Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara'da Özel Servis Tavsiyeleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Celal Kaan

Teşekkür ederim gerçekten kiymetli zamaninizi ve kiymetli bilgilerinizi benimle paylastiginiz icin.
Aranizda olmaktan cok mutluyum ve boyle bir ailenin icinde banada yer verilmesi bana cok gurur verici.
En kisa zamanda yeni bir konuda hem kendimi hem 156'mi sizlere tanitmayi dusunuyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

¯\_(ツ)_/¯

h.t

Fiyatlar banada makul geldi , en son 2013 te 147 ye triger değiştirmiştim ve benzer rakam ödemiştim.. Ek işçilik vs almamışlar , rakam güzel ..

Hayırlı olsun aracınızda , bakımlarınız da tekrardan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Celal Kaan

You are not allowed to view links. Register or Login
Fiyatlar banada makul geldi , en son 2013 te 147 ye triger değiştirmiştim ve benzer rakam ödemiştim.. Ek işçilik vs almamışlar , rakam güzel ..

Hayırlı olsun aracınızda , bakımlarınız da tekrardan

Çok teşekkür ederim.

¯\_(ツ)_/¯

ayredin1982

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Arkadaşlar ektede belirttiğim gibi aracimin degismesi gereken parcalari vardi onlari ankara alfinde yaptirdim 2004 model 1.6 alfa romeo 156 kullanicisiyim aracimi yeni aldim fiyatlar hakkinda bilgi sahibi degilim bunlar yapildi aracima sizce fiyat normalmidir bilgi verirseniz memnun olurum.

Celal bey anladigim kadariyla on fren balatalarına 330 tl yazilmis.bana bu kalem  pahalı gibi geldi.yanilmiyorsam alfin brembo balata takdıgını duydum.eger brembo ise on fren balata 180 tl civarı gibi. .sizde ki listede biraz pahalı gibi.
Eğer ön arka fren balataları ise fiyat normal. Tek ön ise  pahalı gibi.. fren balatalarin markası nedir birde özellikli bir balata mı

Celal Kaan

Arkadaşlar ektede belirttiğim gibi aracimin degismesi gereken parcalari vardi onlari ankara alfinde yaptirdim 2004 model 1.6 alfa romeo 156 kullanicisiyim aracimi yeni aldim fiyatlar hakkinda bilgi sahibi degilim bunlar yapildi aracima sizce fiyat normalmidir bilgi verirseniz memnun olurum.

Celal bey anladigim kadariyla on fren balatalarına 330 tl yazilmis.bana bu kalem  pahalı gibi geldi.yanilmiyorsam alfin brembo balata takdıgını duydum.eger brembo ise on fren balata 180 tl civarı gibi. .sizde ki listede biraz pahalı gibi.
Eğer ön arka fren balataları ise fiyat normal. Tek ön ise  pahalı gibi.. fren balatalarin markası nedir birde özellikli bir balata mı
Takilan balatalarin herhangi bir ozelligi yok markasida brembo degil orjinal bir malzeme oldugunu belirtti bu taktigi en iyisiymis 156'larda kullanilan balatayi bendede kullanmis benim bildiklerim bu kadar. Ayrica iscilik adinda bir kalem bulunmadigi icin malzemelerin fiyatlarina iscilik ucretide yansitildigini dusunuyorum ( benim fikrim ) diger arkadaslar fiyatlari gayet uygun buldular tek olumsuz yorumu sizden aldim yanlis anlasilmasin bu kotu bisey degil benim icin yorumlariniz gercekten onemli benim icin bende sizin fikrinizden yanayim aslinda banada fiyatlar biraz pahali geldi ama bunun sebebi daha once farkli markalarda arac kullanmamdan dolayi diye dusunuyorum.
Saygilar.

¯\_(ツ)_/¯

ayredin1982

Takilan balatalarin herhangi bir ozelligi yok markasida brembo degil orjinal bir malzeme oldugunu belirtti bu taktigi en iyisiymis 156'larda kullanilan balatayi bendede kullanmis benim bildiklerim bu kadar. Ayrica iscilik adinda bir kalem bulunmadigi icin malzemelerin fiyatlarina iscilik ucretide yansitildigini dusunuyorum ( benim fikrim ) diger arkadaslar fiyatlari gayet uygun buldular tek olumsuz yorumu sizden aldim yanlis anlasilmasin bu kotu bisey degil benim icin yorumlariniz gercekten onemli benim icin bende sizin fikrinizden yanayim aslinda banada fiyatlar biraz pahali geldi ama bunun sebebi daha once farkli markalarda arac kullanmamdan dolayi diye dusunuyorum.
Saygilar.

Belki orjinalse balatalar fiyat öyle  olabilir. diğer parçaları ben bilmiyorum. Degerlendirme yapamam.Sadece balatalar dikkatimi You are not allowed to view links. Register or Login dan orjinalinin fiyatina  bakabilirsiniz.

OğuzCanAlantor

Selamlar Alfinden Oğuz
You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Listede disk ve balatanın yerleri yanlış yazılmış.

Ben düzeltiyim orjinal disk olarak 330 TL alınmıştır.
Ön fren Balatası için 170 TL alınmıştır.

Yazan arkadaş yerlerini yanlış yazmış bu nedenden dolayı kusura bakmayın . İyi günler dilerim

fatihmehmet

Fiyatlar gayet makul. Triger bedavaya değişmiş resmen :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Celal Kaan

@OğuzCanAlantor
Oğuz bey tesekkur ederim yapilan islerden bi memnuniyetsizlik yok yanlis anlasilmasin aksine suanda aracim eskisinden cok daha iyi ve guvenli ( sayenizde ) tekrardan size ve ekibinize tesekkur ederim.

¯\_(ツ)_/¯

OğuzCanAlantor

Oğuz bey tesekkur ederim yapilan islerden bi memnuniyetsizlik yok yanlis anlasilmasin aksine suanda aracim eskisinden cok daha iyi ve guvenli ( sayenizde ) tekrardan size ve ekibinize tesekkur ederim.

Rica ederim herzaman yardımcı olmak isterim , güle güle kullanın

ayredin1982

Bu yanlış anlasilmadan sonra baktığım zaman balata ve disk fiyatları normal ayrıca icinde anladığım kadarıyla işçilik de var . bu iki kalemin fiyati bence  iyi.guzel gunlerde kullanin.

Celal Kaan

Bu yanlış anlasilmadan sonra baktığım zaman balata ve disk fiyatları normal ayrıca icinde anladığım kadarıyla işçilik de var . bu iki kalemin fiyati bence  iyi.guzel gunlerde kullanin.
Çok teşekkür ederim.

¯\_(ツ)_/¯

Spiritchaser

Merhaba Arkadaşlar,

Bugüne kadar hep Yetkili Servis'e götürdüm aracımı.  Sanayi'ye hep bir güvensizlik var nedense.  Yetkili servise bayıldığım yada çok param olduğu için değil en azından yanlış yaparlarsa hesap sorabilmek daha kolay mantığıyla yaklaştım.

Ancak aracım 100 bin'e geldi ve triger değişmesi gerekiyor.  Bu da masrafı artırıyor.  Akota ile görüştüm uçuk rakamlar çıkıyor.  Geçmiş sayfaları okudum ve hangi özel servis güvenlir net bir fikir edinemedim.

Parçaları alıp sadece montaja mı götürsem diye düşünüyorum ancak hangi parcalari almam gerektiğini bilmiyorum.

100 bin bakım için hangi parçaları ve malzemeleri almak gerekir ve nereden almak mantıklıdır bileniniz var ise paylaşırsanız sevinirim.  Rutin bakım malzemelerine ek olarak triger de gerekiyor. 

Aracım Giulietta 1.6 dizel bu arada.

DarknessHero

Merhaba Arkadaşlar,

Bugüne kadar hep Yetkili Servis'e götürdüm aracımı.  Sanayi'ye hep bir güvensizlik var nedense.  Yetkili servise bayıldığım yada çok param olduğu için değil en azından yanlış yaparlarsa hesap sorabilmek daha kolay mantığıyla yaklaştım.

Ancak aracım 100 bin'e geldi ve triger değişmesi gerekiyor.  Bu da masrafı artırıyor.  Akota ile görüştüm uçuk rakamlar çıkıyor.  Geçmiş sayfaları okudum ve hangi özel servis güvenlir net bir fikir edinemedim.

Parçaları alıp sadece montaja mı götürsem diye düşünüyorum ancak hangi parcalari almam gerektiğini bilmiyorum.

100 bin bakım için hangi parçaları ve malzemeleri almak gerekir ve nereden almak mantıklıdır bileniniz var ise paylaşırsanız sevinirim.  Rutin bakım malzemelerine ek olarak triger de gerekiyor. 

Alfin var hocam 3 Alfamida götürdüm hicbir sorun yaşamadım kesinlikle öneririm. İlgi ve fiyat açısından memnun kalırsınız. Sahibi forumdan You are not allowed to view links. Register or Login

düşportacı

Merhaba Arkadaşlar,

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşimin servisine gidiyorum ben.Gayet memnunum ve çok şükür ki şuana kadar ne fiyatta ne işçilikte bir problem yaşamadım.

Doğa Tosun

Merhaba Arkadaşlar,

Alfin  ;)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Spiritchaser

Cevaplar için hepinize teşekkürler.  Alfine götürcez bakalım hayırlısı.

etimat

A-R servisi deneyin derim... Patronu eski Alfa Romeo ralli pilotudur. İşinde oldukça iyi ve Alfa Romeo markasına da bir nevi aşıktır :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
06 UJ 192
    147

hi_cazz

Alfin varken alternatif aramaya gerek yok.

hkmtctnky

Alfin

'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

MUU

ALFİN  :clover: :nazar: gözün arkada kalmasın  :yukari-ok:

h.t

6 senedir Alfine giderim. Şükrü abi ve Oğuz kardeşim sağolsun iyi ilgilenirler.
Tereddüt etmeden aracınızı emanet edebileceğiniz bir yerdir

etimat

Arkadaşlar merhaba
Servis değiştirmeyi düşünüyorum be Alfin ile Alfaline servislerini çok okuyorum... Peki birde şerif usta var yeni açılan Alfa Tech servisi. Hiç giden kimse oldu mu?

06 UJ 192
    147

cem meric

Arkadaşlar merhaba
Servis değiştirmeyi düşünüyorum be Alfin ile Alfaline servislerini çok okuyorum... Peki birde şerif usta var yeni açılan Alfa Tech servisi. Hiç giden kimse oldu mu?

Bu konuda ki son 5 6 mesaji tekrar olur musun :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

salimulas

Arkadaşlar merhaba

Merak ettiğim için soruyorum, 1 ay önce servis tavsiyesinde bulunmuştunuz. Fikrinizi değiştiren şey, servis ile aranızdaki iletişim problemi mi, yoksa başla türlü bir talihsizlik mi?