
Telefon:   +90 312 250 62 62
Fax:   +90 312 250 62 63
E-Posta:    You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

Foruma her uğrayışınızda en az 5 konunuz var :) Biraz arama yapın lütfen.

ayredin1982

Ben 5 ay önce aracımı 35000 km satın aldım ve aracım şu anda 45000 km civarında.Aracı alır almaz ilk bakımını ......servise bakımını  yaptırdım.Gayet ilgililerdi.Ancak daha sonra koyulan yağı araştırdığımda uyumsuz bir yağ olduğunu öğrendin. Konulan yağ 5w40 Selenia 3.2 Lt Tam Sentetik yağdır.Bu yağın özelliklerinde ACEA C3 onayı yok olduğunu gördüm.Ayrıca 300 gramda eksik yağ konulduğunu  öğrendim.Kullanma kalvuzunda 3,5 litre yazıyor.Bunun haricinde  ustam dedim bu fren hidroliği yağıda değişiyormuş ayrıca bujilerde değişiyormuş dedim.Yok ne gerek var dedi.Ayrıca bir sonraki bakımı 10.000 km sonra gel dediler.10000 km şimdi dolmak üzere ama 5 ay oldu daha. Araç 5 ayda bir bakıma mı girer diye düşünmeden edemiyorum. Ayrıca klavuzda 20.000  km de gelinmesi yazıyor.

Şu özel servisler klavuzun ilgili kısımları güzelce kağıda bastırıp ona göre bakım yapsalar bence çok güzel olur.Yada mantığını anlatsalar en azında öğreniriz.

Not:Aracım 2012 model 1.4 170 hp tct

Servisin ismini bilerek yazmadım.

delıfısek

alfaların bütün araçlarında  sahipler genelde 10 bin 15 binde bir bakım yaptırır

ben hep 15 binde bir bakım yaptırırım mesela  20 binde bir bakım yaptıran kimse görmedim.

Celal Kaan

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranizda yeniyim Alfa Romeo 156 kullanicisiyim (2004) Ankarada Alfin diye bir servis var servis nasildir herhangi bir kusuru memnuniyetsizligi varmidir aracimin agir bakimlarini burda yaptirmayi dusunuyorum ( triger varyator devirdaim v.b ) bilgi verebilirseniz cok memnun olurum simdiden cok tesekkurler bi yanlisim varsa affola..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

¯\_(ツ)_/¯

h.t

Merhabalar , aramıza hoşgeldiniz Celal bey.

Bahsı geçen Alfin Alfa Romeo servise 5 yıldır gidiyorum. Alfanın dışında şirketteki diğer marka araçlarımı da oraya götürürüm..
5 yıldır hiçbir sıkıntı çekmedim..
Sahipleri Şükrü bey ve oğlu Oğuz bey işinin ehli , dürüst insanlardır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğa Tosun

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranizda yeniyim Alfa Romeo 156 kullanicisiyim (2004) Ankarada Alfin diye bir servis var servis nasildir herhangi bir kusuru memnuniyetsizligi varmidir aracimin agir bakimlarini burda yaptirmayi dusunuyorum ( triger varyator devirdaim v.b ) bilgi verebilirseniz cok memnun olurum simdiden cok tesekkurler bi yanlisim varsa affola..

Ben de 147'mi sürekli Alfin'e götürdüm alt takım sıfırladım hatta, ondan önce aldığım arkadaşım da herşeyini alfin'de yaptırmıştı o da memnun ben de memnun kaldım
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Celal Kaan

Çok tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin cok memnun oldum yarin sabah icin randevu aldim yarin degerlendirmesini yapicam sizlere guveniyorum.

¯\_(ツ)_/¯

Celal Kaan

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Arkadaşlar ektede belirttiğim gibi aracimin degismesi gereken parcalari vardi onlari ankara alfinde yaptirdim 2004 model 1.6 alfa romeo 156 kullanicisiyim aracimi yeni aldim fiyatlar hakkinda bilgi sahibi degilim bunlar yapildi aracima sizce fiyat normalmidir bilgi verirseniz memnun olurum.

¯\_(ツ)_/¯

radar54

Komplesi için değil ama yakın zaman da bende su radyatörü ve antifiriz değişimini yaptım fiyat aynıydı. Normali de bu sanırım.
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Celal Kaan

Komplesi için değil ama yakın zaman da bende su radyatörü ve antifiriz değişimini yaptım fiyat aynıydı. Normali de bu sanırım.
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz icin cok memnun oldum dedigim gibi aranizda yeniyim aracima yabanciyim suanda toplamda 2 ay kadar bi birlikteligimiz var alfam'la sıkıntısız bi sekilde binmek istedigim icin bakimlarini yaptirmak istedim fiyat konusunda bilgim olmadigi icin sizlere sormak istedim tekrardan cok tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin.

¯\_(ツ)_/¯

Gouki

Fiyat bence (yani yalnızca bana göre) iyi. Üstelik ek işçilik de yazılmamış gibi görünüyor. Hayırlı olsun bakımınız.

Bir de ricam olacak, öncelikle sizi ve 156'nızı tanımamız için bir konu açarsanız sevinirim.

Kaan

triger seti değişimi için işçilik içinde 400 iyi almış. istanbul piyasasına göre daha düşük. sanırım kalem sayısı fazla olduğundan uygun tutmuş işçiliği. kazasız belasız sürüşler. parlak resimlerinizi bekliyoruz.  :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his